Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: novellorecording
Forum: Pro Tools 10 02-16-2020, 09:06 AM
Replies: 3
Views: 964
Posted By novellorecording
Re: Loud Popping Noise When Session is Loading

Thank you for the response. Would you happen to know where I would do this? I have a Dell XPS 8100 with Windows 7.
Forum: Pro Tools 10 02-12-2020, 05:37 PM
Replies: 3
Views: 964
Posted By novellorecording
Loud Popping Noise When Session is Loading

PT 10.3.10, Windows 7, PC, MBox 3... everything is up to date and working well. We noticed in the last two weeks that sometimes when PT is loading or we open a session and it is loading, that the...
Forum: Pro Tools 10 08-29-2017, 12:13 PM
Replies: 6
Views: 2,942
Posted By novellorecording
Re: update pt 10.0.0 to pt 10.3.10

yes I have the updates available on my account... but I didn't know if I can just update over 10.0 or do I have to do an clean uninstall and an totally new reinstall of 10.3.10??
Forum: Pro Tools 10 08-29-2017, 11:59 AM
Replies: 6
Views: 2,942
Posted By novellorecording
update pt 10.0.0 to pt 10.3.10

I want to do the update to 10.3.10... does anyone know how to get that at this late a date?

Is it available with the software updater that came with PT10 or do I have to do another install from...
Forum: Pro Tools 10 08-29-2017, 11:58 AM
Replies: 7
Views: 3,138
Posted By novellorecording
Re: XPand2 Not working with PT 10 Upgrade

I want to do the update to 10.3.10... does anyone know how to get that at this late a date?

Is it available with the software updater that came with PT10 or do I have to do another install from...
Forum: Pro Tools 10 08-27-2017, 09:10 PM
Replies: 7
Views: 3,138
Posted By novellorecording
Re: XPand2 Not working with PT 10 Upgrade

No, its blue. Its normal. It is playing, just no sound. I even made a new song, with a instrument track using xpand2. Nothing. I play my midi controller and can see the signal on the meter, but no...
Forum: Pro Tools 10 08-27-2017, 08:28 PM
Replies: 7
Views: 3,138
Posted By novellorecording
XPand2 Not working with PT 10 Upgrade

I just now, yes just now, did my free upgrade to PT 10.0.1 that came free with my PT 9.0.6 that I bought 6 years ago.

I had a few issues, but the only one that I can't figure out is this.

I...
Forum: Pro Tools 9 07-21-2017, 12:09 PM
Replies: 3
Views: 4,003
Posted By novellorecording
Re: How do I go about installing my PT 10 upgrade from PT 9?

Thank you so much. How does one clone or image the drive?
Forum: Pro Tools 9 07-20-2017, 08:51 PM
Replies: 3
Views: 4,003
Posted By novellorecording
How do I go about installing my PT 10 upgrade from PT 9?

We got PT 9 back in 2012 and it came with a free upgrade for PT 10. We were doing a lot of recording back then and then we had a some major computer issues. Long story short.. here it is good old...
Forum: Windows 08-16-2016, 12:03 PM
Replies: 2
Views: 2,146
Posted By novellorecording
Re: Windows 7 and Pro Tools 9 - Software Freezing Up

for an update, we undid all updates in the last two weeks for windows 7 that could be causing the problem... we also turned off automatic updates.... this did not solve the problem.... I began...
Forum: Windows 08-16-2016, 10:11 AM
Replies: 2
Views: 2,146
Posted By novellorecording
Windows 7 and Pro Tools 9 - Software Freezing Up

We are running Pro Tools 9 with a computer that has windows 7. Everything has been running fine and then suddenly Pro tools is either freezing during launch during the DAE part or while editing...
Forum: Pro Tools 9 11-12-2014, 09:04 AM
Replies: 3
Views: 3,532
Posted By novellorecording
Re: How do I use an ART HeadAmp 6 Pro with Pro Tools 9 and Mbox Pro?

Hey Dave, thanks for the input. Unfortunately, all of the things you mentioned appear to be good. I triple checked everything before I posted. We have them running out of 5-6 into the inputs on the...
Forum: Pro Tools 9 11-07-2014, 06:44 PM
Replies: 3
Views: 3,532
Posted By novellorecording
How do I use an ART HeadAmp 6 Pro with Pro Tools 9 and Mbox Pro?

I have Pro Tools 9 (10 is yet to be installed altho I have it) and I was recently gifted a nice headphone amp, ART HeadAmp 6 Pro to be exact. I have the cables running from output 5 and 6 on the mbox...
Forum: Windows 05-08-2012, 08:06 AM
Replies: 3
Views: 5,335
Posted By novellorecording
How to set up a live audio feed for a radio broadcast

We are fairly new to Pro Tools. We are running Pro Tools 9 on a PC and we have the MBOX Pro 3rd Gen. We have been recording on our system for several months. Now we have a situation where we are...
Forum: Windows 03-06-2012, 10:18 AM
Replies: 9
Views: 5,298
Posted By novellorecording
Re: Freezes during recording and play back / error messages 6084 and 9128

The freezing seems to have stopped, we revied the "optomizing" areas and found that the USB suspension was enabled, so simply unchecked it and are up and running, have sucessfully recorded our first...
Forum: Windows 02-21-2012, 11:12 AM
Replies: 9
Views: 5,298
Posted By novellorecording
Forum: Windows 02-17-2012, 04:27 PM
Replies: 9
Views: 5,298
Posted By novellorecording
Re: Freezes during recording and play back / error messages 6084 and 9128

We just ordered the esata cable from Sweetwater to switch out the fire wire connection and go that route and see what happens. We were not aware that Windoes 7 does not support the FW connect. We did...
Forum: Windows 02-17-2012, 12:50 PM
Replies: 9
Views: 5,298
Posted By novellorecording
Re: Freezes during recording and play back / error messages 6084 and 9128 (W Sandra)

Sorry, we are new to the forums and didnt notice the "help us help you" section. Here is the report and Fire Card details ... which are: SIIG DP Firewire 800 3-Port PCIe (2. 800 ports and 1. 400...
Forum: Windows 02-17-2012, 09:01 AM
Replies: 9
Views: 5,298
Posted By novellorecording
Freezes during recording and play back / error messages 6084 and 9128

We have purchased a Dell XPS 8300 with the Intel Core i7 processor available and 8G of RAM. We have a Glyph GT050Q for our second hardrive. We use firewire connections. Everything has been installed...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com