Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: SteveWitt
Forum: macOS 03-29-2011, 02:48 PM
Replies: 8
Views: 15,693
Posted By SteveWitt
Forum: macOS 03-29-2011, 02:07 PM
Replies: 8
Views: 15,693
Posted By SteveWitt
Re: Export region as files

cmd-shift-3 will consolidate a track's regions, thus creating a single wav which can be located or dragged out of the session. Is that any use?
Forum: macOS 03-29-2011, 08:52 AM
Replies: 2
Views: 2,441
Posted By SteveWitt
Re: MIDI Input troubleshooting (OS issue)

sorry to bump but, bump.

Thanks.
Forum: macOS 03-28-2011, 12:44 PM
Replies: 2
Views: 2,441
Posted By SteveWitt
MIDI Input troubleshooting (OS issue)

I have been for a while unable to receive MIDI from a couple of devices.

- Issues are present using both the Digi 002's MIDI ports and now using a M-Audio Radium49 USB Controller
- I can't get...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-04-2011, 07:58 PM
Replies: 6
Views: 3,865
Posted By SteveWitt
Re: Recording Directly to Macbook Pro

Just don't do it. Make use of your glorious firewire port.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-04-2011, 07:57 PM
Replies: 2
Views: 2,077
Posted By SteveWitt
Re: LE 7.4= Unbootable Macbook

While that's true, the result of combining the two should be Pro Tools unable to run. It wouldn't corrupt the OS...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-04-2011, 07:56 PM
Replies: 18
Views: 7,910
Posted By SteveWitt
Re: Can't receive MIDI in Pro Tools 8.

Sorry to bump this thread again, but I've continued troubleshooting this with no success. I was able to locate a 002/003 driver which was released in July of 2010, and updated Pro Tools to 8.0.4....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 04:28 PM
Replies: 18
Views: 7,910
Posted By SteveWitt
Re: Can't receive MIDI in Pro Tools 8.

Thanks, I'm not even using a MIDI track; I'm using a VI track. Even if I was using MIDI, I believe I'd be able to see the meters react if it was actually receiving MIDI signal.
In any case, no part...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-21-2010, 09:32 PM
Replies: 18
Views: 7,910
Posted By SteveWitt
Re: Can't receive MIDI in Pro Tools 8.

Hey guys
thanks again for the responses.

Trashing the MIDI Preferences did illicit a response from the AMS in that it needed to re-assess itself upon opening and re-load the configuration....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-16-2010, 05:05 AM
Replies: 18
Views: 7,910
Posted By SteveWitt
Re: Can't receive MIDI in Pro Tools 8.

Much thanks, I'll try this shortly
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-15-2010, 08:50 PM
Replies: 18
Views: 7,910
Posted By SteveWitt
Re: Can't receive MIDI in Pro Tools 8.

Okay, so here are some clues.

albee: I had tried creating this extra device, but it would just remain as a default and show no real signs of life. No response to the test setup function.

So I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-14-2010, 08:40 PM
Replies: 18
Views: 7,910
Posted By SteveWitt
Re: Can't receive MIDI in Pro Tools 8.

Thanks for your response.
The AMS Test gives me no usable results. When I hit the test setup button, nothing happens and the icons become unmovable. Nothing turns red.
Pro Tools MIDI Thru has been...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-12-2010, 09:15 PM
Replies: 18
Views: 7,910
Posted By SteveWitt
Can't receive MIDI in Pro Tools 8.

Evening
I'm having difficulty getting MIDI into my daw. I'm running the following setup:
MacBook Pro IC2D 2.4Ghz, OS 10.6.5, Pro Tools 8.0.3, Digi 002. Controller is Roland PC-70, connected into...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-30-2010, 07:20 AM
Replies: 7
Views: 3,429
Posted By SteveWitt
Re: Unable to affect video in Pro Tools LE Help!

Thanks for your response. I am unable to nudge the video or move it further on in the timeline. like I mentioned, it's glued to the startpoint and that's my issue. I don't think you need DVTK, as I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-29-2010, 07:35 PM
Replies: 7
Views: 3,429
Posted By SteveWitt
Re: Unable to affect video in Pro Tools LE Help!

Would you mind elaborating? I don't know what that means.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-29-2010, 07:14 PM
Replies: 7
Views: 3,429
Posted By SteveWitt
Re: Unable to affect video in Pro Tools LE Help!

I've also found that importing different videos, and using the same video in different sessions yields the same results.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-29-2010, 06:55 PM
Replies: 7
Views: 3,429
Posted By SteveWitt
Unable to affect video in Pro Tools LE Help!

I've finished mixing a song for a music video, and have imported the video in order to realign some Voice Over elements to sync. Upon importing the video, I can't actually nudge the video or move it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-24-2010, 02:03 PM
Replies: 2
Views: 3,438
Posted By SteveWitt
Re: Pro Tools Not Loading New Plugins

Thanks very much and sorry for not paying attention.
I'm running 8.0.1 LE on a Macbook Pro 2.4/4GB, 44.1.

You've partially solved my dilemma in that I was looking at stereo tracks, which is what...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-24-2010, 12:30 PM
Replies: 2
Views: 3,438
Posted By SteveWitt
Pro Tools Not Loading New Plugins

I have been working on a session created about a month ago, and I installed the Massey Plugin demos to ensure compatibility with my system, and they will not appear in this session. They will load...
Forum: Virtual Instruments 01-20-2009, 12:07 PM
Replies: 2
Views: 2,979
Posted By SteveWitt
Re: Midi Regions triggering wrong track

Solved! Thanks!

I have no idea why those would have changed. I've never even opened that section of the mixer since getting 8.
Forum: Virtual Instruments 01-20-2009, 11:32 AM
Replies: 2
Views: 2,979
Posted By SteveWitt
Midi Regions triggering wrong track

I created this session in Pro Tools 8, so I don't know if the issue is exclusive to it, or if I'm missing something blatantly obvious.
The session contains many virtual instrument tracks with Mini...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-31-2008, 07:44 PM
Replies: 5
Views: 2,481
Posted By SteveWitt
Re: Digi 003 Power Up Flashes

This is happening with my 002, and not working. I know this is a common problem, but I searched and couldn't find a pinned thread or anything about it.
What's the official word on what to do when it...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com