Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 118
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: tdawgg
Forum: Artist Series 04-06-2016, 06:40 PM
Replies: 3
Views: 3,097
Posted By tdawgg
Re: using Artist Control and Mix on HW switch, and Wi-Fi on the same PC

I'm not having any issue with the surfaces connecting, they work fine, both with and without the PT application running. The issue happens when I open PT...the surfaces stay connected and operate as...
Forum: Artist Series 04-05-2016, 06:43 PM
Replies: 3
Views: 3,097
Posted By tdawgg
using Artist Control and Mix on HW switch, and Wi-Fi on the same PC

I am running PT 12 HDX on a W10 PC, using a Artist Mix and Control with PT. I have the control surfaces wired to the PC, using a network switch, into the HW port on the motherboard. When I open PT 12...
Forum: Pro Tools 11 02-02-2014, 11:54 AM
Replies: 1
Views: 2,010
Posted By tdawgg
PT 11.1.2 HD Native can't save session

I keep getting a "can't save while translating I/o" error message. If I trash preferences, and re-open, can save just fine. Seems to be tied to certain session that I changed the I/O set-up in. Been...
Forum: Pro Tools 10 10-26-2013, 10:23 AM
Replies: 14
Views: 6,510
Posted By tdawgg
Re: "cannot save "XXXXXX" because while translating I/O settings"

so the purpose of auto-save is....??
I honestly had no issues with the latest version od either 10 or 11, until this happened
I am also having "ilok issues" again...which was a nightmare when ilok...
Forum: Pro Tools 10 10-24-2013, 02:10 PM
Replies: 14
Views: 6,510
Posted By tdawgg
Re: "cannot save "XXXXXX" because while translating I/O settings"

BTW, still getting random messages about not being able to save sessions. I have re-installed several times. Seems to be fairly stable now...have never had this many issues with PT, any version.
Forum: Pro Tools 10 10-24-2013, 02:06 PM
Replies: 14
Views: 6,510
Posted By tdawgg
Re: "cannot save "XXXXXX" because while translating I/O settings"

Yes, instructions came from Avid's site:
http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/troubleshooting/en349411?popup=true&NewLang=en&DocType=1078&q=error%20log%20windows%207&site=kbase&filter=0

I...
Forum: Pro Tools 10 10-22-2013, 10:20 PM
Replies: 14
Views: 6,510
Posted By tdawgg
Re: "cannot save "XXXXXX" because while translating I/O settings"

after I ran this process, my problem seems to have been solved...but now, none of my RTAS (seems like AXX plugs are ok) load!
Awesome...

To delete Pro Tools 10 preference files in Windows 7:
Go...
Forum: Pro Tools 10 10-22-2013, 08:34 PM
Replies: 14
Views: 6,510
Posted By tdawgg
Re: "cannot save "XXXXXX" because while translating I/O settings"

Also,the HW preference folder would be located where? DAE folder? Don't see one labeled "HW"
Forum: Pro Tools 10 10-22-2013, 08:32 PM
Replies: 14
Views: 6,510
Posted By tdawgg
Re: "cannot save "XXXXXX" because while translating I/O settings"

Yes, trashed all preferences, seems to solve the problem for a while. I am also scouring the W7 event logs, and have found some error messages there like this:
Log Name: Application
Source: ...
Forum: Pro Tools 10 10-22-2013, 07:44 PM
Replies: 14
Views: 6,510
Posted By tdawgg
"cannot save "XXXXXX" because while translating I/O settings"

Has anybody seen this error before? I have been getting this message, whenever I try and close and save a session.
My set up is PT 10/11 HD native, using a OMNI I/O as my main interface, with a...
Forum: Pro Tools 11 06-27-2013, 10:27 AM
Replies: 4
Views: 2,545
Posted By tdawgg
Forum: Pro Tools 11 06-27-2013, 10:25 AM
Replies: 4
Views: 2,545
Posted By tdawgg
Re: So I just found out what isn't supported on the 96 I/O in PT 11

yes, the co-install of 10.3.6 recognizes the SPDIF output of the 96 I/O
Forum: Pro Tools 11 06-26-2013, 11:11 PM
Replies: 4
Views: 2,545
Posted By tdawgg
So I just found out what isn't supported on the 96 I/O in PT 11

I was working on a session in PT 10 HD native, using my Dangerous D-Box's summing mixer, into a AUX, then monitoring via the 96 I/O's SPDIF output, and back into the D-Box via the DAW output. It is a...
Forum: Pro Tools 11 06-26-2013, 07:47 PM
Replies: 140
Views: 34,477
Posted By tdawgg
Re: Protools 11 has put an end to my use of Protools

really??

