Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TMNTfan
Forum: Pro Tools 2019 11-28-2019, 04:34 AM
Replies: 11
Views: 2,072
Posted By TMNTfan
Re: Total PT System Usage: CPU Usage at 100% with Nothing Running

So I tried all of the above, and it seems that this is only an issue when my HW buffer size is set to 64 Samples. Anything above that I'm only 8-12% Total CPU Usage.

In Task Manager it shows on 8...
Forum: Pro Tools 2019 11-21-2019, 09:37 AM
Replies: 11
Views: 2,072
Posted By TMNTfan
Re: Total PT System Usage: CPU Usage at 100% with Nothing Running

Bumping to see if anyone else has any other suggestions.
Forum: Pro Tools 2019 11-12-2019, 09:33 AM
Replies: 5
Views: 817
Posted By TMNTfan
Re: Memory usage very high in empty session

Are you on Windows or Mac?
Forum: Pro Tools 2019 11-11-2019, 09:13 AM
Replies: 11
Views: 2,072
Posted By TMNTfan
Re: Total PT System Usage: CPU Usage at 100% with Nothing Running

I tried all of the above this morning, and still had the issue, with the exception of the ACPI, which I couldn't find, but I'll check again tonight after work.

Any other suggestions?
Forum: Pro Tools 2019 11-10-2019, 03:03 PM
Replies: 11
Views: 2,072
Posted By TMNTfan
Re: Total PT System Usage: CPU Usage at 100% with Nothing Running

Unfortunately, I can't seem to find where to disable hyper-threading on my machine.

I've tested setting the affinity to odd, and then even cores, but I have the same results.
Forum: Pro Tools 2019 11-10-2019, 03:02 PM
Replies: 11
Views: 2,072
Posted By TMNTfan
Re: Total PT System Usage: CPU Usage at 100% with Nothing Running

I moved all but Avid, and AIR plugins to the unused folder, and I'm still getting the same spikes.

I also removed all FB360 plugins.

For Sonivox I have 88, Big Bang Cinematic, Big Bang, Blue...
Forum: Pro Tools 2019 11-10-2019, 01:50 PM
Replies: 11
Views: 2,072
Posted By TMNTfan
Re: Total PT System Usage: CPU Usage at 100% with Nothing Running

Yes, but this is without a session even open.

These are the manufacturers. I could list all of the plugins, but that list would be huge. Has anyone tried the disable hyperthreading with good...
Forum: Pro Tools 2019 11-10-2019, 01:32 PM
Replies: 11
Views: 2,072
Posted By TMNTfan
Total PT System Usage: CPU Usage at 100% with Nothing Running

Hello, and thanks in advance for taking a second to help.

I keep getting CPU spikes to 100%. It will bounce every 1/2 second between about 3-7% to 85-100%. This is even without a session open. ...
Forum: Licensing & Accounts 10-14-2019, 02:31 PM
Replies: 1
Views: 541
Posted By TMNTfan
AVID App Manager Never Updated PT, and all Downloads are missing from my Avid Acct

I just started having a CPU issue in PT 2018.12, and went to to see if an update would fix it. When I checked Avid App manager it only gave me the option to open 2018.12.

I went to my Avid...
Forum: Licensing & Accounts 03-20-2017, 09:55 AM
Replies: 450
Views: 61,429
Posted By TMNTfan
Re: Upgrade Plan or Subscription is current but new license not deposited for 12.6/la

I downloaded the latest version of PT (12.7.1), and when I went to launch it, it requested my iLok login info. I entered my iLok info, and PT said I needed a "Perpetual License".

I have...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com