Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: qtvaudio
Forum: System 5 07-12-2019, 10:13 AM
Replies: 2
Views: 408
Posted By qtvaudio
Re: S5 Graphics not working after installing new RAID

One of the RAM modules had failed; removing it let me POST and check everything through. RAID had degraded so it's repairing itself as we speak :)
Forum: System 5 07-11-2019, 09:18 AM
Replies: 2
Views: 408
Posted By qtvaudio
Re: S5 Graphics not working after installing new RAID

To elaborate;

SC264 is not even entering POST as far as I can tell; certainly not outputting any video to the onboard VGA. I have tried resetting CMOS by removing the battery for 15 minutes; No...
Forum: System 5 07-11-2019, 06:08 AM
Replies: 2
Views: 408
Posted By qtvaudio
S5 Graphics not working after installing new RAID

Hey S5 forum

On advisement, I was trying to install new hard drives and OS on our SC264. I had just installed and striped a pair of HDs as a RAID1 mirror set but on reboot am confronted with a...
Forum: System 5 07-11-2019, 06:03 AM
Replies: 6
Views: 581
Posted By qtvaudio
Re: Ableton Live and S5

Here's what I mean;
1 Using the steps in the Applications Set Up guide as linked by Eddie, (yes, by bridging Eucon and Mackie Control in the Eucon Prefs), I can join Ableton to our System 5 Eucon...
Forum: System 5 07-10-2019, 08:13 AM
Replies: 6
Views: 581
Posted By qtvaudio
Re: Ableton Live and S5

Using the Mackie bridge, it shows up in the Eucon apps, but isn't showing any channels or smart keys, presumably because there's no userSet?
Forum: System 5 06-23-2019, 05:17 AM
Replies: 6
Views: 581
Posted By qtvaudio
Re: Ableton Live and S5

The Ableton forums say so; but I would need to use Workstation right? I will try later this afternoon for the first time let's see
Forum: System 5 06-23-2019, 03:16 AM
Replies: 6
Views: 581
Posted By qtvaudio
Ableton Live and S5

I would like to use Ableton Live 10 with our System 5. Will it work...does anybody have any insight or tips? I presume to install WS on the DAW and take it from there.

Many thanks
Forum: System 5 06-20-2019, 03:44 AM
Replies: 1
Views: 5,459
Posted By qtvaudio
Re: Slate TB Mic System 5

To follow on from our chat from earlier, I tested this and found that it sums the TB mics with an oscilator tone. If that can be disabled then it could be a solution but I haven't worked out how.
Forum: System 5 12-19-2018, 03:11 AM
Replies: 0
Views: 14,114
Posted By qtvaudio
We will PAY for correctly wired breakout cables

Dear S5 users

We are having an ongoing issue with the pinouts for our ELCO connectors on the MC524...I need to eliminate cables as the problem, and we will pay a fair price for anyone who can...
Forum: System 5 12-17-2018, 10:38 PM
Replies: 0
Views: 2,404
Posted By qtvaudio
Audio on only one channel from MC524

Hi forum folks

We are still experiencing a problem passing audio from our designated MA703 to our control room and monitors via MC524.

Basically only getting one channel of audio through.
...
Forum: System 5 12-04-2018, 02:18 AM
Replies: 1
Views: 3,322
Posted By qtvaudio
Re: MC524 not passing audio on all channels

In fact, I think the only way I can have confidence this is NOT a wiring issue is to use a ELCO90- XLRM breakout cable from the MC524 that HAS been tested and proven to work, since the pin-outs in...
Forum: System 5 12-04-2018, 01:04 AM
Replies: 1
Views: 3,322
Posted By qtvaudio
MC524 not passing audio on all channels

Dear folks

I have an MA703 receiving from MADI 0, and a 5.1 Control Room output. I can see the CR outs on the MA703 meter, but I'm only getting one channel of audio through MC524, the R/Pin#11. ...
Forum: System 5 12-04-2018, 12:49 AM
Replies: 6
Views: 5,988
Posted By qtvaudio
Re: MC524 not responding to serial

This was finally resolved by installing a replacement TCC board. There IS still an issue with audio routing through the MC524...I'll open a new thread on this
Forum: System 5 12-04-2018, 12:41 AM
Replies: 6
Views: 4,304
Posted By qtvaudio
Re: Using a single MA703 for Monitors and other outputs.

I'm a new S5 user and have been struggling with the MC524 too. I have a couple of questions...
I'm curious, why you'd use MADI 1 and not the default 0 as your outputs? Is this to make the best use...
Forum: System 5 07-05-2018, 03:38 AM
Replies: 6
Views: 5,988
Posted By qtvaudio
Forum: System 5 06-27-2018, 09:14 AM
Replies: 6
Views: 5,988
Posted By qtvaudio
Re: MC524 not responding to serial

Yep, replaced batteries, reseated boards, good cable, updated to emix 6.1
Forum: System 5 07-12-2017, 01:03 AM
Replies: 6
Views: 5,988
Posted By qtvaudio
Forum: System 5 07-12-2017, 12:53 AM
Replies: 1
Views: 3,867
Posted By qtvaudio
Forum: System 5 07-12-2017, 12:52 AM
Replies: 6
Views: 5,988
Posted By qtvaudio
MC524 not responding to serial

Hi S5 people

I'm stuck on build at getting the MC524 to work. I've taken the unit to a working facility so I know it's not a faulty unit.

I'm certain I have the 90 pin audio wired correctly
...
Forum: System 5 03-13-2017, 01:22 AM
Replies: 1
Views: 3,867
Posted By qtvaudio
Maximum distance between System PC and MC524 Monitoring unit

Hi everyone

We are still struggling with out MC524...does anyone know the maximum length of the control cable from System PC to Monitoring unit MC524?...we need to run about 40 metres. If this is...
Forum: System 5 12-18-2016, 03:42 AM
Replies: 4
Views: 5,021
Posted By qtvaudio
Re: TCC Cable pinouts

OK So my cable is wired 1-1...any tips for why I'm not getting any sound through the MC254? I can't find any configuration info beyond the scant details in the installation guides; for example do I...
Forum: System 5 12-18-2016, 01:47 AM
Replies: 4
Views: 5,021
Posted By qtvaudio
Re: TCC Cable pinouts

Thanks

I've got a suspicion they cross wired it

R
Forum: System 5 12-15-2016, 09:55 AM
Replies: 4
Views: 5,021
Posted By qtvaudio
TCC Cable pinouts

Hi

Can anybody tell me the pinouts on the DB15 TCC cable that I run from SC64 to MC254? I can't find any online material regarding this. Is it a standard DB15 serial cable?

Thanks

Robin...
Forum: System 5 12-15-2016, 09:10 AM
Replies: 6
Views: 5,214
Posted By qtvaudio
Re: DSP Pilot App hanging

Fixed it:

The DSPPilotApp.ini file was not talking to the network interface in the DF66...by changing the name of the adapter in the .ini to Local Area Connection (it was previously looking for...
Forum: System 5 10-26-2016, 05:30 AM
Replies: 21
Views: 10,215
Posted By qtvaudio
Re: Help setting up patchnet

Yes they are the ones that were supplied

R
Showing results 1 to 25 of 35

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com