Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: BLG
Forum: Getting Started 09-22-2020, 02:30 PM
Replies: 5
Views: 411
Posted By BLG
Re: Latency using external controller to control XPand!2

If you're referring to PT there's nothing in the Options menu for buffer size. I did find buffer in Setup->Hardware. It was at 512 and I changed it to 128 or 64. We'll see if that helps.


Or were...
Forum: Getting Started 09-22-2020, 02:21 PM
Replies: 5
Views: 411
Posted By BLG
Re: Latency using external controller to control XPand!2

I just bought the interface about 3 weeks ago and downloaded the software then so I assume it's the latest.



I'm trying to record Guitar, Bass, Drums (MIDI) and vocals.
Forum: Getting Started 09-22-2020, 11:10 AM
Replies: 5
Views: 411
Posted By BLG
Latency using external controller to control XPand!2

I'm using an Akai MPD218 to control XPand!2 and there seems to be just a few MS of delay between when I hit the pad and hear the sound. This is making it extremely difficult to record drum sounds...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com