Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: randykc
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-10-2007, 02:57 PM
Replies: 9
Views: 2,647
Posted By randykc
Re: mac 10.4.9 update startup problems

I'm positive that it was the combo update that I've ran, but i'm not sure that it over rides the original 10.4.9 install. What do you mean by archive and install? I'm pretty sure I've run all of the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-10-2007, 07:31 AM
Replies: 9
Views: 2,647
Posted By randykc
Re: mac 10.4.9 update startup problems

mbox 2 pro.

I've bever had any problems before with this. Are you saying that I need to downgrade Operating systems? The troubleshooting posting says that the combo mac os update should fix. Am I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-08-2007, 04:40 PM
Replies: 9
Views: 2,647
Posted By randykc
Re: mac 10.4.9 update startup problems

I'm running protools 7.1.2 on a macbook pro intel w/ 2 GB 667 MhZ SDRAM.

thanks for your help
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-08-2007, 12:24 PM
Replies: 9
Views: 2,647
Posted By randykc
Re: mac 10.4.9 update startup problems

I installed 10.4.9 combo as suggested in the troubleshooting and it only ended up preventing my computer from seeing the mbox at all. Am i missing something? I also reinstalled protools, not sure if...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-07-2007, 06:58 PM
Replies: 9
Views: 2,647
Posted By randykc
mac 10.4.9 update startup problems

Apparently this is a problem for others. I allowed for automatic update and my computer installed 10.4.9 at which point protools stopped starting up. I read the notice on the website and downloaded...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-04-2006, 05:24 AM
Replies: 1
Views: 1,869
Posted By randykc
DAE Buffer errors is 6.7 with g4 mac os 10.3

I keep getting DAE buffer errors in playback and recording. I had no problems when running 5 on os 9 but now its too much. I have the buffer settings cranked on all accounts. I'm thinking this may...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-03-2006, 09:15 PM
Replies: 0
Views: 2,215
Posted By randykc
DAE Buffer errors on 6.9 with G4 Mac OS 10.3/itune

I keep getting DAE buffer errors in playback and recording. I had no problems when running 5 on os 9 but now its too much. I have the buffer settings cranked on all accounts. I'm thinking this may...
Forum: MIDI 11-28-2005, 11:52 AM
Replies: 2
Views: 2,668
Posted By randykc
Re: MIDI setup for protools 6.9

Thanks!

is this any different for the digi 001? Sorry I should have specified that.

Also, while I have you. Does digi plan to do any more protools versions for the digi 001? I would love to run...
Forum: MIDI 11-28-2005, 11:50 AM
Replies: 2
Views: 1,771
Posted By randykc
Re: MIDI setup for 6.1 in OS X?

Thanks!

is this any different for the digi 001? Sorry I should have specified that.

Also, while I have you. Does digi plan to do any more protools versions for the digi 001? I would love to run...
Forum: MIDI 11-28-2005, 05:22 AM
Replies: 2
Views: 2,668
Posted By randykc
MIDI setup for protools 6.9

I've FINALLY upgraded from OS 9 to OS X protools and am completely lost on how to set up the midi with Protools 6.9. My set up is very basic, I have a basic keyboard controller (That I plan to...
Forum: MIDI 11-26-2005, 03:47 PM
Replies: 2
Views: 1,940
Posted By randykc
MIDI set up for 6.9/Reason

I've FINALLY upgraded from OS 9 to OS X protools and am completely lost on how to set up the midi with Protools 6.9. My set up is very basic, I have a basic keyboard controller (That I plan to...
Forum: MIDI 07-19-2005, 05:26 PM
Replies: 0
Views: 2,373
Posted By randykc
Korg as controller/sounds + 2nd sound module

how do i set up in oms studio setup for a second sound module after a controller also being used as a sound module??
I am guessing I need to go midi thru to the second module
but how should the...
Forum: MIDI 07-17-2005, 08:11 PM
Replies: 5
Views: 3,330
Posted By randykc
multichannel midi from korg triton to protools

