Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 258
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: firmflange
Forum: Pro Tools 12 01-17-2021, 10:25 AM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

Dave, Darryl, JFreak:

Just curious, if I wanted to run more than 4 192's on one machine, would I just get another HD card, or is 4 the limit on one machine?
Forum: Pro Tools 12 12-14-2020, 05:26 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

Well, the new 192 came in today and I hooked it up, and it connected right away as the 3rd 192 in my rack.

Thanks you guys for helping me, even though I didn't explain the situation right. ...
Forum: Pro Tools 12 12-10-2020, 06:15 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

That’s good to know Dave. My other 192s were not updated either. I did receipt all the cables. Tried my best to get this going but I don’t know anymore. The party is very kind and is going to send...
Forum: Pro Tools 12 12-09-2020, 02:52 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

The party is very negotiable about sending it back if i have to. He said he had it checked with an HD Core card but not a Native card. I dont know that much about the difference. I guess I need to...
Forum: Pro Tools 12 12-09-2020, 02:51 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

JFreak, Had the Playback Engine wrong....my bad. The first two are working now. but not the most recent one.

I ran the firmware update on all 3 but the most recent one is still not recognized.
...
Forum: Pro Tools 12 12-09-2020, 02:05 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Forum: Pro Tools 12 12-09-2020, 01:58 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

Thank you guys so much, but now I'm getting only 44.1 sample rate, with all other options greyed out in the Hardware Setup. All my sessions are 48k!

This came about when I updated the firmware...
Forum: Pro Tools 12 12-07-2020, 10:13 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

Thank you Darryl. Yes, I'm running HD Native, not TDM, and I do have the card with the 2 ports like you mentioned.

I did read the manual, but it didn't really give the insight that you did :)
Forum: Pro Tools 12 12-07-2020, 07:55 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

Just have to cough up about a measly $850 for a used card then..lol
Forum: Pro Tools 12 12-07-2020, 06:11 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Re: Running a 3rd 192 I/O? Help!

Thank you J,

So i leave the 2 interfaces connected as they sync with each other (coming from the 1st PCIe card).

Then I install the 2nd PCIe card, and run the 3rd 192 off of that, right?

Oh,...
Forum: Pro Tools 12 12-07-2020, 05:48 PM
Replies: 21
Views: 1,768
Posted By firmflange
Running a 3rd 192 I/O? Help!

I'm in a pickle..

So I bought a 3rd 192 I/O.

Just realized that it doesn't seem possible to run 3 192's (blue face) from 1 HD card. I should've done some research first.

But now, since i...
Forum: Avid Pro Mixing General Discussion 11-26-2020, 10:28 PM
Replies: 4
Views: 1,122
Posted By firmflange
Re: Behrninger PowerPlay with Pro Tools..

Very creative Dave. I used to go that route with a Jamhub before i got the Powerplay.
Forum: Avid Pro Mixing General Discussion 11-26-2020, 08:23 PM
Replies: 4
Views: 1,122
Posted By firmflange
Re: Behrninger PowerPlay with Pro Tools..

Thanks Dave, that is a great description, and much needed.

I did the setup pretty much the way you described, but what is your method of routing reverb to a channel of the Powerplay? I'm have...
Forum: Avid Pro Mixing General Discussion 11-26-2020, 09:42 AM
Replies: 4
Views: 1,122
Posted By firmflange
Behrninger PowerPlay with Pro Tools..

I've looked all over the Internet, including Avid and Behringer forums, and strangely cannot find a step by step tutorial on how to set up the Behringer PowerPlay with Protools HD Native, using the...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-19-2020, 05:00 PM
Replies: 4
Views: 507
Posted By firmflange
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-18-2020, 09:43 AM
Replies: 4
Views: 507
Posted By firmflange
Re: Is there any way to change the brightness on the LED's on the S1?

Hi Ryan,

Thanks for that. I tried what you said and held the buttons for about 4 minute, but nothing happened. I tried every combination i could think of and nothing came up to adjust the...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-16-2020, 05:19 PM
Replies: 5
Views: 325
Posted By firmflange
Re: Trying to make a hardware transfer...

Wow, you just made my day!!
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-16-2020, 05:10 PM
Replies: 5
Views: 325
Posted By firmflange
Re: Trying to make a hardware transfer...

Hi Chris, I sold my Artist Control, and am trying to transfer the ownership.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-16-2020, 04:10 PM
Replies: 5
Views: 325
Posted By firmflange
Trying to make a hardware transfer...

Im trying to do a hardware transfer of ownership, but the method seems confusing:

Technical support is closed during this time in trying to seek information.

I was able to obtain the transfer...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-16-2020, 04:05 PM
Replies: 4
Views: 507
Posted By firmflange
Is there any way to change the brightness on the LED's on the S1?

I can't find any where in the manual where it's possible to change the LED brightness on the S1. Does anyone know if this is possible?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-13-2020, 02:08 PM
Replies: 1
Views: 968
Posted By firmflange
Re: LED brightness and colors

Have you found an answer to this? I have an S1 and cannot find the brightness settings on mine from the manual either.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-31-2020, 11:11 AM
Replies: 9
Views: 834
Posted By firmflange
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-28-2020, 05:06 PM
Replies: 9
Views: 834
Posted By firmflange
Re: "Dock Left Edit" Unassignable?

Firmware is 20.6.1.3
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-27-2020, 09:08 AM
Replies: 9
Views: 834
Posted By firmflange
Re: "Dock Left Edit" Unassignable?

Anybody else have any ideas? I have tried looking at all the options and the preferences and can’t find anything.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-26-2020, 08:32 PM
Replies: 9
Views: 834
Posted By firmflange
Re: "Dock Left Edit" Unassignable?

Hi Joe,

Yes, I do save the App all the time. It still doesn't recognize the customizable command. Pressing "Alt" does it's function, but only with the default commands.
Showing results 1 to 25 of 258

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com