Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bonusroommusic
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-14-2010, 07:55 AM
Replies: 3
Views: 2,468
Posted By bonusroommusic
Re: small midi issue

you guys are the greatest...
2 years later and still helping me out.

all the best!
gg
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-05-2007, 02:37 PM
Replies: 4
Views: 2,741
Posted By bonusroommusic
Pro tools Hd-1 Help -- pops and spikes

help it wont stop

So I have HD-1 and A rosetta 800 With X-HD card
Power Mac G5 - 2 GHz - 6 gig ram


I'm getting random digital pops and spikes
during playback and if I'm bouncing a track...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-04-2007, 04:34 PM
Replies: 6
Views: 1,997
Posted By bonusroommusic
Re: clicks - pops - sputters

Thanks Chris
Nice studio you have!

I see what your saying but is doesn't give me that exact option (clock to the Rosetta 800) I have internal - word clock - aes/ebu -?
Sorry to be so green ...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-03-2007, 02:56 PM
Replies: 6
Views: 1,997
Posted By bonusroommusic
Re: clicks - pops - sputters

Thanks


In the hardware menu
it say
clocking source internal..loop master 192


I only have the rosetta 800
no digi 192 in the chain.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-03-2007, 01:08 PM
Replies: 6
Views: 1,997
Posted By bonusroommusic
clicks - pops - sputters

Hi


New to HD-1 here
I just switched from LE 002
So I'm not totally sure I have every thing set up correctly.


I'm getting Intermitting clicks - pops - sputters on any session I open.
A...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com