Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: striegl
Forum: Storage Subsystems 10-10-2006, 12:56 AM
Replies: 5
Views: 5,269
Posted By striegl
Re: Why does assertion in CNeolOBlock.cpp occur?

Hi!

Trash the digidisign Database Folder, Repair Yoour rights - it will work

Ciao, Markus
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-18-2006, 10:46 AM
Replies: 3
Views: 2,450
Posted By striegl
Re: Pro Tools saving Problem / Amplitube2

Problem Fixed

I trashed PRO TOOLS PREFERENCE DATA, plusDIGI DATABASE FOLDER on every Hard Disk Drive. Plus i deletet evry File on the disk where i got problems and made a new volume out of it with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-15-2006, 03:12 PM
Replies: 3
Views: 2,450
Posted By striegl
Re: Pro Tools saving Problem / Amplitube2

i got the idea of making an new session like you said - but now on antoher harddisk volume
and hey - it worked!

so i put one channel in rec mode and taped a few seconds silence (without AT2) - it...
Forum: Storage Subsystems 09-15-2006, 03:10 PM
Replies: 5
Views: 5,269
Posted By striegl
Re: Why does assertion in CNeolOBlock.cpp occur?

Hi Eva...i had the same Message with Assertion in CNeol.....

PROBLEM:
Got Problems with Pro Tools LE
since installing Amplitube2

recording situation. Pro Tools didnīt stopped after taking a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-13-2006, 01:27 AM
Replies: 3
Views: 2,450
Posted By striegl
Pro Tools saving Problem / Amplitube2

Hi! Got Problems with Pro Tools LE
since installing Amplitube2

HI Digi Guys! I Need Help. I wrote to the Amplitube Guys as well.

what happend?

recording situation. Pro Tools didnīt stopped...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-12-2006, 03:25 PM
Replies: 0
Views: 2,733
Posted By striegl
Assertion in \"CNEolOBlock,cpp\", line 164 ???

Hi! Got Problems with Pro Tools LE
since installing Amplitube2

HI Digi Guys! I Need Help. I wrote to the Amplitube Guys as well.

what happend?

recording situation. Pro Tools didnīt stopped...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-20-2005, 02:01 PM
Replies: 5
Views: 2,372
Posted By striegl
Re: Pro Tools LE 6.9.2 update failed

ANSWER FROM striegl

i fixed the bug - thanx a lot. i deleted every digidesign folder except my plugIns and installed everything new. afterwards the 6.9.2 update was successfull! so the way...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-20-2005, 12:05 PM
Replies: 5
Views: 2,372
Posted By striegl
Re: Pro Tools LE 6.9.2 update failed

@ DigiTechSupt
Thanx for the fast answer....

let me explain it to you:

well, I got an 6.9 upgrading kit from my dealer as I told him about my new tiger 10.4.2 system. I installed the 6.9 over...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-20-2005, 04:08 AM
Replies: 5
Views: 2,372
Posted By striegl
Pro Tools LE 6.9.2 update failed

use tiger (os X) 10.4.2 and ugradet from 6.4 to 6.9 per official CD package. Now the update to 6.9.2 fails, says: Canīt find 6.7 - you need version 6.7......what the f!?*...recommended is 6.7 AND...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com