Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ntime
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-01-2009, 11:04 PM
Replies: 9
Views: 2,579
Posted By ntime
Re: Track 1 & 3 problem

The last time I recorded with it I don't remember complaining about this sort of problem. Especially, since I usually test the ins and outs before I start a session. Shame on me if I let a problem...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-01-2009, 10:50 PM
Replies: 9
Views: 2,579
Posted By ntime
Re: Track 1 & 3 problem

It's practically a new unit. I purchased the unit about a year ago but did not get a lot of record time on it. I recently set it up in my office and have been testing the in and outs of it when I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-01-2009, 10:32 PM
Replies: 9
Views: 2,579
Posted By ntime
Re: Track 1 & 3 problem

I connect a MXL condenser microphone each one of the 4 inputs with the following settings: phantom power switch pushed in, Mic/Di switch selected for Mic, and the trim level set 3/4's of the way up. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-01-2009, 10:17 PM
Replies: 9
Views: 2,579
Posted By ntime
Track 1 & 3 problem

If anyone has any suggestions, I could use the help. The 003 workstation will not record condenser mics on input tracks 1 & 3. However, it will record dynamic mics and direct line sources. The...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com