Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: andrewkstone
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-21-2010, 05:45 AM
Replies: 3
Views: 2,392
Posted By andrewkstone
Re: Recording Midi Data to Audio

Thanks. I have these connections made (actually, I have the MIDI in and out both connected to the Mbox Out and IN as well as the Alesis' audio out connected to Mbox in. Then I created an audio track...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-20-2010, 08:16 PM
Replies: 3
Views: 2,392
Posted By andrewkstone
Recording Midi Data to Audio

A long time ago, I was successful with this but I've forgotten how to patch this together... I'm using LE 7.0 with an Mbox2 with Windows XP.

I'm using an Alesis synth and want to record/edit some...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-21-2008, 10:44 AM
Replies: 4
Views: 2,618
Posted By andrewkstone
Re: Solo BUtton/Audio Bleed

Thanks for you help and sorry for the late response. I recently lost my job and have been in search mode for the last few weeks.

Best,

Andy
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-01-2008, 07:15 PM
Replies: 4
Views: 2,618
Posted By andrewkstone
Re: Solo BUtton/Audio Bleed

That fixed it - thanks a lot!

Just for my own edification, can you tell me why and how this happened? Why was the audio bleeding?

Many thanks,

Andy
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-01-2008, 04:39 PM
Replies: 4
Views: 2,618
Posted By andrewkstone
Solo BUtton/Audio Bleed

Hi,

I'm using PT LE 7.o on Windows XP. I've been tracking some guitars and noticed that solo button on one channel is greyed out. The channel plays, and I can hit solo and hear only that channel....
Forum: MIDI 03-12-2008, 10:47 PM
Replies: 8
Views: 3,730
Posted By andrewkstone
Re: Line Noise???

The keyboard is fine - no noise at all thru the headphones. I'm probably not being technically correct when I say white noise or 60 cycle hum; the noise is constant ... a static-y sound that's...
Forum: MIDI 03-11-2008, 03:15 PM
Replies: 8
Views: 3,730
Posted By andrewkstone
Re: Line Noise???

Yes, Service Pack 2 is installed and the cables are short and in good shape. I wonder if it is an impedance issue -- or if it's just an 60 cycle hum (a friend of mine mentioned that).

I'll try to...
Forum: MIDI 03-10-2008, 09:33 AM
Replies: 4
Views: 2,080
Posted By andrewkstone
Re: New To MIDI _ NEed Help, Please

Thanks again -- upon experimenting last night, this makes more sense to me. The problem I was having was more a question of "plumbing" - how do you get the sound now that you have the data. But it's...
Forum: MIDI 03-09-2008, 11:18 PM
Replies: 8
Views: 3,730
Posted By andrewkstone
Line Noise???

Hi,

I hope someone might be able to help me out. AS I said in an earlier post, I'm just getting started using MIDI, working with PTLE 7.1, a PC running XP and an Mbox 2. I'm using an ALesis...
Forum: MIDI 03-09-2008, 09:30 AM
Replies: 4
Views: 2,080
Posted By andrewkstone
Re: New To MIDI _ NEed Help, Please

Thank you for the help. But isn't this really the same as recording audio (WAV) files? I realize I'd have the MIDI editing functions, but what if I want to change the keyboard sound after I've...
Forum: MIDI 03-08-2008, 08:40 PM
Replies: 4
Views: 2,080
Posted By andrewkstone
New To MIDI _ NEed Help, Please

I just got an old Alesis QS8 keyboard and I'm trying to get MIDI working. I use PTLE 7.1 on a PC and an Mbox2.

The instructional DVD doesn't explain this well -- or else I'm just not getting it....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-08-2008, 11:49 AM
Replies: 1
Views: 1,687
Posted By andrewkstone
Best way to mointor MIDI

HI,

I just figured out one problem which has resulted in a question!

I'm using PTLE 7.1 with a PC and Mbox 2, on a PC (XP). I've just gotten into MIDI, using an Alesis QS8 keyboard and have...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-24-2007, 09:26 AM
Replies: 11
Views: 3,108
Posted By andrewkstone
Pre Amp reccomendations?

