Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: Danny Caccavo
Forum: Pro Tools 12 07-02-2017, 02:14 PM
Replies: 63
Views: 20,538
Posted By Danny Caccavo
Re: Severe bug in 12.8 with Kontakt

FWIW, I am unable to reproduce this bug on a native system. Someone earlier said there was a difference between HDX and Native on this?

Here's what I did-
1) New session, 48K, 24bit, set to tick...
Forum: Pro Tools 12 07-02-2017, 11:35 AM
Replies: 8
Views: 3,720
Posted By Danny Caccavo
Re: 12.8 network settings Bug

I have seen this with Pro Tools 12.7.1. I don't think I ever saw it before Mac OS 10.12.5 though.
Forum: Virtual Instruments 05-05-2017, 04:37 PM
Replies: 266
Views: 126,023
Posted By Danny Caccavo
Re: AIR Mini Grand: no 'long' sound, just short notes

Well, there IS the trick of going to your home folder, Command-J (View/Show View Options, and then check "Show Library Folder." It's been there for years.
Forum: Pro Tools 12 02-19-2016, 11:38 AM
Replies: 0
Views: 1,556
Posted By Danny Caccavo
AudioSuite processed file "...NTYT_01" - what plug-in?

Evidently, Avid doesn't have a directly of what suffixes correspond to what AudioSuite plug-ins

Anyone know what plug-in uses the "NTYT" suffix?
Forum: Pro Tools | S3 12-11-2015, 01:32 PM
Replies: 45
Views: 27,470
Posted By Danny Caccavo
Re: S3 static IP address

Artist series has never been stable with DHCP for us. Perhaps because we have a large network. So we've always used static IP.
Forum: Pro Tools 12 12-07-2015, 09:08 AM
Replies: 616
Views: 93,348
Posted By Danny Caccavo
Re: Noise Blasts in PT 12

Just curious -

Once upon a time there was a similar problem that was automation related, where it would blast on start.

At the time I found that turning preroll on and setting it to 1 or 2...
Forum: Pro Tools 12 11-07-2015, 05:52 PM
Replies: 24
Views: 10,421
Posted By Danny Caccavo
Re: Delay compensation ignored on commit?

Pro Tools "commit" should match what the mixer can do in real time. It doesn't make sense for Commit to do something you can't do in real time. It would be confusing because of its inconsistency.
Forum: Post - Surround - Video 10-09-2015, 01:27 AM
Replies: 35
Views: 8,440
Posted By Danny Caccavo
Re: 12.2.1 Automation Improvements

That's exactly why it was written that way.

When Pro Tools is running and you make a selection, it is only an Edit selection, not a Timeline selection. Automation works on Timeline Selections...
Forum: Post - Surround - Video 10-09-2015, 01:16 AM
Replies: 45
Views: 11,298
Posted By Danny Caccavo
Re: The dark side of WRITE TO SELECTION

Here's why -
Under the hood, automation is Timeline based, not Edit Selection based. Despite the fact that the "Link Timeline and Edit Selection" button is on, an Edit Selection while Pro Tools is...
Forum: Post - Surround - Video 07-20-2015, 02:44 PM
Replies: 11
Views: 3,189
Posted By Danny Caccavo
Re: Metadata changing file structure

I'm following your steps and am not able to reproduce your problem. If you have a file that this happens to, could you a) save a copy and (if it's proprietary), wipe the audio on it using Signal...
Forum: Pro Tools 12 07-03-2015, 12:36 PM
Replies: 24
Views: 6,474
Posted By Danny Caccavo
Re: No Heat with HD-Native card. Have asset, and it's installed

Here's the deal -

Do NOT use the HEAT installer with Pro Tools 11 or 12. The HEAT plugiin now lives inside the Pro Tools app contents.

Remove HEAT from the plug-in folder and it should be fine...
Forum: Pro Tools 12 07-03-2015, 12:32 PM
Replies: 79
Views: 25,019
Posted By Danny Caccavo
Re: "Write to All enabled Shortcut" not working...

