Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Herge
Forum: Storage Subsystems 08-22-2019, 01:00 AM
Replies: 0
Views: 1,271
Posted By Herge
Nexis and Soundminer

Hello,

I create this topic cause I'm surprise to see nothing about it anywhere.

Does anyone here works with a Nexis environment and Soundminer v4.5 (or v5) ?
I heard Soundminer works bad on...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 06-11-2019, 07:52 AM
Replies: 10
Views: 41,223
Posted By Herge
Re: Win10 Disabling Hyper-Threading question.

Hi 64GTOBOY, what are the issues you had with hyperthreading enable ?

I'm quite interessed about that because I've a customer with a Z4 and PT 2019.5 and they have latency when scrolling, in the...
Forum: Pro Tools 2019 06-04-2019, 10:03 AM
Replies: 25
Views: 2,115
Posted By Herge
Re: Waiting for video engine to launch. stuck progress bar

Hello,

Anyone succeeded to troubleshoot this issue ? Is it better without the Blackmagic card ? Do you both have a mini monitor card ?

We got the same problem here...
Forum: Pro Tools 12 03-14-2019, 03:46 AM
Replies: 3
Views: 825
Posted By Herge
Re: Freezing faders on mix window

Hello,

For the moment I found a workaround : If I do not start the record at session start, the problem does not appear. So I just need to put session start to 00:58:00:00 for exemple and start...
Forum: Pro Tools 12 03-09-2019, 02:53 AM
Replies: 3
Views: 825
Posted By Herge
Re: Freezing faders on mix window

Hi Chris,

I tried a lot of things yesterday :

- working in local, without active directory and leaving the domain ; same issue.

- trashing PT prefs and a clean reinstall of Pro tools and...
Forum: Pro Tools 12 03-07-2019, 05:15 AM
Replies: 3
Views: 825
Posted By Herge
Freezing faders on mix window

Hello,

I got a really strange issue with Pro tools 12.8.2 :

Sometimes, all faders in the mix windows become randomly frozen (so in the S6 too..) : You can still edit, add insert and edit...
Forum: Pro Tools 2018 02-28-2019, 11:41 PM
Replies: 10
Views: 925
Posted By Herge
Re: Pro tools go back 2 frames when stop

Hello Damien,

That's interesting because I also have a Kona LHI,(Well not me, but it's my customer). I'm not there until next week to try without but if you can, maybe try with video engine...
Forum: Pro Tools 2018 02-28-2019, 09:57 AM
Replies: 10
Views: 925
Posted By Herge
Re: Pro tools go back 2 frames when stop

I'm thinking that it's just a latency issue...Try with yours Pro tools pressing Start and stop really quickly after. Is there kind of the same issue ?
Forum: Pro Tools 2018 02-28-2019, 09:55 AM
Replies: 10
Views: 925
Posted By Herge
Re: Pro tools go back 2 frames when stop

Ok...It's the same thing bypassing the sync hd, being sync in MTRX internal ref.
Forum: Pro Tools 2018 02-28-2019, 09:51 AM
Replies: 10
Views: 925
Posted By Herge
Re: Pro tools go back 2 frames when stop

MMmm I don't think so. I'm locked on a Sync HD video ref generating a WordClock for MTRX. Do you think I'd rather try with the Loopsync output ?

I precise there isn't any media in my pro tools...
Forum: Pro Tools 2018 02-28-2019, 09:46 AM
Replies: 10
Views: 925
Posted By Herge
Re: Pro tools go back 2 frames when stop

No, Fade in is not enable in the transport window
Forum: Pro Tools 2018 02-28-2019, 09:44 AM
Replies: 10
Views: 925
Posted By Herge
Re: Pro tools go back 2 frames when stop

Hello,

I'm saying that when I hit stop it moves back 2 frames before the last timecode I saw when I hit stop.

Well no, I'm in slip mode.
Forum: Pro Tools 2018 02-28-2019, 09:16 AM
Replies: 10
Views: 925
Posted By Herge
Pro tools go back 2 frames when stop

Hello,

Does anyone know why my Pro tools go back 2 frames before after every stop ? It's very quick but it creates latency when using play stop really often...

I compared to my MacBook Pro, and...
Forum: Pro Tools 2018 04-16-2018, 12:02 AM
Replies: 6
Views: 3,241
Posted By Herge
Re: Pro Tools 2018.4 STARTUP CRASH

Hello,

Have you try to update ilok licence manager ?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-08-2018, 02:26 AM
Replies: 1
Views: 1,312
Posted By Herge
Satellite Link imperatively with a Sync HD ?

Hi everyone,

I'd like to have your opinion about the Satellite Link configuration recommanded by Avid. Here is what is written in the Reference Guide :

Satellite System Requirements
The...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-05-2018, 02:46 PM
Replies: 1
Views: 1,677
Posted By Herge
MTRX Sync setup with ProTools

Hi everyone,

Just a little question about MTRX Sync configuration. I understand how configuring the MTRX using the Dadman...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-02-2018, 06:51 AM
Replies: 2
Views: 2,946
Posted By Herge
Imac Pro with HDX/HD Native Card ?

Does Anybody know if new iMac Pro are compatible with HDX cards with Sonnet/magma chassis (using USB-C - TB2 Apple adaptator) ? Also with HD Native TB card ?

I looked here :...
Forum: Pro Tools | S6 01-29-2018, 09:11 AM
Replies: 0
Views: 1,351
Posted By Herge
Strong Latency on S6

Hi,

I'd like to report a strong latency on one of our customer's S6.

WS :
2x player, 1x recorder

Player 1:
Mac Pro Late 2013
10.11.5
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com