Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rockmuso
Forum: Pro Tools 10 12-01-2018, 05:33 PM
Replies: 3
Views: 7,128
Posted By rockmuso
Re: PT10 update to the 10.3.10 issue

Apologies!! Obvious nobody knows my systems.

I have ran PT10.0.0 on my PC Window7 since 2011. I just bought Addictive Drums2 (AD2) from the XLN Audio website and had to upgrade to 10.3.7 and...
Forum: Pro Tools 10 11-28-2018, 01:26 AM
Replies: 3
Views: 7,128
Posted By rockmuso
PT10 update to the 10.3.10 issue

I have just updated my PT10 to 10.3.10 to let my newly purchased AD2 to work. After this update was complete, the iLok is not recognised, the DAE error 13001 box popped up and I cannot go any...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-22-2011, 11:42 AM
Replies: 2
Views: 2,086
Posted By rockmuso
Re: PT LE 7.0 on Windows 7 PC

thanks for that.. my interface is an mbox2, so it prob won't work then i guess.. I wasn't looking to buy anything. it was a 'need' to replace the damaged pc. I'll give it go on installing then before...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-22-2011, 10:31 AM
Replies: 2
Views: 2,086
Posted By rockmuso
PT LE 7.0 on Windows 7 PC

Hey, I need help..

I have PTLE 7.0 and my Windows XP PC was damaged badly and had to purchase a new one and its Windows 7. Can anyone help me, or know if, PTLE 7.0 will work on Windows 7?
...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com