HI ALL,

I'm using PTLE w/the MBOX2. I'd like to get a preamp for my bass and vocals. I use a PODXT for guitar sounds but bass, going direct, sound a bit thin. BTW, I do Beatlesque pop/rock -...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-26-2006, 05:42 PM
Replies: 4
Views: 2,284
Posted By andrewkstone
Re: Punching/Monitoring

Thanks for the advice, albeen and rmessick2. I've heard about punching to another to another track. I'll check out the manual, first and then, if all fails, will try that. I realize this is afairly...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-24-2006, 01:18 PM
Replies: 7
Views: 2,549
Posted By andrewkstone
Re: Anyone Use FMR RNC compressor with Mbox?

HI RIck,

Thanks for the reply. I appreciate your taking the time!

HAppy Thanksgiving.

ANdy
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-22-2006, 09:44 AM
Replies: 7
Views: 2,549
Posted By andrewkstone
Anyone Use FMR RNC compressor with Mbox?

Anyone use this compressor or another similar unit with the MBOX 2? I'd like to run my bass and vocals through some compression as I'm tracking, for overall smoothness, and I wonder how this might...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-22-2006, 09:37 AM
Replies: 4
Views: 2,284
Posted By andrewkstone
Punching/Monitoring

Hi Folks,

I'm realtively new to PT and hope you can give me some help. I've got Mbox 2 and PT 7(which I understand doesn't come with Low Latency Monitoring). I've been able to track fine without...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-29-2006, 07:43 AM
Replies: 3
Views: 2,120
Posted By andrewkstone
Re: Amplitude 2 - Error message?

x9blade -- I've done that, several times.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-29-2006, 05:39 AM
Replies: 3
Views: 2,120
Posted By andrewkstone
Amplitude 2 - Error message?

Is anyone using Amplitude 2? I'm running XP and just loaded Amp2. When I try to open it in PTLE, in get an error messsage - AT engine could not be loaded, and then a DAE error # 7401, which says...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-21-2006, 02:51 PM
Replies: 0
Views: 2,083
Posted By andrewkstone
Some Beginner Questions

Hi ALL,

I apologize in advance for what's bound to be a few rudimentary questions but I found a lot of help here when I was going through chipset Hell (finally resolved - bought a new motherboard)...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-21-2006, 08:06 AM
Replies: 1
Views: 2,043
Posted By andrewkstone
Some Beginner Questions

Hi ALL,

I apologize in advance for what's bound to be a few rudimentary questions but I found a lot of help here when I was going through chipset Hell (finally resolved - bought a new motherboard)...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-26-2006, 08:15 AM
Replies: 10
Views: 4,434
Posted By andrewkstone
Re: Chipset Question/Hard Drive Question

This is what I got:

MOtherboard T7670 Service Kit,Planar,Dimension 8400,Thermal Grease
Drive H1848 Hard Drive,80GB,I,7.2K,2MB SMSNG-PALO
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-25-2006, 06:33 PM
Replies: 10
Views: 4,434
Posted By andrewkstone
Re: Chipset Question/Hard Drive Question

Thanks to everyone who chimed in with help. And, oneeyeball, I, too, spent a few hours on the phone with Dell. I had already downloaded PC Wizard and found out I did have the 925X. So I ordered a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-24-2006, 06:53 AM
Replies: 10
Views: 4,434
Posted By andrewkstone
Re: Chipset Question/Hard Drive Question - Help!

So there might be a chance that my chipset may have little or no affect on Mbox2? The specs on the site are a bit vague - digi seems to be pointing the finger at Intel, while Intel is pointing it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-24-2006, 04:49 AM
Replies: 10
Views: 4,434
Posted By andrewkstone
Re: Chipset Question/Hard Drive Question - Help!

Thanks for the reply. But I'm wondering what to do -- has anyone had any chipset issues? I don't know anything about them. Can I get upgrades for it? New drivers, etc? If I don't do anything, will...
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com