Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 128
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: themadarchitect
Forum: Pro Tools 9 12-15-2011, 10:29 AM
Replies: 10
Views: 5,189
Posted By themadarchitect
Re: Should I buy it?

My thought process exactly. People lose jobs this way...good to ask a question even with years of PT under the belt.
Forum: Pro Tools 9 12-13-2011, 05:53 PM
Replies: 10
Views: 5,189
Posted By themadarchitect
Forum: Pro Tools 9 12-10-2011, 04:03 PM
Replies: 10
Views: 5,189
Posted By themadarchitect
Re: Should I buy it?

This Ilok thing just seems like a huge Hemorrhoid. Either way I never update anything (esp. Digi stuff) before my working system is safely tucked away.

So worst case scenario is if this guy never...
Forum: Pro Tools 9 12-10-2011, 12:21 PM
Replies: 10
Views: 5,189
Posted By themadarchitect
Re: Should I buy it?

So in other words he is full of it and I would end up spending the money getting a PT9 license either way...smh

There is no more integrity in the world.
Forum: Pro Tools 9 12-10-2011, 12:12 PM
Replies: 10
Views: 5,189
Posted By themadarchitect
Should I buy it?

So I am being offered a pretty sweet deal on PT9 LE. But when things sound too good I get scared. I haven't upgraded my own system since PT7, and the job has all I need as far as PT is concerned. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-01-2011, 01:34 PM
Replies: 0
Views: 2,013
Posted By themadarchitect
Repeatable Crash (Just FYI)

Just putting it here so people can find an answer if they ever have to search for it.. Especially wanted to put this here since I can never get a response to any of my own issues :rolleyes:

The...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-01-2011, 01:14 PM
Replies: 41
Views: 12,586
Posted By themadarchitect
Re: Reaper rewire latency into protools

Glad to see you are getting your troubleshooting on:D
Further reading has me interested to comment again. I think it could be faulty coding in one of your VI's, but that's a long shot.

Try this....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-28-2011, 02:35 PM
Replies: 41
Views: 12,586
Posted By themadarchitect
Re: Reaper rewire latency into protools

If you do not try to eliminate the suggestions given as not the cause, how will you ever know?

REAPER allows you to set buffer sizes and assign the number of CORES despite being slaved in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-27-2011, 01:29 PM
Replies: 6
Views: 6,404
Posted By themadarchitect
Re: Digi002 not recognized

If it is the firewire port, it should show up in your device manager with a "!" next to it, or it shouldn't show at all. The easiest way to do a quick verification would be to navigate to the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-27-2011, 08:58 AM
Replies: 6
Views: 6,404
Posted By themadarchitect
Re: Digi002 not recognized

Did you try to find the install instructions for Win7 64bit? Because this is one of those cases where not following the install instructions to the "t" will render a digi 002 unrecognized.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-27-2011, 01:02 AM
Replies: 1
Views: 2,148
Posted By themadarchitect
Re: PT 8 no longer working

http://avid.custkb.com/avid/app/selfservice/search.jsp?DocId=325383&ssdFilterCommunity15=1409&ssdFilterCommunity13=0&ssdFilterCommunity11=697&ssdFilterCommunity10=368&ssdFilter_SearchKeyWord=DAE+error...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-26-2011, 10:54 PM
Replies: 6
Views: 6,404
Posted By themadarchitect
Re: Digi002 not recognized

You can always check your Firewire cable by plugging in another Firewire device to see if that one works.

There are specific instructions for loading 002 drivers with 8.0.5 and Windows 7 64...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-26-2011, 10:47 PM
Replies: 2
Views: 2,036
Posted By themadarchitect
Re: Driver/Sofware Issue

Did you do a System Restore from a backup or did you just back up your entire system to another drive and reloaded Windows? Because if you restored there is no need to find the drivers, they should...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-26-2011, 10:41 PM
Replies: 0
Views: 2,088
Posted By themadarchitect
Constant Crash on .mp3 import

System: Asus P6T, 6GB OCX Platinum RAM, i7 965 320, Digi 002R, PT 8.0.5
OS: Windows 7 64 bit

Seriously don't think this has anything to do with the system hardware or drivers (it was built to...
Forum: Tips & Tricks 10-20-2011, 12:37 PM
Replies: 2
Views: 3,301
Posted By themadarchitect
Re: Help me think this through: Mixing with REAPER rewired

Thanks for the reply, but NOT an option right now.
Forum: Tips & Tricks 10-19-2011, 06:25 PM
Replies: 2
Views: 3,301
Posted By themadarchitect
Help me think this through: Mixing with REAPER rewired

So I have finally been forced into a corner where I have no choice but to mix on a Pro Tools 8.0.5 LE set up. I for one cannot deal with the limitations as no mix I do is really small enough to be...
Forum: Tips & Tricks 09-07-2011, 01:44 AM
Replies: 24
Views: 11,026
Posted By themadarchitect
Re: Why is there bass loss after bounce?

This is kind of an old post but I could not help replying as I see many posters didn't seem to fully understand the situation and I have wayy too much experience in doing exactly what you are trying...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-18-2011, 11:43 AM
Replies: 5
Views: 3,207
Posted By themadarchitect
Re: earphones vs speakers

Is "loudness" the issue or is it quality degradation?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-18-2011, 11:32 AM
Replies: 2
Views: 1,924
Posted By themadarchitect
Re: MIDI won't playback properly

It will be hard for anyone to give you any meaningful advice without more information about which version of LE you are using, and a Sandra report.

However, maybe a point in the right direction to...
Forum: Windows 06-10-2011, 12:22 AM
Replies: 6,782
Views: 4,021,554
Posted By themadarchitect
Thumbs up Re: i7 Builds - Specs and Results

Well I would be offended since everyone blew off my question, but since I actually learned something from this post I won't hold it against anyone :rolleyes:

Anyway....New build = finished (at...
Forum: Windows 06-08-2011, 09:56 PM
Replies: 6,782
Views: 4,021,554
Posted By themadarchitect
Exclamation Re: i7 Builds - Specs and Results

Gents...Need a little help..Finally put together my new system and loaded into the BIOS. (Asus P6T Board, Core i7 950). The current BIOS version says 1104, yet no such version is listed on ASUS...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-08-2011, 11:48 AM
Replies: 2
Views: 1,859
Posted By themadarchitect
Re: Something to look out for (at least I've never seen it)

:confused: I started off by saying I found a Rootkit. Logic stands that anything after that as far as files are concerned is what became infected, not a result of the file infecting the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-08-2011, 05:12 AM
Replies: 2
Views: 1,859
Posted By themadarchitect
Something to look out for (at least I've never seen it)

Just recently discovered I had a Rootkit on my laptop. It actually hooked to the driver for HF+ support. This is on a XP system. After trying to remove the driver and uninstalling Macdrive, it...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-05-2011, 11:49 PM
Replies: 2
Views: 3,325
Posted By themadarchitect
Re: can anyone help me with using the sansamp plugin?

Dude, Im going to answer this because you are a student and I know that no one else around here would probably respond. Remember this advice for the rest of your audio life!

EXPERIMENT....This is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-31-2011, 09:29 PM
Replies: 10
Views: 7,779
Posted By themadarchitect
Re: Problem with Waves Plugins

Version 8....I'm betting its your display driver or graphics card (if none of your other programs do this)

Post a Sandra....The new Waves plugs need OpenGL support. If your graphics card doesn't...
Showing results 1 to 25 of 128

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com