Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: lynnk
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-27-2007, 10:02 AM
Replies: 8
Views: 2,951
Posted By lynnk
Re: Digi 002 Rack stopped working

I had this issue and had to replace this part inside. Call the place where you bought the 002. They will send this part for free. I can't think of the name but it is one of those flat grey...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-27-2007, 09:54 AM
Replies: 1
Views: 1,919
Posted By lynnk
consolidate file corruption

I have been having an issue for a while. I recorded several songs in one session, they are short with a max of 6 tracks. Ii want to consolidate them, and I am getting the 9073 error. I recorded...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-30-2006, 06:15 PM
Replies: 0
Views: 1,705
Posted By lynnk
002 hardware not recognized

I just got the new DC harness and installed it, but it is still not seeing my hardware. The 1394 light in the front of my rack is not on (not sure if it should be), but the back firewire light is on....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-30-2006, 05:43 PM
Replies: 6
Views: 1,891
Posted By lynnk
Re: Please Help!!! DIGI002R Hardware Not Recognized

I am having this same problem. I just got the new DC harness and installed it, but it is still not seeing my hardware. The 1394 light in the front of my rack is not on (not sure if it should be),...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-01-2005, 09:42 AM
Replies: 1
Views: 2,231
Posted By lynnk
weird solo button problem

I am having an issue in one of my sessions. FYI, I am using Pro Tools LE and a dual Mac G5.
The issue is that 2 tracks are stuck in a greyed out solo mode. If I push the solo button, they turn...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-01-2005, 09:25 AM
Replies: 258
Views: 10,882
Posted By lynnk
strange problem

I am having an issue in one of my sessions. FYI, I am using Pro Tools LE and a dual Mac G5.
The issue is that 2 tracks are stuck in a greyed out solo mode. If I push the solo button, they turn...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com