Not seeing this problem. Is it possible that there is a new Apple shortcut that is stepping on command-option- forward slash? I usually have to uncheck some to get Pro Tools to be happy, like...
Forum: Pro Tools 11 04-29-2015, 07:11 PM
Replies: 11
Views: 5,926
Posted By Danny Caccavo
Re: PT11HD - Drag'n'drop imports wrong file...

I've seen this happen when someone created multiple files that had the same Unique ID but different content, usually in a different app.

If you have this happen to you, check the UID of the file...
Forum: Pro Tools 11 01-03-2015, 10:40 AM
Replies: 35
Views: 13,165
Posted By Danny Caccavo
Forum: Pro Tools 11 11-16-2014, 11:56 AM
Replies: 35
Views: 13,165
Posted By Danny Caccavo
Re: Horrible Heal bug in 11.2 HD (noticed with linked AAFs and MXF audio)

I would drop back to PT 11.1.3 until Avid fixes the bug.
Forum: macOS 11-16-2014, 11:48 AM
Replies: 3
Views: 2,603
Posted By Danny Caccavo
Re: Help needed,Heat latency Pre-Post?

The problem with "pre" mode with HEAT is that it is a DSP process - so any host plug-ins after that will force a round trip. This will cause more latency, depending on the hardware buffer, but will...
Forum: Pro Tools 11 11-02-2014, 09:26 AM
Replies: 1
Views: 1,908
Posted By Danny Caccavo
Re: Input Only Bug 11HD All Versions

I can't parse that long sentence you posted. Maybe it's my age ;-)
Forum: Pro Tools 11 11-02-2014, 09:24 AM
Replies: 14
Views: 9,262
Posted By Danny Caccavo
Re: Consolidating creates strange clicks/pops in rendered audio region?

Make sure the "Auto fade up/down" pref is set to 0. Always. Here's why -
If it's set to anything but 0, it will smooth out edits that might click without them. The problem is that this only works...
Forum: Pro Tools 11 11-02-2014, 09:21 AM
Replies: 192
Views: 110,047
Posted By Danny Caccavo
Re: Video Engine Problems with Pro Tools 11

I did discover a wacky bug a few months ago - if you have any volume mounted that has a "/" in its name, the Video Engine will not launch.

dc
Forum: Post - Surround - Video 11-02-2014, 08:57 AM
Replies: 20
Views: 6,376
Posted By Danny Caccavo
Re: Bugs Found in 11.2.1

Nathan, the "auto backup" crash - we've seen this for quite some time. Are you using Altiverb by any chance?
Forum: Post - Surround - Video 11-02-2014, 08:52 AM
Replies: 8
Views: 3,218
Posted By Danny Caccavo
Re: Muted buses

This problem shows up on both HDX and HD Native for us, so it is not a DSP caching problem.

This kind of thing has been going on for years - quitting and relaunching always fixes it, usually just...
Forum: Post - Surround - Video 09-28-2014, 11:06 AM
Replies: 16
Views: 9,771
Posted By Danny Caccavo
Re: Field Recorder Workflow issues in PT 11.2.1

Frank, I reproduced the bug with video/audio being selected simultaneously and reported it to Avid. I found that this bug (like the FRW bug) was introduced in Pro Tools 11.1. Does not happen in...
Forum: Post - Surround - Video 09-28-2014, 11:04 AM
Replies: 16
Views: 9,771
Posted By Danny Caccavo
Re: Field Recorder Workflow issues in PT 11.2.1

I have seen cases where sometimes it expands to new tracks, but misses some or many clips - and also cases where it won't expand at all (meaning it just creates a dupe of the Field Recorder Track).
...
Forum: Post - Surround - Video 09-28-2014, 10:48 AM
Replies: 11
Views: 5,936
Posted By Danny Caccavo
Re: AAF import after track names disappear

It would be very helpful if you could post some more information (see previous questions). Clearly there's a bug here and I'd like to see if we could reproduce the problem - which is the only way...
Forum: Post - Surround - Video 09-27-2014, 11:19 AM
Replies: 6
Views: 5,685
Posted By Danny Caccavo
Re: Video Out to external monitor

It didn't. You can't.
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com