Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.10 seconds.
Search: Posts Made By: langelo68
Forum: Pro Tools | First Discussion 09-17-2019, 03:39 PM
Replies: 2
Views: 415
Posted By langelo68
Re: freezing track will not render automation

Darryl, Thanks so much for your prompt response!! Your suggestion did the trick! I bounced the midi file in real time and all automation is working perfectly. A total mystery to me why this is...
Forum: Pro Tools | First Discussion 09-17-2019, 01:47 PM
Replies: 2
Views: 415
Posted By langelo68
freezing track will not render automation

Hello everyone...
hoping someone can help me out as I've tried many solutions and still stuck with this issue/bug; Running pro tools 2019.6 on a macmini 2018. I'm having the following issue:
have a...
Forum: Pro Tools 12 11-03-2017, 11:08 PM
Replies: 5
Views: 2,215
Posted By langelo68
Re: pro tools 12 bundle vs crossgrade

thank you both so much!
Forum: Pro Tools 12 11-02-2017, 10:55 AM
Replies: 5
Views: 2,215
Posted By langelo68
Re: pro tools 12 bundle vs crossgrade

hello, thanks so much for your prompt response! really appreciate it! if i understood correctly, i would simply need the $299 upgrade as it would be a perpetual license, correct? thanks again!
Forum: Pro Tools 12 11-01-2017, 11:40 PM
Replies: 5
Views: 2,215
Posted By langelo68
pro tools 12 bundle vs crossgrade

apologies if it's an obvious question: been using pro tools 10.3.8 for the last few years and would like to upgrade to pro tools 12 (perpetual license). Have seen several websites that offer the...
Forum: macOS 05-26-2017, 12:16 PM
Replies: 5
Views: 4,768
Posted By langelo68
Re: Default Ouput I/O greyed out

Darryl, yes I'm only mixing with a pair of monitors. I have no idea what changed in this Midi Setup. I clicked on the built-in output you suggest and it's still working fine. I'm getting the normal...
Forum: macOS 05-26-2017, 11:32 AM
Replies: 5
Views: 4,768
Posted By langelo68
Re: Default Ouput I/O greyed out

Darryl, thanks SO MUCH for your response! I went ahead and checked the Audio midi setup. I have no idea if it looked OK or not (have no clue about midi), but I now changed the setup and was able to...
Forum: macOS 05-25-2017, 04:37 PM
Replies: 5
Views: 4,768
Posted By langelo68
Default Ouput I/O greyed out

Any HELP greatly appreciated! out of the blue, pro tools 10.3.8 changed inputs and outputs and no sound is coming from my monitors. happened last night. I checked the Play Back engine and is fine:...
Forum: macOS 05-25-2017, 01:04 PM
Replies: 7
Views: 19,466
Posted By langelo68
Re: I/O setup and inactive output

Any HELP greatly appreciated! out of the blue, pro tools 10.3.8 changed inputs and outputs and no sound is coming from my monitors. happened last night. I checked the Play Back engine and is fine:...
Forum: macOS 04-10-2015, 12:53 PM
Replies: 5
Views: 7,768
Posted By langelo68
Re: Need Steven Slate FG-X Help

thanks much Crizdee for your post! followed all your steps, reinstalled Slate FG latest version: 1.4.04 and skipped the 1.3.2 version recommended for 32bit (i use protools 10.3.8). finally is working...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-07-2012, 12:45 AM
Replies: 5
Views: 20,027
Posted By langelo68
Re: Delete Fades

thanks so much for your help! i was having the same problem and spent hours trying to find out if I mistakenly had changed a setting!:eek:
Forum: macOS 12-17-2010, 01:12 PM
Replies: 15
Views: 6,856
Posted By langelo68
Re: Multiple Digi Interface use with PT9

bless you for this post!! i have also spent hours trying to find out why when i launch pro-tool 9, my Digi 002R was not recognized!:mad:...not obvious this thing of holding the "n" key! but now all...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-13-2010, 12:53 PM
Replies: 5
Views: 5,736
Posted By langelo68
Re: Digi 002 Main Outs vs. Monitors, which do you use?

Hi there; have the same question which I still don't find completely answered. had my passive monitors plugged to the Digi002 MON outputs; just got a pair of active monitors; can I plug them to the...
Forum: General Discussion 08-29-2009, 09:18 PM
Replies: 4
Views: 4,660
Posted By langelo68
Thumbs up Re: Changing Sample rate from 96 to 44.1

Craig, thanks so much!! it works like a dream!!:-)
Forum: General Discussion 08-28-2009, 09:12 PM
Replies: 4
Views: 4,660
Posted By langelo68
Re: Changing Sample rate from 96 to 44.1

thanks for your help, but reimporting the regions will not keep automations...:confused:
Forum: General Discussion 08-26-2009, 09:27 AM
Replies: 4
Views: 4,660
Posted By langelo68
Unhappy Changing Sample rate from 96 to 44.1

Hi there, I'm new to the forum and pretty new to pro tools. A few months ago, I had an acoustic guitar and vocals recorded at a 96 sample rate resolution. Months later, i had drums, bass, piano,...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com