Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: NU2XP
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-01-2007, 06:43 PM
Replies: 2
Views: 2,166
Posted By NU2XP
Re: 002 Rack Bouncing with Aux External Devices

I am using an Auxillary input rather than an insert... it is simply an FX bus - like a reverb or a delay on a digital outboard Lexicon box. I can hear the returns in my mix on playback, but when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-01-2007, 09:07 AM
Replies: 2
Views: 2,166
Posted By NU2XP
002 Rack Bouncing with Aux External Devices

I have been mixing using a stereo Aux input which is fed from an external Lexicon MPX200 via S/PDIF. As I playback, I can hear all FX within the mix and it sounds great. When I perform a bounce...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-27-2002, 09:22 PM
Replies: 1
Views: 2,242
Posted By NU2XP
5.3.1 Load Restarts PC

After upgrading from ME to XP Pro, and then installation of new 5.3.1, the loading of Pro Tools causes a system restart. It happens just after DAE is loaded and it is checking MIDI peripherals. ...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com