Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: morrisoc
Forum: Licensing & Accounts 02-19-2020, 02:18 PM
Replies: 1
Views: 2,310
Posted By morrisoc
Re: Cannot update billing address

Got a fix for this issue as it is still happening in 2020!

So the problem. I logged into my Avid account to activate a Eucontrol licence however, when submitting a message appeard telling me to...
Forum: Pro Tools 11 07-21-2013, 04:44 AM
Replies: 3
Views: 4,417
Posted By morrisoc
Re: Pro Tools 11, Windows, and Digi 002?

Just downloaded the demo hoping the 002 would work but it would seem that is not the case. If I try and use the new 002/003 drivers neither PT 10 or 11 work so i am stuck on the older drivers. Using...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-26-2008, 05:40 PM
Replies: 14
Views: 7,423
Posted By morrisoc
Re: Digi CoreAudio Manager and Leopard 10.5.5 unstable to say the least!

Hi All,

I am having the same problems and more since updating (via autoupdate) to 10.5.5. I find that although Reason puts up the message about control surfaces you can click though it and run...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com