Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 112
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: VRS
Forum: Post - Surround - Video 05-24-2019, 09:23 AM
Replies: 117
Views: 56,815
Posted By VRS
Re: PT 12.5 Video Engine

Well I don't have the problem anymore.
This was quite a while ago. I do believe it was solved after I went to the Avid convention and talked to someone there who knew which version of the...
Forum: Post - Surround - Video 08-15-2017, 03:27 PM
Replies: 1
Views: 1,614
Posted By VRS
Automation slow to write

Anybody notice how slow the automation is writing in versions past 12.4?

I have a session that I tested. 100 tracks or so. Tons of plugins, verbs etc.

Set the group to All. Select an area and...
Forum: Pro Tools 12 07-18-2017, 10:55 AM
Replies: 1
Views: 1,356
Posted By VRS
Re: Automation slow to write

Sorry:

Mac 5,1 - Dual 3.46Ghz processors, 64G RAM, HDX2 - PT 12.4HD - Mac OS X 10.9.5.
Forum: Pro Tools 12 07-18-2017, 10:53 AM
Replies: 1
Views: 1,356
Posted By VRS
Automation slow to write

Anyone noticed how slow newer versions of ProTools writes automation.

I've been running PT12.4 for a while. The main reason has been the video problems on versions past 12.4. Those problems seem...
Forum: Post - Surround - Video 01-27-2017, 01:47 PM
Replies: 2
Views: 1,787
Posted By VRS
Re: HDX2 in a 2008 Mac Pro

I have not. I have one HDX card now, the second is arriving on Monday.

Just don't know if I have to invest in a new computer. I need an HDX2 no matter what so I got a good deal on a used card....
Forum: Post - Surround - Video 01-27-2017, 01:37 PM
Replies: 2
Views: 1,787
Posted By VRS
HDX2 in a 2008 Mac Pro

Is anyone running 2 x HDX cards in a 2008 Mac Pro?

I'm looking at adding an HDX card and was wondering if the next PCI slot is fast enough to do it in this machine.

I posted this in the HDX...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-20-2017, 02:55 PM
Replies: 3
Views: 2,542
Posted By VRS
Re: HDX 2 in 2008 Mac Pro 3,1

Well, that's what they say ... but it works. I've been using it for about 4 years now. I want to upgrade to a HDX 2.

If Apple would come to their senses and release a new Mac Pro then I'd be a...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-20-2017, 02:22 PM
Replies: 3
Views: 2,542
Posted By VRS
HDX 2 in 2008 Mac Pro 3,1

Is anyone running 2 x HDX cards in a 2008 Mac Pro?

I'm looking at adding an HDX card and was wondering if the next PCI slot is fast enough to do it in this machine.

Vince
Forum: Post - Surround - Video 12-17-2016, 02:47 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

I wrote I swapped the video engine from 12.5 - I meant from 12.4. PT 12.5 is where the problems started.

Vince
Forum: Post - Surround - Video 12-17-2016, 10:28 AM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

The only other thing is that I have to quit ProTools and restart when switching sessions to one that has a different video codec. So if I'm doing a session with ProRes, then switch to a session that...
Forum: Post - Surround - Video 12-17-2016, 10:20 AM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

I have to coach a buddy of mine today on swapping video engines. He has a 'new' trashcan Mac. He's not having video problems, but ever since upgrading to 12.6.1 it takes a very long time to...
Forum: Post - Surround - Video 11-13-2016, 12:48 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

Well that was my first thought when I started with this (In ProTools 12.5 and now continues with 12.6)m but when I did my initial post the first person to respond that he had the very same issues had...
Forum: Post - Surround - Video 11-09-2016, 07:00 AM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

Brilliant.

I did the same thing. That is I replaced the AVE from 12.6 with the AVE from 12.4. Load the dialogue session I've been working with for the past week and everything seems to work.
...
Forum: Post - Surround - Video 10-28-2016, 09:32 AM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

Jovo,

I feel your pain. Get version 12.4 from Avid. That works.

The AVE problems didn't start for me until 12.5 and up. My latest reply from the Avid support people was to use 12.4 until they...
Forum: Post - Surround - Video 10-16-2016, 04:47 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

Thank you all for your suggestions but nothing works.

I've been clearing the bin and saving and it does the same thing once PT12.6 is quit and re-opened.

I tried making a new session, just...
Forum: Post - Surround - Video 10-15-2016, 05:50 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

Also I've gone back to Mac OS 10.9.5.

The graphics redraw in ElCapitain was way too slow. I couldn't even read the Waves meter while mixing a big session.

Same exact problems with PT 12.6!!
Forum: Post - Surround - Video 10-15-2016, 05:47 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

I don't remember if I tried disabling the video hardware - but why does it work once I've gone through all the hoops I discribed earlier?

I've tried a few different video files. ProRes, DNx, MP4....
Forum: Post - Surround - Video 10-12-2016, 02:21 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

The machine has been on all morning. RAM checks out fine.

I removed the SyncHD - same result.

I put the video on the system SSD - same result.

I have a spare memory riser card. I took out...
Forum: Post - Surround - Video 10-12-2016, 09:07 AM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

I just noticed the specs on your Mac. You have a 6,1 (trash can) and you had all these issues?
Forum: Post - Surround - Video 10-12-2016, 08:53 AM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

Well, my machine runs quite cool thanks to TG Pro (fan app).

I have had memory problems in the past (if I recall correctly!) and that was due to heat Pro Tools 12.5 and beyond maybe does checks...
Forum: Post - Surround - Video 10-11-2016, 03:25 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
Re: PT 12.6 Video Error

Update:

I installed a fresh OS X - only installed ProTools and the BlackMagic stuff and I get the same thing!!
Forum: Post - Surround - Video 10-11-2016, 01:06 PM
Replies: 59
Views: 24,576
Posted By VRS
PT 12.6 Video Error

Just loaded PT12.6. I've been on 12.4 because of video errors in 12.5.x

PT 12.6 is doing the same.

I have a session. It only has video and guide audio for tracks. Video is DNx36.
Loads without...
Forum: Post - Surround - Video 04-04-2016, 10:15 AM
Replies: 117
Views: 56,815
Posted By VRS
Re: PT 12.5 Video Engine

I have tried 3 different videos from different clients with different CODECs. All the same result. I just made a new user (so no prefs whatsoever) and same result.

Gotta get to work. Going back to...
Forum: Post - Surround - Video 04-04-2016, 09:37 AM
Replies: 117
Views: 56,815
Posted By VRS
Re: PT 12.5 Video Engine

Trashed prefs, did all that stuff. No difference.
Forum: Post - Surround - Video 04-04-2016, 07:09 AM
Replies: 117
Views: 56,815
Posted By VRS
Re: PT 12.5 Video Engine

Stop dealing with CODECs guys, it's got nothing to do with CODECs. This is a PT12.5 Video Engine problem.

I've figured out when I first boot ProTools 12.5, I load the session and respond with...
Showing results 1 to 25 of 112

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com