Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: musicman691
Forum: Pro Tools 2020 09-24-2020, 01:20 PM
Replies: 16
Views: 870
Posted By musicman691
Re: GUI issues 2020.5 and 2020.9

How about you since you have the card (I think)?
Forum: Pro Tools 2020 09-24-2020, 12:47 PM
Replies: 16
Views: 870
Posted By musicman691
Re: GUI issues 2020.5 and 2020.9

No boot screen isn't a problem. But can you zap the nvram/pram with the cmd/option/p/r combo? That's important.
Forum: Pro Tools 2020 09-24-2020, 10:16 AM
Replies: 16
Views: 870
Posted By musicman691
Re: GUI issues 2020.5 and 2020.9

Thanks much for the links & info. Interesting that apparently there's a couple of different versions of the 580 card. I looked at one that was listed on the MacRumors page and it had a covering such...
Forum: Pro Tools 2020 09-24-2020, 05:48 AM
Replies: 16
Views: 870
Posted By musicman691
Re: GUI issues 2020.5 and 2020.9

Do you remember which cable you got from Amazon? I looked at the 580 product page on the Amazon site and they don't say anything about a cable being needed or what said cable would be.
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com