Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 40
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: efernan1
Forum: Licensing & Accounts 01-24-2017, 09:34 AM
Replies: 450
Views: 63,128
Posted By efernan1
Re: Upgrade Plan or Subscription is current, but a new license wasn't deposited for 1

Hi, I also have the same problem. Recent Pro Tools 12 acquisition with "Pro Tools Plan" good up to 01/19/2018.

The only license package I have is "Pro Tools with Upgrade and Support Plan 2015...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-09-2010, 02:11 AM
Replies: 14
Views: 8,044
Posted By efernan1
Re: Best Pro Tools LE version for old PowerBook G4?

So... What 6.x version would be better, balancing features and resources' usage?

Hmm... just checked the Pro Tools compatibility chart, and the only 6.x version that could run in Tiger is the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-08-2010, 10:42 PM
Replies: 14
Views: 8,044
Posted By efernan1
Re: Best Pro Tools LE version for old PowerBook G4?

Hi,

Yes, that's exactly the use for this old Powerbook G4 + original Mbox. For tracking. I guess it's more than enough for that task, but also I would like to use it for some editing and light...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-08-2010, 10:20 PM
Replies: 14
Views: 8,044
Posted By efernan1
Re: Best Pro Tools LE version for old PowerBook G4?

Hi, thank you for your input!

Well, the problem is that this notebook can't be expanded anymore. One of the RAM sockets isn't working anymore (I read this is a common problem with some...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-08-2010, 08:59 PM
Replies: 14
Views: 8,044
Posted By efernan1
Best Pro Tools LE version for old PowerBook G4?

Hi,

What do you think it's the best Pro Tools LE version for an old aluminium PowerBook G4 / 1.25 GHz / 1 GB RAM running Tiger? Taking in account performance and stability.

Pro Tools LE...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-11-2009, 04:06 AM
Replies: 1
Views: 2,393
Posted By efernan1
WaveDriver in Pro Tools LE 8???

Hi,

I just installed Pro Tools LE 8 with a Mbox 2 interface. Seems that there's no WaveDriver installed. The Mbox 2 doesn't show anywhere as a standard Windows sound device. The ASIO driver is...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-24-2007, 01:09 AM
Replies: 1
Views: 2,176
Posted By efernan1
Pro Tools TDM (HD) versus LE software version

Hi, I'm looking for some kind of (official) pdf or webpage where I could find all the differences between the LE software version and the TDM software version of Pro Tools. I searched all the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-08-2005, 11:43 AM
Replies: 18
Views: 3,274
Posted By efernan1
Re: Sudden Pro Tools LE slowness

Hi,

Sure, that was FUNNY...

Now I want a straight true answer, specially from Digidesign.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-08-2005, 01:35 AM
Replies: 18
Views: 3,274
Posted By efernan1
Re: Sudden Pro Tools LE slowness

BUMP!

Waiting for an answer...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-06-2005, 08:57 PM
Replies: 18
Views: 3,274
Posted By efernan1
Re: Sudden Pro Tools LE slowness

Hi,

If you read my post again, you'll see that I'm using a Digi001, so I CAN'T install Pro Tools 6.9cs3 (or anything above 6.4). So, how could I supposedly fix this bug?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-06-2005, 07:58 AM
Replies: 18
Views: 3,274
Posted By efernan1
Re: Sudden Pro Tools LE slowness

Hi,

Well... wow... I'm just speechless.

I ALREADY CHANGED THREE TIMES PRACTICALLY THE WHOLE COMPUTER BECAUSE THIS "LITTLE" PROBLEM!!!

You know, I'm working for a living with this stuff,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-05-2005, 12:55 AM
Replies: 18
Views: 3,274
Posted By efernan1
Re: Sudden Pro Tools LE slowness

Hi,

I'll try the Pro Tools LE 6.4cs6 and cs9 patches and see if these cure the problem. I'll comment later.

So, nobody else is experiencing this?

