Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Deerebanks
Forum: Pro Tools 12 10-08-2019, 10:08 AM
Replies: 5
Views: 333
Posted By Deerebanks
Re: Help! Pro tools 12 playback slow and offbeat when I reopened the session

Thank you! I did check last night and everything that I checked was set at 44.1 but I did not look at the actual wave file.

I did end up re-recording it. And it seemed like everything went fine....
Forum: Pro Tools 12 10-07-2019, 06:03 PM
Replies: 5
Views: 333
Posted By Deerebanks
Re: Help! Pro tools 12 playback slow and offbeat when I reopened the session

So I checked and both were set to 44.1K I have no idea what to do. Can I salvage the session?
Forum: Pro Tools 12 10-07-2019, 02:48 PM
Replies: 5
Views: 333
Posted By Deerebanks
Forum: Pro Tools 12 10-07-2019, 02:35 PM
Replies: 5
Views: 333
Posted By Deerebanks
Help! Pro tools 12 playback slow and offbeat when I reopened the session

So I am new to pro tools 12. I was still using 7 and decided to make the jump cause nothing was compatible with it anymore. So I went to record vocals for the first time and everything went smooth....
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com