Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Michael North
Forum: Eleven Rack 02-25-2014, 10:38 AM
Replies: 17
Views: 9,418
Posted By Michael North
XLR to Unbalanced Phone Jack - Which Pins?

I know this -has- to be here somewhere ... but I can't seem to "search it out".

I'd like to solder up a couple of converters for the Main Outs
so that I'll have a full range of options on...
Forum: Eleven Rack 02-25-2014, 10:26 AM
Replies: 14
Views: 12,731
Posted By Michael North
Re: Editor - Error Initializing MIDI Engine

Thanks for jumping in ...

I assumed that the USB was being seen as a MIDI I/O as well; it does transmit MIDI to and from the computer ...

I Am using the Rack as the only MIDI I/O for the Mac. ...
Forum: Pro Tools 10 02-22-2014, 06:40 PM
Replies: 5
Views: 3,523
Posted By Michael North
Re: ASC code issue

Tried it a few hours later ... with out the screen shop ... and it worked!
Forum: Pro Tools 10 02-21-2014, 11:48 AM
Replies: 5
Views: 3,523
Posted By Michael North
Re: ASC code issue

Did you ever get this worked out?

I'm having the exact same issue ... here in 2/21/2014

I feel like I'm in a catch 22
Forum: Eleven Rack 02-20-2014, 11:29 AM
Replies: 14
Views: 12,731
Posted By Michael North
Re: Editor - Error Initializing MIDI Engine

Ya ... it seems odd to have a problem with Editor when
the Rack is talking to both Logic and ProTools just fine ...

It's hard to see on the Screen Shot I uploaded;
but the MIDI Studio app shows...
Forum: Eleven Rack 02-20-2014, 09:25 AM
Replies: 14
Views: 12,731
Posted By Michael North
Re: Editor - Error Initializing MIDI Engine

Thanks for trying to help.

1) Yes, I did re-installed the editor.
I even re-download it ... No Joy
also re-download and re-installed the drivers.

Does the Editor create any files in the...
Forum: Eleven Rack 02-19-2014, 02:46 PM
Replies: 14
Views: 12,731
Posted By Michael North
Editor - Error Initializing MIDI Engine

Bummer ...
Just downloaded the Editor ... and when I try and run it I get ...
"Error Initializing Eleven Rack MIDI Engine"

I've only had it about a week and both audio and midi have been working...
Forum: Getting Started 06-25-2013, 10:50 AM
Replies: 3
Views: 1,928
Posted By Michael North
Plugins: Path or Un-Compatible?

The next hurdle in my evaluation of ProTools 11:
Plugins:
Alloy 2
Slate Virtual Channel
Melodyne
Superior Drummer
Play

They all showed up and ran fine in PT10
But in PT11 I'm getting ...
Forum: Getting Started 06-25-2013, 10:17 AM
Replies: 2
Views: 6,757
Posted By Michael North
Re: "IO channel count for current playback"

Thanks !!
That was exactly it ...
Forum: Getting Started 06-24-2013, 12:29 PM
Replies: 2
Views: 6,757
Posted By Michael North
"IO channel count for current playback"

Hi
I'm trying to get the demo of PT11
to run natively on a Mac Pro.

But ... On boot up the program gives me the following message:

"IO channel count for current playback device has changed....
Forum: Getting Started 05-14-2013, 12:59 PM
Replies: 14
Views: 4,690
Posted By Michael North
Re: Logic Pro to PT10

Playlist ... Yes, that's what I used.

It works but:
Imagine if you didn't have to solo or insert.
If all you had to do was highlight the part on any one of the takes
and it would instantly...
Forum: Getting Started 05-14-2013, 08:51 AM
Replies: 14
Views: 4,690
Posted By Michael North
Logic Pro to PT10

Hi ...
I'm hangin-out with the Demo of PT10; wondering if it's a better environment
for me than Logic 9 ...
Logic is so old that it has developed tons of
strange little quirks and...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com