Thank you!!!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-04-2005, 12:23 AM
Replies: 18
Views: 3,274
Posted By efernan1
Re: Sudden Pro Tools LE slowness

Hi again,

Thank you for your input. But, no, the hard disks are working just fine. Cubase SX works perfectly in this setup. The problem is something else. Looks like some CPU or memory usage...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-03-2005, 04:12 PM
Replies: 18
Views: 3,274
Posted By efernan1
Sudden Pro Tools LE slowness

Hi,

I'm experiencing a very strange problem with my Pro Tools setup.

First the specs:

AMD Athlon 3200+ processor
Asus A7V600-X motherboard (Via KT600 chipset)
1 GB RAM DDR400
2 x Maxtor...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-20-2004, 08:15 PM
Replies: 3
Views: 3,447
Posted By efernan1
Re: Latest Pro Tools LE version that runs on MacOS 9?

Thank you for your kind help! That's what I presumed, an "old" Pro Tools under OS9 would be a better choice (a proven system). I want a stable, reliable tool, not lots of features I won't ever use.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-20-2004, 11:05 AM
Replies: 3
Views: 3,447
Posted By efernan1
Latest Pro Tools LE version that runs on MacOS 9?

Hi,

Just a couple of questions:

1. What's the latest Pro Tools LE version that runs on MacOS 9 with a Digi001?

2. What's the recommended Pro Tools LE version for running a Digi001 on MacOS...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 09:09 PM
Replies: 7
Views: 2,123
Posted By efernan1
Re: Pro Tools LE v6.1.1 MIDI bug???

Hi,

Thank you for respinding.

The notes just vanish. They don't reapear at all (unless I undo). Yes, I'm using the trim tool.

Thanks!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 08:58 PM
Replies: 9
Views: 2,506
Posted By efernan1
Re: ASIO beta news

Hi again,

Sorry if I sounded negative. The thing is: Audiomedia III is supported up to date, but up to date ASIO drivers doesn't work correctly. That's all.

I just want a solution from...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 08:54 PM
Replies: 26
Views: 3,789
Posted By efernan1
Re: no ADC for PTLE?????

Hi again,

bussing comp? If you're talking about busses, yes, at least in Cubase SX 2 all busses, inserts, sends, MIDI tracks, virtual instruments, etc. are automatically compensated.

no...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 04:39 PM
Replies: 1
Views: 2,076
Posted By efernan1
Mbox and Digi001 use different Pro Tools version?

Hi,

I'm curious... Does the Mbox uses a special Pro Tools LE v6.1 version, different from the Digi001 one?

The thing is: I have two Pro Tools rigs, one portable with Mbox and another stationary...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 04:34 PM
Replies: 7
Views: 2,123
Posted By efernan1
Re: Pro Tools LE v6.1.1 MIDI bug???

Hi again,

Something I noticed: it works fine in my other Mbox Pro Tools LE v6.1.1 setup. The problem is specific with my Digi001.

Any help?

Thanks!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 04:22 PM
Replies: 26
Views: 3,789
Posted By efernan1
Re: no ADC for PTLE?????

Hi,

Sorry to say, but Cubase SX 2, Nuendo 2 and Samplitude -and Sonar I guess- (all in PC) have Automatic, Full Delay Compensation. Never checked Samp or Sonar but I use Cubase SX 2 with my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 04:18 PM
Replies: 9
Views: 2,506
Posted By efernan1
Re: ASIO beta news

Hi,

Hmm... EOL????

If you're trying to say me that it's not longer supported, sorry to say but you're completely wrong...Pro Tools LE v6.1.1 is completely, absolutely supported by Digidesign,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2004, 09:51 AM
Replies: 9
Views: 2,506
Posted By efernan1
Re: ASIO beta news

BUMP again!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-30-2004, 06:54 PM
Replies: 9
Views: 2,506
Posted By efernan1
Re: ASIO beta news

BUMP!!!

Audiomedia III's ASIO driver can't be set to 128 or 256 samples buffer!!!!!

Please, any solution/fix?

TIA
Showing results 1 to 25 of 40

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com