Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Paul_S
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 05-20-2013, 06:42 AM
Replies: 13
Views: 9,364
Posted By Paul_S
Re: Fast Track Ultra causing Kernel Panics!

Hi, can you reproduce the issue on any other machine?
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 05-18-2013, 06:21 AM
Replies: 6
Views: 3,871
Posted By Paul_S
Re: 10.3.3 & 10.3.4 broke Fast Track C600 I/O

Try cleaning preferences then default I/O setup again. Make sure playback engine is FT c600
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 05-14-2013, 05:10 AM
Replies: 3
Views: 3,795
Posted By Paul_S
Re: Avid Mbox Mini Mac driver bug glitch odd behavior

Does the issue occur on any other third party DAW?
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 05-14-2013, 04:57 AM
Replies: 6
Views: 3,871
Posted By Paul_S
Re: 10.3.3 & 10.3.4 broke Fast Track C600 I/O

c600 is supported. Do you experience the same problem on 10.3.5? In case you do provide more info on your setup. Make sure you tried defaulting I/O setup.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 04-27-2013, 10:15 AM
Replies: 23
Views: 10,566
Posted By Paul_S
Re: Win7 drivers for 002/003

Bug logged, work in progress
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-29-2013, 06:52 AM
Replies: 6
Views: 4,667
Posted By Paul_S
Re: Digi 002 Mixing Console to brand new imac

You can daisy chain TB devices to your iMac (e.g. TB storage ->Tb to FW ->002).

002 will work on PT10
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-26-2013, 02:00 PM
Replies: 16
Views: 6,878
Posted By Paul_S
Re: Pro tools le hw buffer error help

Here is the link to DPC latency checker: http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml run it on your machine. If the meters are red then your machine is in trouble and needs to be reconfigured.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-26-2013, 01:49 PM
Replies: 1
Views: 3,420
Posted By Paul_S
Re: 002 problem (CoreAudio recognizes it but PT won't)

hey, you can check info about device support here: http://www.avid.com/US/products/pro-tools-software/Features#Compare
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-26-2013, 01:41 PM
Replies: 19
Views: 27,359
Posted By Paul_S
Re: DIGI 003 and thunderbolt?

I would recommend TB drives, and TB to FW adapters with newer Macs.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 03-22-2013, 04:43 PM
Replies: 23
Views: 10,566
Posted By Paul_S
Re: Win7 drivers for 002/003

Sure, LLM has nothing to do with the problem. On my setup the issue disappears on buffer 512 and above at 48k. I'm pretty sure that this will work on most other setups as well.

Anyway, the bug...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 03-22-2013, 11:44 AM
Replies: 23
Views: 10,566
Posted By Paul_S
Re: Win7 drivers for 002/003

Please specify couple things for me:

1. Is the glitch recorded to the audio or it's just a monitoring issue?
2. Sample rate you work with
3. How often does the glitch occur, in all takes?
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 03-22-2013, 09:20 AM
Replies: 23
Views: 10,566
Posted By Paul_S
Re: Win7 drivers for 002/003

Could you try buffer 512 or higher and LLM enabled (as workaround for now)? Let me know if that helps
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-21-2013, 02:36 PM
Replies: 5
Views: 2,813
Posted By Paul_S
Re: Upgrading mbox2 to Digi 002 rack Question

A driver works on all supported machines (including iMac)
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com