Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 328
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Neale
Forum: Artist Series 02-20-2020, 06:21 PM
Replies: 9
Views: 620
Posted By Neale
Re: No audio when scrubbing with Artist Control

Just so someone can benefit from my misery...:D

Avid tech support was actually terrific and provided a prompt solution. They said to use the uninstaller and reinstall, including prefs. I had grown...
Forum: Artist Series 02-19-2020, 06:31 AM
Replies: 9
Views: 620
Posted By Neale
Re: No audio when scrubbing with Artist Control

Exactly. NO audio tells me audition paths are wrong, or something else thatís sensible. When any other scrub application works - FF/REW (even via the Artist Control), scrub tool - then the jog should...
Forum: Artist Series 02-19-2020, 06:02 AM
Replies: 9
Views: 620
Posted By Neale
Re: No audio when scrubbing with Artist Control

Hm.

Likely not the same at all. Play head moves smoothly, just no audio. Again, using the scrub tool from the toolbar, I get audio, so my audition path is apparently set properly.

Cheesegrater...
Forum: Artist Series 02-19-2020, 04:34 AM
Replies: 9
Views: 620
Posted By Neale
No audio when scrubbing with Artist Control

Not sure what youíre saying. The jog wheel is NOT working for me in scrub mode. Not jittery, nothing at all. USED to, not sure when it stopped.
Forum: Artist Series 02-18-2020, 10:12 AM
Replies: 9
Views: 620
Posted By Neale
Forum: Artist Series 02-11-2020, 10:34 PM
Replies: 9
Views: 620
Posted By Neale
No audio when scrubbing with Artist Control

Weird one.

Just went to try scrubbing with the jog wheel on my Artist Control. No audio. Audition paths defined, using the "scrub tool" works, as does audio with FF and REW via Artist Control......
Forum: Artist Series 11-03-2019, 12:33 PM
Replies: 6
Views: 906
Posted By Neale
Re: window follow track selection broken in 19.9.1

Deselecting "Select Most Recently Attentioned Track" allows control surface to select other tracks, and the plugin in the corresponding slot on the newly selected track will populate the surface.
...
Forum: Artist Series 11-03-2019, 08:36 AM
Replies: 6
Views: 906
Posted By Neale
Re: window follow track selection broken in 19.9.1

Hard to say what I USED to have that worked, since with all the new options I may now have something that is different.

In any case, toggling "Attention on Select Button Press" does not get it to...
Forum: Artist Series 11-01-2019, 09:52 AM
Replies: 6
Views: 906
Posted By Neale
Re: window follow track selection broken in 19.9.1

Can we get a fix? Still broken in 2019.10.
Forum: Pro Tools 2019 10-03-2019, 04:56 PM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Itís official, at least the 64 bit thing:

http://avid.force.com/pkb/articles/error_message/AAE-7058-Error-Plug-ins-Failed-to-Load
Forum: Pro Tools 2019 10-02-2019, 03:33 PM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

In my case, having Reason in there didnít affect scanning of iZotope plugs before this weekend.

FWIW
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 03:42 PM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Iím seeing the 64-bit warning with some Plugin Alliance plugins, JUST my Lindells... and theyíre machine-authorized, not iLok... but maybe that conflict comes from the Pace system not playing nicely...
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 02:47 PM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

iLok. Thatís fun. So at least it wasnít me.

Letís see what happens, maybe I wait it out.
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 01:22 PM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

FWIW... iZotope is saying that there was a supplemental update to Sierra that came out a few days ago. Their suggestion is to update to 10.14, which I wonít do... MAYBE 10.13. Iíve written back to...
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 08:28 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Could be. But over the years Iíve hated every time Iíve done it. Having said that, I think Sierra was actually a good experience, so if High Sierra is a derivative, maybe I shouldnít be so scared.
...
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 07:32 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Good luck to me on that one.[emoji2957]

Again, I think my reluctance to upgrade is because of the FW compatibility issue. Seems like thatís ironed itself out, so maybe I donít need to worry so...
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 07:20 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Now THATíS logical! Something IS different because it WAS working and now it ISNíT. Logic follows that if it DID work, it CAN again.

Letís not confuse ďnot supportedĒ with ďwonít workĒ. Like when...
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 05:42 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

All due respect... computers donít know what ďluckĒ is. The studio I used to run and my own home rig were running just fine on 10.12.6. Were we both lucky? And even if I ďlucked outĒ and had a magic...
Forum: Pro Tools 2019 10-01-2019, 04:21 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Will it solve the problem when there wasnít a problem before? Maybe I could explain to you that as someone who managed a studio for 14 years and has managed his own rig for more, from the original...
Forum: Pro Tools 2019 09-30-2019, 07:01 PM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

That is interesting.

But again... my system was fine. There is no ďupgradeĒ here. Just trying to reinstall the same setup as before. Would rather not go to a new OS if I donít have to.
Forum: Pro Tools 2019 09-30-2019, 10:59 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

I like the Console idea. At least I might be able to see what process itís stuck on. I think Iíve had it before where the splash screen SAYS itís scanning a plugin, but itís actually lagging or...
Forum: Pro Tools 2019 09-30-2019, 10:47 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Worse comes to worse Iíll do the one-by-one thing. But a) itís like aiming in the dark with your eyes closed and hoping you hit the target, and b) weíre talking a few different plugins being...
Forum: Pro Tools 2019 09-30-2019, 09:47 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

In the meantime, Iíve e-mailed Kush and iZotope. See what they say. I have no hope for Plugin Alliance support, plus I donít use the offending plugins much, plus how could it be a PA plugin issue if...
Forum: Pro Tools 2019 09-30-2019, 09:44 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

The issue is that you folks are suggesting things that Iíve listed as already being done. Perhaps you should slow down when youíre reading, take it all in, and suggest things OTHER than what the OP...
Forum: Pro Tools 2019 09-30-2019, 09:42 AM
Replies: 53
Views: 2,875
Posted By Neale
Re: Plugins not scanning nicely

Why ďallĒ as opposed to ďproblem onesĒ? I understand there are interactions to be had, e.g. the FB360 ones and Kontakt.

But again... this setup was working fine before the wipe. Plus some of these...
Showing results 1 to 25 of 328

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com