Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Myleftoe_C400
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 04-21-2013, 03:22 AM
Replies: 19
Views: 35,690
Posted By Myleftoe_C400
Re: Error startin Pro Tools SE - Avid Hardware not found

I also have a similar issue and had posted about this on this forum.
I was told that my PC OS is too old and this forum is not a help forum.
You would think they would bother to read further into...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 04-08-2013, 01:59 AM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
Re: ProTools SE and C400 fastrack

Just to also add this,

-----------------------------
Minimum System Requirements:

Windows

Windows 7 Home Premium, Professional, or Ultimate; Windows XP Home or XP Pro (SP3)
1.8GHz...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 04-08-2013, 12:42 AM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
Re: ProTools SE and C400 fastrack

By the way; did you know that the support page which lists the Protools SE FAQ link redirects you to the M-AUDIO web site which states among other things that it no longer supports the Protools...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 04-08-2013, 12:22 AM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
Re: ProTools SE and C400 fastrack

Perhaps you do not understand , I am a new user of this product and do not have the slightest idea which of those option have anything to do with C400 support.
You work for this outfit I have no...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 04-08-2013, 12:14 AM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
Re: ProTools SE and C400 fastrack

Hmm, Well i did try a different post on Avid's main page and was advised by an avid employee to post my queries at duc.avid.com and go to the forums section.
As for my problem revolving around my...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 03-29-2013, 06:30 PM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
Does anyone work for Avid and do you read?

Just asking, I haven't been able to get any help I post a question and still no help. Kinda curious if I should bother... My next move? well I posted a questions its been 11 days and all i got was a...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 03-29-2013, 06:08 PM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
Re: ProTools SE and C400 fastrack

so far as I know it looks like a trend... guess we didn't spend enough money for them to care... too low end for them...
oh well, it seem to work as a sound card but it stops working after a few...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 03-18-2013, 05:55 PM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
Unhappy ProTools SE and C400 fastrack

Let me just start by saying what a messed up support system this forum is proving to be.
If you are going to sell a product that is computer based, in some way, then you should take the time to...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-19-2013, 02:58 PM
Replies: 1
Views: 2,582
Posted By Myleftoe_C400
Re: Can't hear Youtube after disconnecting fast track c400

I had the same problem several times. I use WinXP but its may be similar.
In the first instance it happened; I had my speakers hooked up to the C400, so when I turned of the c400 I lost all sound,...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 02-19-2013, 02:43 PM
Replies: 11
Views: 6,477
Posted By Myleftoe_C400
C400 question - First time on Avid's forum

Hi folks, I hope I'm not posting in the wrong location, if so I would like the forum moderators to redirect my query to the proper location.
I recently purchased the Fast Track C400 and seem to...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com