Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kazik
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-04-2007, 11:20 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

I may have solved the above problem! Well found the solution (I am currently still testing each application..)

If under Windows Vista the 7.4 ASIO driver cannot be selected.
Right-click on the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-04-2007, 07:08 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

any suggestions on what might be causing the problem? Is there an update to the MBox 2 drivers coming out? Im not sure if the current v7.4 are supposed to work with ASIO? Thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-03-2007, 12:12 PM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

SiSoftware Sandra

System
Host Name : HP02
User : Computer
Workgroup : WORKGROUP

Processor
Model : Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHz
Speed : 1.80GHz
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-03-2007, 11:52 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

UPDATE

I read what you said about Cubase 4.1 causing problems on the mac and perhaps the installation of cubase is involved. So...

I have completely re-installed windows vista, I have only put...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-03-2007, 11:40 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

Ive tried every possible troubleshooting to get the Mbox 2 to work with anything other than pro tools itself.

As I explained above, each application just has errors and fails to load the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-03-2007, 09:14 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

yeah,

are they supposed to be running as Rewire? or full ASIO?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-03-2007, 07:14 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

Thank you! im not the only person suffering then!

I had a few replies from digitechsup, but nothing more than you see above. I would really appreciate some further support.

Please help us Vista...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-02-2007, 09:27 AM
Replies: 6
Views: 2,814
Posted By kazik
Re: I can\'t use my mbox 2 as an asio driver HELP!!!

of course. maybe not with pro tools HD, but certainly on LE.

Digi must know that most LE users are home users, garage bands and educational establishments. As a college, we have one main studio,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-02-2007, 06:14 AM
Replies: 6
Views: 2,814
Posted By kazik
Re: I can\'t use my mbox 2 as an asio driver HELP!!!

so how long will we be waiting for full vista support (inc ASIO drivers?)

We need cubase 4 to work on the digidesign hardware for use in exams... Or should we just move away from digidesign...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-02-2007, 06:06 AM
Replies: 1
Views: 2,378
Posted By kazik
Re: Live Lite 6.0 & Reason adapted w/PTLE 7.4 Vista

I too have an Mbox 2 and I also have had no luck with PTLE 7.4 on Vista with any third party applications!

Digidesign really REALLY need to address this issue. I called tech support and they told...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-01-2007, 10:28 AM
Replies: 6
Views: 2,570
Posted By kazik
Re: PT7.4 Works fine, no sounds from windows though

digidesign havent added full drivers yet to support vista. only to support pro tools itself. pretty frustrating, it has been a year since vista came out!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-01-2007, 10:26 AM
Replies: 2
Views: 2,899
Posted By kazik
Re: Digi: WAVE and ASIO drivers for Vista independant of 7.

Ive been trying to get sound out of anything other and pro tools on an mbox 2 on windows vista, it is just not happening!

Vista support is VERY limited... no asio drivers for any third party...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-01-2007, 10:21 AM
Replies: 6
Views: 2,814
Posted By kazik
Re: I can\'t use my mbox 2 as an asio driver HELP!!!

So you can use the third party plugins? such as reason adapted or ableton live lite which demand asio drivers?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-01-2007, 03:52 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

Can MBox 2 even be used on Vista for other applications other than Pro Tools?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-01-2007, 03:50 AM
Replies: 4
Views: 2,954
Posted By kazik
Re: im frustrated: why isnt my computer recognizing mbox2?

are you using Windows XP or Windows Vista?

You might be having the same problem as I am here:
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-30-2007, 05:17 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-29-2007, 04:06 PM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

The two entries under sound and video game controllers are not duplicates, they are the midi and the audio as you described. Basically it looks like the drivers have installed correctly. But they are...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-29-2007, 10:47 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-29-2007, 09:04 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

Yes I have tried to full unistall and re install option (I am using the pro tools 7.4 web installer) and this has made no difference.

In fact I have tried to completely uninstall pro tools 7.4 and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-29-2007, 07:43 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
Re: MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

yes, interesting question, my on board sound card works fine thankyou.

Anyone have any problems running MBox 2 on Vista for any other applications other than Pro Tools? Or put it this way, has...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-28-2007, 11:49 AM
Replies: 29
Views: 7,479
Posted By kazik
MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

I have recently installed Pro Tools LE 7.4 on Vista Business. This came with MBox 2 Digidesign hardware... but the Digidesign ASIO driver does not seem to work???

The only application I can get...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-28-2007, 11:49 AM
Replies: 2
Views: 3,444
Posted By kazik
MBox 2 with Pro Tools LE 7.4 on Vista Business Problem

I have recently installed Pro Tools LE 7.4 on Vista Business. This came with MBox 2 Digidesign hardware... but the Digidesign ASIO driver does not seem to work???

The only application I can get...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com