Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: headlap
Forum: Pro Tools 12 12-11-2018, 12:03 PM
Replies: 2
Views: 1,299
Posted By headlap
Re: Protools First Cloud project

That worked! Thanks
Forum: Pro Tools 12 12-11-2018, 11:09 AM
Replies: 2
Views: 1,299
Posted By headlap
Protools First Cloud project

Anyway to get a project off the cloud in PT First so it can be used in PT 2018 that isn't running in the cloud?
Forum: Pro Tools 9 12-03-2018, 08:00 PM
Replies: 3
Views: 29,107
Posted By headlap
Re: Cant start PRO TOOLS 9, ASIO PROBLEM/???

I have 9 and tried to use my Fast Track pro with it. Can't find it. I have installed the driver, but nothing. I have also tried holding down the n key, but nothing.
Forum: Pro Tools | First Discussion 12-02-2018, 04:56 PM
Replies: 1
Views: 4,600
Posted By headlap
PT First error message

Got the following message when trying to start up PT First:


Could not complete your request because Assertion in "D:\ Code\ 223093\ ProTools\ AAE\ Source\ AAX\ CFicAAXWidget.cpp", line 851.

...
Forum: Pro Tools Express on Windows 12-01-2018, 11:53 AM
Replies: 1
Views: 169,368
Posted By headlap
Protools exp no input or output sound

Put express on another computer. Using M-Audio Mtrack quad. Plug mics in, no sound. Have key station plugged in, no sound. Also, no movements in meters on tracks. My input and output sound show Mtrac...
Forum: Pro Tools | First Discussion 11-29-2018, 09:28 AM
Replies: 2
Views: 1,898
Posted By headlap
Izotope

Anyone tried using Izotope Nector with Protools First? I installed it, but it does not show up in the plugins.
Forum: Pro Tools | First Discussion 11-16-2018, 12:12 PM
Replies: 0
Views: 1,042
Posted By headlap
PT First left/right sound

On PT Express, I had stero outputs out output 1 (left)and output 2 (right). In PT First I have stereo output 1-2, 3-4. 3-4 I get no sound out of my speakers or headphones. I would like to throw some...
Forum: Pro Tools | First Discussion 11-14-2018, 05:24 AM
Replies: 5
Views: 1,080
Posted By headlap
Re: Xpand directory for PT First

I reinstalled and when I go to the xpand plug in, there is only an organ there. There is supposed to be a ton of instruments? Where the heck are they? I used protools express before this and never...
Forum: Pro Tools | First Discussion 11-13-2018, 08:44 AM
Replies: 5
Views: 1,080
Posted By headlap
Re: Xpand directory for PT First

PC, Windows 10
Did not put on the xpand files. Should I reinstall?
Forum: Pro Tools | First Discussion 11-13-2018, 05:36 AM
Replies: 5
Views: 1,080
Posted By headlap
Xpand directory for PT First

What directories should I put the files from setting g up xpand!2? I can't seem to find xpand!2 when I'm in Protools First thing
Forum: Pro Tools Express on Windows 01-04-2016, 05:06 PM
Replies: 1
Views: 3,995
Posted By headlap
Re: Xpand!2 doesnt appear in Pro tools Express

I'm afraid I can't help, but I'm running the same thing and have no xpand. Where did you find the installation file? I'm at a loss.
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com