Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: moranibus
Forum: Pro Tools | Control 06-03-2019, 09:28 PM
Replies: 2
Views: 840
Posted By moranibus
Re: No PT Control update with Eucon 19.5.1

It has updated. In the normal view in the store it says "OPEN", if you click on the pic to get more information it might change to "UPDATE". Did so, but doesn't work at the very moment (Loading...
Forum: Pro Tools | Control 05-30-2019, 12:16 AM
Replies: 8
Views: 4,213
Posted By moranibus
Re: New PTC works, but always shows "Not connected"

Solved. PTC on iPad 2 all of a sudden works. Don't ask me why, didn't do anything since yesterday.
Forum: Pro Tools | Control 05-29-2019, 12:59 AM
Replies: 8
Views: 4,213
Posted By moranibus
Re: New PTC works, but always shows "Not connected"

New Problem occured: PTC Works on iPad 1 but not on 2. First I could hardly update, now everything is up-to-date but PTC is "Loading SoftKeys..." forever. Very much disappointing since I'm in the...
Forum: Pro Tools | Control 05-12-2019, 10:09 PM
Replies: 8
Views: 4,213
Posted By moranibus
Re: New PTC works, but always shows "Not connected"

Thanks, Eddie, but I don't get it. It's not about Pro Tools. That worked fine after I loaded Version 18 into 19.5. It's about iTunes, Safari and all other apps that I have set shortcuts on the...
Forum: Pro Tools | Control 05-12-2019, 12:19 AM
Replies: 8
Views: 4,213
Posted By moranibus
New PTC works, but always shows "Not connected"

Hi There,
I know, this is not really significant for using PTC with PT, but it's annoying anyhow. Version 19.5 allways shows "Not connected" (in red), instead of indicating the app running, even...
Forum: Pro Tools 12 07-05-2018, 05:53 AM
Replies: 13
Views: 7,484
Posted By moranibus
Re: Auto mute tracks when recording only

Steinberg UR 824 (sorry...)
Forum: Pro Tools 12 07-04-2018, 10:34 PM
Replies: 13
Views: 7,484
Posted By moranibus
Re: Auto mute tracks when recording only

Hi Carl, many thanks for the adivse. I tell you, something is seriously wrong with 2018.4 and High Sierra 10.13.5 (had some problems w/crossfading last week). I switched on LLM several times and it...
Forum: Pro Tools 12 07-04-2018, 06:29 AM
Replies: 13
Views: 7,484
Posted By moranibus
Re: Auto mute tracks when recording only

Hi, I read your advise yesterday already but cannot figure it out, sorry. I want my client hear what he has just recorded, then punch in and immediately need to mute the track due to heavy latency....
Forum: macOS 10-27-2017, 07:47 AM
Replies: 7
Views: 4,221
Posted By moranibus
Re: Pro Tools 10 crashes after importing session data

Importing settings within the same session. Never mind. Thought the issue would be known. No big deal.
Forum: macOS 10-27-2017, 06:21 AM
Replies: 7
Views: 4,221
Posted By moranibus
Re: Pro Tools 10 crashes after importing session data

Hi, importing session data as indicated in the thread. PT 12.8., macOS Sierra 10.12.6.
Mostly importing plugins, resp. plugin settings. Sometimes cannot play back after importing and PT crashes...
Forum: macOS 10-26-2017, 12:18 AM
Replies: 7
Views: 4,221
Posted By moranibus
Re: Pro Tools 10 crashes after importing session data

Hi,
old post, but experiencing the same thing now with 12.8. (any version). Maybe some of you pros have an idea and proposal. It's not really important, but just annoying...:confused:
Thanks and...
Forum: Pro Tools | Control 10-18-2017, 11:30 AM
Replies: 11
Views: 5,565
Posted By moranibus
Re: EuControl 3.7 crashes immediately with PT

Thanks, man. No success. Did everything as requested.
Forum: Pro Tools | Dock 10-18-2017, 11:10 AM
Replies: 50
Views: 13,365
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

4 clean installs of 3.7, still crashes when opening PT.
Forum: Pro Tools | Dock 10-18-2017, 10:43 AM
Replies: 50
Views: 13,365
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

Almost, Eddie. Could even update S3 Firmware, but then crashed again while opening PT. Very bad.
Forum: Pro Tools | Dock 10-18-2017, 10:31 AM
Replies: 50
Views: 13,365
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

Absolutely. I'll give it another try.
Forum: Pro Tools | Dock 10-18-2017, 10:04 AM
Replies: 50
Views: 13,365
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

Thanks, Eddie, but no change at all. Eucon now even crashes by itself without even opening PT.
BTW - urgently need to mix something in the next couple of days and really don't want to do it without...
Forum: Pro Tools | Dock 10-18-2017, 09:31 AM
Replies: 50
Views: 13,365
Posted By moranibus
Re: EUCON 3.7 crashes immediately!!!!!

Same here. Exactly the same !!!
Forum: Pro Tools | Control 10-18-2017, 08:56 AM
Replies: 11
Views: 5,565
Posted By moranibus
EuControl 3.7 crashes immediately with PT

Says it all. PT updated to 12.8.2
Forum: Artist Series 07-08-2017, 08:00 AM
Replies: 11
Views: 4,580
Posted By moranibus
Re: Artist Transport LEDs bug?

That's what the Transport does in PT for instance (I assume in all other DAWs as well). But in other apps the transport buttons don't even lit at all unless you push the shift button twice (and they...
Forum: Artist Series 07-06-2017, 05:31 AM
Replies: 11
Views: 4,580
Posted By moranibus
Re: Artist Transport LEDs bug?

At least they didn't fix it in EuCon 3.6.1
Forum: Artist Series 05-11-2017, 02:40 AM
Replies: 11
Views: 4,580
Posted By moranibus
Re: Artist Transport LEDs bug?

Same here. It started with EuCon 3.4 exactly. Before the LEDs would stay on when you moved to another Application.
Forum: Pro Tools | Control 05-08-2017, 09:50 PM
Replies: 2
Views: 2,107
Posted By moranibus
Forum: Pro Tools | Control 05-07-2017, 11:29 PM
Replies: 2
Views: 2,107
Posted By moranibus
EuControl 3.6 Issues with Wheel commands

Hello,
I hope, I'm in the right place to post this. Sorry, if not, I'm new.

Discovered an issue with programming EuControl for Jog Wheel actions. Old ones I have programmed do still work, but not...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com