Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post    Community Terms of Use    Help Us Help You

Knowledge Base Search    Community Search    Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: jeronimo
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-23-2007, 12:03 PM
Replies: 6
Views: 1,375
Posted By jeronimo
Re: Can I run LE 6.4 under 10.3.9 with a 001?

what I'll do is do a clean install of panther > 10.3.9 combo > QT downgrade then PT.
I'll hoping this will work.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-23-2007, 10:16 AM
Replies: 6
Views: 1,375
Posted By jeronimo
Re: Can I run LE 6.4 under 10.3.9 with a 001?

Thanks a lot guys!!!!
So mjteisk, you got your stuff together with this setup right?
I'll try to upgrade this week!
Thanks again!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-23-2007, 08:04 AM
Replies: 6
Views: 1,375
Posted By jeronimo
Can I run LE 6.4 under 10.3.9 with a 001?

Does anyone know this?
I need to go to 10.3.9 so I can use my new UAD plugs, but I'm afraid my 001 doesn't work under this version.
Thanks!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-19-2007, 11:02 AM
Replies: 1
Views: 1,251
Posted By jeronimo
can I still use my 001?

Can I use my 001 on 10.4.8 just as a coreaudio device?
I mean, I know PT only goes until 6.4 for the 001, but, what's the latest OS the device work without worries about PT?
I want to use it with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-09-2007, 06:02 AM
Replies: 3
Views: 1,875
Posted By jeronimo
Re: Mbox, 7.1.1, MacBook, 10.4.8, anyone with success?

that is really wierd.
I cannot even imagine runing my macbook with the Mbox and mix a session on it, 'cause it'll be a mess, with all kinds of error msgs.
I'm really mad 'cause I have a friend...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-04-2007, 07:41 AM
Replies: 3
Views: 1,875
Posted By jeronimo
Mbox, 7.1.1, MacBook, 10.4.8, anyone with success?

I've just got an used MBOX (firmware already updated to 0.22) to use with my Macbook at home. The thing is, PT keeps giving me ERROR -9136 and -9128 if I'm not mistaken.
Both related to USB and CPU...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 02-15-2007, 10:26 AM
Replies: 5
Views: 1,511
Posted By jeronimo
Re: 7.3 and Profire Lightbridge - do they work?

What converters are you using? How are you clocking them?
Thanks!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-15-2007, 10:22 AM
Replies: 14
Views: 2,497
Posted By jeronimo
Re: I\'m dumping PT if:

I already dumped PT for mixing... still using it to track and edit, until Im as fast using DP 5.1 as I am with PT LE 6.4.
If PT LE comes with ADC for UAD and PoCo plugins Ill buy all the necessary...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 12-14-2006, 11:42 AM
Replies: 4
Views: 1,711
Posted By jeronimo
Re: LightBridge Anomaly

Curious to read this...
Any response from Digi/M-audio?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-14-2006, 11:40 AM
Replies: 0
Views: 1,408
Posted By jeronimo
Wierd colors on PT LE 7.1.1 on MacBook

I just installed PT LE 7.1.1 on my Macbook to use an Mbox, it's the first time I install PT on this machine.
The thing is, the colors on PT are all crazy, there is some wierd yellows going on, the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-22-2006, 11:23 AM
Replies: 4
Views: 1,628
Posted By jeronimo
Re: MIDI not following Grid

Looking at the troubleshooting........
There is waaaay too much stuff to try, I'm not messing that deep with his system...
Anyone?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-22-2006, 11:20 AM
Replies: 4
Views: 1,628
Posted By jeronimo
Re: MIDI not following Grid

Ok, I have the computer next to me

Windows XP Professional 2002 ServicePack 2
PT LE 7.1
Reason 3 build 514

The machine is a Toshiba Satellite SA60-185 (that's what's writen under it)

I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-08-2006, 03:34 AM
Replies: 4
Views: 1,628
Posted By jeronimo
Re: MIDI not following Grid

No one ever had this problem? bump
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-07-2006, 06:05 PM
Replies: 4
Views: 1,628
Posted By jeronimo
MIDI not following Grid

I have a friend that owns a Mbox and is runing PT LE 7.something on a laptop running Win XP.
He brought the laptop to my studio to show me this wierd problem, and since I'm running 6.4 on a Mac I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-26-2006, 03:34 PM
Replies: 1
Views: 1,242
Posted By jeronimo
How do I make sure I registered my old 001?

What's the best way to make sure I have registered my 001? I bought it on 2001 and I'm almost sure I did send the registration card back to Digidesign, but I really can't be THAT sure.
Thanks!!!
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-21-2006, 09:14 AM
Replies: 3
Views: 1,384
Posted By jeronimo
Digital Inputs on FW 1814

Hi, Im thinking about moving from a 001 to a FW1814 with PT MP and Im curious about one thing.
Can the 1814 use all digital inputs at the same time when running PT MP?
Can I have a 8ch converter...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-13-2005, 07:57 PM
Replies: 14
Views: 2,068
Posted By jeronimo
Re: Dynamics III runs on 6.4

Yes, I installed it today and works fine!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-11-2005, 09:17 PM
Replies: 3
Views: 1,496
Posted By jeronimo
List of plugs that work on LE 7 w/o updates...

Do you guys know for sure what plugs are working on LE 7 w/o upgrading?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-11-2005, 08:33 PM
Replies: 14
Views: 2,068
Posted By jeronimo
Re: Dinamics III runs on 6.4

Have anyone tried EQ III on 6.4?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-03-2005, 10:40 PM
Replies: 4
Views: 1,789
Posted By jeronimo
Re: Can I just swap my 001 for a 002?

Nice... Ill remove the PCI card for sure!
Thanks a lot guys!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-03-2005, 03:50 PM
Replies: 4
Views: 1,789
Posted By jeronimo
Can I just swap my 001 for a 002?

Im using a 001 on my Dual 533 for almost 5 years, now, Im thinking about upgrading the G4 for a G5 but Ill need a 002 to do that.
So, Im thinking about buying a 002 first, but my question is,...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 04-21-2005, 03:15 PM
Replies: 10
Views: 3,261
Posted By jeronimo
Re: Does LE M Powered needs iLok to work?

I must say that sux real bad!
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 04-15-2005, 09:17 PM
Replies: 10
Views: 3,261
Posted By jeronimo
Does LE M Powered needs iLok to work?

Is this true? A friend just told me an iLok is REQUIRED to PT LE M-Powered to work. Why is that? Why not just the hardware dongle like regular LE?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-16-2005, 04:50 AM
Replies: 5
Views: 1,633
Posted By jeronimo
Re: Real World Mixes w/ Mac Mini

Sorry guys, switching to a PC is not an option, at least at my studio. My G4 works almost 24/7 since october 2001.
My wifes video editing Athlon XP 1.7 wish to work like that....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-15-2005, 04:48 PM
Replies: 5
Views: 1,633
Posted By jeronimo
Re: Real World Mixes w/ Mac Mini

I dont use soft synths at all. But what I do need is horsepower.
I have a LOT of sessions that run close to 32 tracks w/ something like this:
3-4 focusrite d2 4-6 band
2 focusrite d3
2-3 Pultecs...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com