Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dlae
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-24-2005, 02:11 PM
Replies: 8
Views: 2,541
Posted By dlae
Re: more -9129 errors during bounce to disk

thank you for your reply.
i read the digi post about problems with PT LE on XP afterwards and that was excellent. i have downloaded 6.4 but its still not working...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2005, 02:28 PM
Replies: 1,041
Views: 123,622
Posted By dlae
Re: Problems with PTLE? Post your configuration he

Hello,

I posted a message earlier about continuous problems with 9129 errors during playback, bounce to disk and recording. And then I found this post. So I have run the system summary module in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2005, 02:04 PM
Replies: 8
Views: 2,541
Posted By dlae
more -9129 errors during bounce to disk

Hello,

Recently during playback, bounce and recording, I constantly get error -9129: held off interrupts for too long, conflict with other CPU tasks. I have just read sydstyle's post from 03/06/05...
Forum: Tips & Tricks 11-07-2004, 04:56 AM
Replies: 3
Views: 2,275
Posted By dlae
Re: ...need some help with ableton live as PT LE slave

thank you very much, guitarmongoose.

i finally figured it out, by selecting time in the live track and bouncing to disc.

but now i will try to do what you suggested.
Forum: Tips & Tricks 11-05-2004, 08:12 PM
Replies: 3
Views: 2,275
Posted By dlae
...need some help with ableton live as PT LE slave

I'm just starting out, bit stuck
I'm sure its a simple enough process, i just can't see it...
i'm trying to figure out how to use ableton live as slave with protools
i have live as insert in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-01-2004, 12:09 PM
Replies: 3
Views: 2,470
Posted By dlae
Re: does protools LE 6.1/MBox work on XP??

...thank you

bit foolish!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-01-2004, 11:54 AM
Replies: 3
Views: 2,470
Posted By dlae
does protools LE 6.1/MBox work on XP??

I am trying to install PT LE 6.1 for XP, but most of the installer dialogues are illegible (full of ?????)
and for the hardware installation the following message comes up - the software you are...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com