Hats off to the AVID guys for working hard on this.
Forum: Pro Tools 11 06-25-2013, 10:33 PM
Replies: 140
Views: 34,477
Posted By tdawgg
Re: Protools 11 has put an end to my use of Protools

Since you want to compare this to the launch of a new car...I worked for Tesla Motors, during the Model S launch. The door handles didn't work, the windshields cracked for no reason ( "body flex",...
Forum: Pro Tools 11 06-24-2013, 04:02 PM
Replies: 232
Views: 46,898
Posted By tdawgg
Re: ilok License Manager & HD11 Upgrade confusion

So, the ilok issue (for Windows users, anyway) is tied into having to delete ALL traces of any previous ilok installation software. I had to spend a hour or so on the phone with a tech from PACE,...
Forum: Pro Tools 11 06-24-2013, 07:35 AM
Replies: 232
Views: 46,898
Posted By tdawgg
Re: ilok License Manager & HD11 Upgrade confusion

I don't think this is Avid's fault. They (Avid) had their tech support working all weekend. I was on the phone with them yesterday (Sunday), and the tech spent an hour on the phone with me,...
Forum: Pro Tools 11 06-23-2013, 05:45 PM
Replies: 232
Views: 46,898
Posted By tdawgg
Re: ilok License Manager & HD11 Upgrade confusion

After 9 hours (today, yesterday was another 9 hours), and at least a hour on the phone with Avid registration support (both days), PT 11 and 10 are working. The same thing happened yesterday. Tech...
Forum: Pro Tools 11 06-23-2013, 05:37 PM
Replies: 223
Views: 115,815
Posted By tdawgg
Re: iLok License Surrender Issues

After 9 hours, and at least a hour on the phone with Avid registration support, PT 11 and 10 are working. The same thing happened yesterday. Tech support could not help me get the software/ilok to...
Forum: Pro Tools 11 06-23-2013, 11:23 AM
Replies: 223
Views: 115,815
Posted By tdawgg
Re: iLok License Surrender Issues

And now...I can't even get the ilok manager software to open..
Forum: Pro Tools 11 06-23-2013, 10:57 AM
Replies: 223
Views: 115,815
Posted By tdawgg
Re: iLok License Surrender Issues

I've been struggling with this for two days now. At one time, PT 11 HD and PT 10 HD were both working. I sat on the phone for a hour and a half waiting for tech support, and once they finally...
Forum: Windows 06-20-2013, 05:36 PM
Replies: 0
Views: 2,361
Posted By tdawgg
Instrument tracks don't recognize Axiom 49 inout

Here's a strange one:
When I try to add instrument tracks to a new session, they look "blacked out", until I add a instrument plug-in, then they default to a purple color. Prior to this, if I added...
Forum: Windows 06-20-2013, 05:29 PM
Replies: 4
Views: 9,117
Posted By tdawgg
Re: Pro Tools 10 HD Native says it needs quicktime to import .mp3 files

Once I blew up preferences and DAE, it worked. I found a link to a Avid knowledge base article here on the DUC.
Forum: Windows 06-19-2013, 09:24 AM
Replies: 4
Views: 9,117
Posted By tdawgg
Pro Tools 10 HD Native says it needs quicktime to import .mp3 files

I tried importing some .mp3 files into PT 10 HD, and I get a message in the bottom of the import dialogue box that "pro tools requires quicktime to be installed to import .mp3 files"
I have...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 02-08-2013, 05:38 AM
Replies: 5
Views: 3,200
Posted By tdawgg
Re: help with I/O setup

ok, I'm stupid...I had the ADAT cable connected to the oMNI, not the 96 I/O...everything workig as it should now!
Showing results 1 to 25 of 118

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com