Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: applecore3401
Forum: macOS 01-30-2014, 10:26 AM
Replies: 1
Views: 2,584
Posted By applecore3401
iMac midi delay and running slow! Help!

I am running pro tools and midi is starting to get a delay when I hit notes. I have about 10 VIs open but I would feel it would be able to handle a lot more of that. I also got a message that pro...
Forum: macOS 11-27-2013, 06:56 AM
Replies: 3
Views: 5,521
Posted By applecore3401
Pro Tools 10 Midi Latency

To make this easy to understand I am gonna explain a simple scenario. In my real workflow I am using about 10 VIs and this is where this problem is happening.

I have a session click track and...
Forum: Pro Tools 10 09-23-2013, 10:44 AM
Replies: 0
Views: 1,855
Posted By applecore3401
Pro Tools Grid is off

So I have been having some issues with my Grid in pro tools. I am pretty sure it has to do with elastic audio. When I am importing an audio file that doesnt use elastic audio it lines up perfectly to...
Forum: Pro Tools 11 06-22-2013, 05:06 PM
Replies: 20
Views: 5,256
Posted By applecore3401
Re: Pro Tools 11 corrupt file

Still not working!!!
Forum: Pro Tools 11 06-22-2013, 03:07 PM
Replies: 20
Views: 5,256
Posted By applecore3401
Re: Pro Tools 11 corrupt file

I have downloaded it fully. It is only 760mb though.
Forum: Pro Tools 11 06-22-2013, 02:36 PM
Replies: 20
Views: 5,256
Posted By applecore3401
Pro Tools 11 corrupt file

I just downladed pro tools 11 from my avid account and I got a "no mountable file system" error. Please help! I am dying to get PT11 rolling
Forum: macOS 09-24-2012, 08:21 AM
Replies: 2
Views: 1,703
Posted By applecore3401
PT quits on automation

Every time I go to make an automation change and apply to whole timeline pro tools quits. It quits right after I press stop on transport. ANY HELP!?
Forum: macOS 07-03-2012, 04:13 PM
Replies: 6
Views: 5,098
Posted By applecore3401
Re: Open Enden Record Allocation setting missing in Pro Tools 10?

What if I want to set a limit on a recording?

I am recording a musical rehearsal live and I need to be away for it and will come back the next day.

How can I do this!?

Thanks
Forum: macOS 10-22-2011, 03:38 PM
Replies: 4
Views: 3,788
Posted By applecore3401
First Time opened pro tools 10 error?!

I just got done installing Pro Tools 10 from 9 and I get an error:

Error, missing iLok authorization for "Pro Tools 10". Please inseert necessary iLok and restart Pro Tools.

I don't know why...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-22-2010, 08:52 AM
Replies: 3
Views: 2,221
Posted By applecore3401
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-22-2010, 08:35 AM
Replies: 3
Views: 2,221
Posted By applecore3401
PT 8 Gridlines removed?

How do I remove the gridlines on the waveform in Pro Tools 8? I think its a cool feature but I don't need it all the time. Thanks!
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-06-2010, 03:09 PM
Replies: 1
Views: 1,592
Posted By applecore3401
Re: PT8.0.3 SL edit window bug

I am having the exact same problem! Can anyone help. I have a session Sunday! Thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-05-2009, 09:52 AM
Replies: 0
Views: 1,794
Posted By applecore3401
Pro Tools 8 is KILLING ME!

So I just updated to Pro Tools 8 and then just completed the update that released and I am still having issues with my plugin presets showing up. When I open up my plugin, I go to the preset area and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-02-2009, 11:51 AM
Replies: 0
Views: 1,814
Posted By applecore3401
Plugin Presets Blank!

So I just updated to Pro Tools 8 and then just completed the update that released and I am still having issues with my plugin presets showing up. When I open up my plugin, I go to the preset area and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-23-2009, 09:13 AM
Replies: 11
Views: 6,489
Posted By applecore3401
Re: Will Digi 002 upgrade fix all my problems....

How can it be set to high? I thought setting it the highest gives you the best performance?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-23-2009, 09:12 AM
Replies: 11
Views: 6,489
Posted By applecore3401
Re: Will Digi 002 upgrade fix all my problems....

So if I buy the digi 002 the only thing it would bring to the table would be the additional outputs?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-23-2009, 08:06 AM
Replies: 11
Views: 6,489
Posted By applecore3401
Will Digi 002 upgrade fix all my problems....

I am having issues with my performance. I am running about 15 tracks with plugins on them and I am getting error messages like hardware buffer under-run. I am running the usb mbox and computer...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com