Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: PaulArditti
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-18-2007, 05:40 AM
Replies: 1
Views: 1,703
Posted By PaulArditti
10.4.9

Help, please! I've been doing everything Digidesign suggests to clear the incompatibility problem between PT MP and OS 10.4.9 on a new intel MacBook Pro 2.4Ghz. Nothing works. As I bought the laptop...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-17-2007, 01:20 PM
Replies: 0
Views: 9,718
Posted By PaulArditti
Pro Tools MP Setup and General Troubleshooting

I am trying to set up PT 7.1 M-Powered on a new MacBook Pro 2.4Ghz, 17", 160GB 7200. The OS is 10.4.9 - pre-installed. I have read the Digidesign compatibility issues with this OS, but the fixes...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-07-2004, 12:15 PM
Replies: 3
Views: 1,233
Posted By PaulArditti
Re: memory in OS9

Surely the blue bar just shows what memory you have allocated to the application, not what memory the application actually needs. What I need to know is is there an advantage in handing over more...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-04-2004, 09:26 AM
Replies: 3
Views: 1,233
Posted By PaulArditti
memory in OS9

List, thanks for your help on my recent previous posts. I hope one day to be able to pass on my hard-won knowledge too.

Question. I have ProTools LE5.2 on OS9.2. Nothing else is running. I have...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-01-2004, 04:16 PM
Replies: 2
Views: 1,208
Posted By PaulArditti
Apple DVI-D to VGA

I'd like to add a second monitor to my ProTools setup. I have a VGA monitor that I could use but I need an adaptor. The Apple one seems really expensive. Is there a different adaptor available that...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-27-2004, 07:43 AM
Replies: 3
Views: 1,267
Posted By PaulArditti
using dual processors

Hi list,
I have a G4 dual 450, OS9.2 and LE 5.2 / MBox running smoothly. Inevitably, I'm running out of CPU power when I employ more than a few RTAS plug-ins. My question is, am I using both CPU...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com