I am able to record and playback only one of the 16 channels from the korg triton at a time. If I manually switch on the korg to channel 1-16 i can play back that channel and also record and hear it...
Forum: MIDI 07-15-2005, 11:21 AM
Replies: 8
Views: 3,080
Posted By randykc
Re: exporting midi from protools

hmmmm

well when it exports (as midi) it still gives me a protools icon and when i try to open it, it just opens the original pts session

any ideas why?
Forum: MIDI 07-15-2005, 06:53 AM
Replies: 8
Views: 3,080
Posted By randykc
Re: exporting midi from protools

well protools automatically adds a " .mid " extension, but i'm not sure if i should make it a " .midi " ? The pc user does not have protools so it shouldnt effect him. It is possible that protools is...
Forum: MIDI 07-15-2005, 05:15 AM
Replies: 8
Views: 3,080
Posted By randykc
Re: exporting midi from protools

The main problem here is we can even OPEN the exported midi in windows. When I export it, it shows ups as a protools file.

I'm only "exporting as midi" anything I am doing wrong here?
Forum: MIDI 07-14-2005, 07:40 PM
Replies: 0
Views: 2,472
Posted By randykc
organizing and seeing all korg triton patch names

I am mostly able to view korg triton factory names in protools but they only match up if i am in the right mode (program/combo/gm) on the keyboard. Is this more of an OMS issue than korg? I also...
Forum: MIDI 07-14-2005, 07:37 PM
Replies: 8
Views: 3,080
Posted By randykc
exporting midi from protools

this should be simple, and probably is.

I have a client that wants to use midi from a protools composition for cell phones.

I just "export as midi"

a couple problems:
first off he cant...
Forum: MIDI 07-14-2005, 07:33 PM
Replies: 1
Views: 2,248
Posted By randykc
triton+LE/001 midi setup

I am unable to get the korg controller to send midi to recieve in protools. When
I hit record there is random midi being sent but none that I play. I am able to
recieve existing midi data in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-16-2004, 08:46 PM
Replies: 0
Views: 2,220
Posted By randykc
upgrade to 6.0/OS X from 5.1/OS 9 ALLOC/DAE ERRORS

I have recently upgraded to 6.0/OS X from 5.1/ OS 9. Already I am having TONS of allocation problems. I should probably mention that I also recently added newer,larger hard drive but am running that...
Forum: MIDI 03-14-2004, 10:09 AM
Replies: 2
Views: 1,771
Posted By randykc
MIDI setup for 6.1 in OS X?

Please help!

I've updated from 5.1 in OS 9 to 6.1 in OS X and cant seem to figure out how to set up the midi. I know 6.1 runs on AMS, but how is it set up? I did the picture map with cable routes...
Forum: Digidesign Hardware & Software 03-02-2003, 10:31 AM
Replies: 0
Views: 2,292
Posted By randykc
sample cell for digi 001/LE pt2

I'm sorry i know this question has already been answered but I am still getting conflicting info from others. I was told that digi 001/LE works with sample cell fine but now am told only if LE is...
Forum: Digidesign Hardware & Software 02-14-2003, 06:47 PM
Replies: 1
Views: 2,168
Posted By randykc
Sample Cell II or Softcell w/ 001& LE?

I've been hearing different reports over wether
Digi 001/LE works with any or all versions of sample cell. If so, what are the limitations?
What about with the 6.0 upgrade?
All help is appreciated
Forum: MIDI 12-27-2002, 04:22 PM
Replies: 18
Views: 4,432
Posted By randykc
Re: Midi Playback from external sound modules

Thanks both of you for your help!

Everything seems to be working fine now
Forum: MIDI 12-27-2002, 12:27 AM
Replies: 18
Views: 4,432
Posted By randykc
Re: Midi Playback from external sound modules

Kev,

I'm not sure what you mean by the "p" for patches in protools. Proteus 2000 is subscribed in OMS names and at some of the factory names are listed when i click on the icon. To answer your...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com