Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Customer Care How To Videos

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: Frank Kruse
Forum: Post - Surround - Video 12-15-2014, 04:03 AM
Replies: 11
Views: 672
Posted By Frank Kruse
Re: Dele unused busses

The whole bussing I/O assignment system PT needs a serious remodeling. Of course they can go on taping band-aids across the little things but the whole system needs to be worked over. With 700+...
Forum: AAX Plug-ins 12-08-2014, 08:41 AM
Replies: 14
Views: 782
Posted By Frank Kruse
Re: Flux plug-ins stirred up

Tom,

unfortunately it has been like this since Trax came out. Support has been less than lame unfortunately and the only answer I ever got from them regarding this is that it's PT10's fault...
Forum: Post - Surround - Video 12-08-2014, 08:17 AM
Replies: 14
Views: 680
Posted By Frank Kruse
Re: Blackmagic?

Weird, haven't seen this on my system under 11.
But I have a different card.

Do you have a syncheck video and your actual film on the same track? If yes, delete the syncheck video and try again.
Forum: Post - Surround - Video 12-08-2014, 07:47 AM
Replies: 14
Views: 680
Posted By Frank Kruse
Re: Blackmagic?

Are all your output processing settings off in the BM prefs?

Frank.
Forum: Post - Surround - Video 12-08-2014, 05:43 AM
Replies: 55
Views: 2,097
Posted By Frank Kruse
Re: insane theatrical trailer loudness specs

That's something that should be carved into a copper-plate and hung to every director's office wall.

Not only regarding trailers.
Forum: Post - Surround - Video 12-08-2014, 05:15 AM
Replies: 14
Views: 680
Posted By Frank Kruse
Re: Blackmagic?

Hi,

the one I just had to re-encode was called: 'Syncheck 1080p24DNx 1of8.mov'.
On it's own video track the format was fine but as soon as I put it on a video-track that already contained a...
Forum: Post - Surround - Video 12-08-2014, 03:09 AM
Replies: 5
Views: 359
Posted By Frank Kruse
Re: iZotope RX4 Adv and automation in PT10

Realtime automated de-noising olny makes sense with the dialogue denoiser not the other one for the reason you mentioned.
Forum: Post - Surround - Video 12-08-2014, 03:01 AM
Replies: 14
Views: 680
Posted By Frank Kruse
Re: Blackmagic?

What resolution and frame-rate?
Forum: Post - Surround - Video 12-08-2014, 03:00 AM
Replies: 14
Views: 680
Posted By Frank Kruse
Re: Blackmagic?

As someone mentioned before that is expected behavior when you do not gen-lock both the card and the SYNC HD with the same Tri-Level signal.

Also open the BM prefs panel in systems settings and...
Forum: Post - Surround - Video 12-04-2014, 12:47 PM
Replies: 10
Views: 676
Posted By Frank Kruse
Re: Import Audio from Sony PCM D50 PT stuck bug

We imported a bunch of BWAVs the other day recorded on a 788T and a Zaxcom Nomad at 48k and 96k without issues.

Are you trying to import these directly from the machine while it's mounted via FW...
Forum: Pro Tools 11 Discussion 12-02-2014, 10:47 AM
Replies: 41
Views: 3,052
Posted By Frank Kruse
Re: 11.2.2 Stability

This sounds like the reverse version of a bug that has been in PT for years:

When you want to set your input to "no input" it will revert back to the previously set input (A1 for example) after...
Forum: Post - Surround - Video 11-29-2014, 01:52 AM
Replies: 4
Views: 468
Posted By Frank Kruse
Re: BUG 11.2.2 PT messes up channel order when spotting from soundminer

Thanks for the tip but I'm definitely not going to change the channel-layout of ten thousands of LCR, 4.0, 5.0 and 5.1 files to weird ones because of 11.2.2.
I'll spot as split for the time being....
Forum: Post - Surround - Video 11-25-2014, 01:34 AM
Replies: 18
Views: 919
Posted By Frank Kruse
Re: BUG 12.2.2: black wink when using pre-rol

What's your video hardware?
Forum: Post - Surround - Video 11-25-2014, 01:33 AM
Replies: 18
Views: 919
Posted By Frank Kruse
Re: BUG 12.2.2: black wink when using pre-rol

Thanks for saving me a few hours of work!

Frank.
Forum: Post - Surround - Video 11-24-2014, 04:45 AM
Replies: 50
Views: 5,415
Posted By Frank Kruse
Re: BUG: Match alternates out of Sync to AAF

Just did a test and opened an AAF. Didn't notice any difference in placement compared to 11.2.1.

Frank.
Forum: Post - Surround - Video 11-24-2014, 04:43 AM
Replies: 4
Views: 468
Posted By Frank Kruse
Forum: Post - Surround - Video 11-24-2014, 02:20 AM
Replies: 18
Views: 919
Posted By Frank Kruse
Forum: Post - Surround - Video 11-24-2014, 01:49 AM
Replies: 18
Views: 919
Posted By Frank Kruse
Re: BUG 12.2.2: black wink when using pre-rol

Thanks for the info. So mavericks and beyond are OK, but those will break 10+11 co-installs correct?

Thanks again,

Frank.

BTW: How can I update to Mavericks from 10.8.5? Appstore only ever...
Forum: Post - Surround - Video 11-23-2014, 07:33 AM
Replies: 4
Views: 468
Posted By Frank Kruse
BUG 11.2.2 PT messes up channel order when spotting from soundminer

Beware:

AVID changed something in PT11.2.2 so that your channel order gets messed up when spotting multi-channel files (LCR, QUAD, 5.0, 5.1 etc.) to 11.2.2 from soundminer in interleaved mode.
It...
Forum: Post - Surround - Video 11-23-2014, 07:27 AM
Replies: 18
Views: 919
Posted By Frank Kruse
Re: BUG 12.2.2: black wink when using pre-rol

Thanks!

Posted to IS:

http://protools.ideascale.com/a/dtd/Video-blacks-out-when-using-pre-roll-and-loop-playback/136187-3779?submitted=1
Forum: Post - Surround - Video 11-22-2014, 09:40 AM
Replies: 18
Views: 919
Posted By Frank Kruse
BUG 12.2.2: black wink when using pre-rol

Can anyone confirm this:

1) set pre-roll to 1 sec and turn on loop-playback.
2) make a selection.
3) hit play

notice the picture go black like the blink of an eye exactly at the in-point of...
Forum: Post - Surround - Video 11-22-2014, 06:47 AM
Replies: 50
Views: 5,415
Posted By Frank Kruse
Re: BUG: Match alternates out of Sync to AAF

Not sure but in the readme of 11.2.2 this seems to relate:


Audio is now properly aligned with picture after importing an AAF file from Media Composer. (PTSW-194124)

frank.
Forum: Post - Surround - Video 11-18-2014, 01:58 AM
Replies: 7
Views: 528
Posted By Frank Kruse
Re: Waveform visual on the aux bus?

Exactly, the S6 can only display clip waveforms that live in PT. So only whatever is in the PT timeline. It can not display live signals as waveforms, AFAIK.

Frank.
Forum: Post - Surround - Video 11-17-2014, 09:09 AM
Replies: 7
Views: 528
Posted By Frank Kruse
Re: Waveform visual on the aux bus?

Could involve paying license fees to Harrison has they hold a patent for these live waveform displays. (as they had that idea first and patented them 6 or 7 years ago when the MPC4D came out).
...
Forum: Post - Surround - Video 11-07-2014, 09:00 AM
Replies: 20
Views: 1,410
Posted By Frank Kruse
Re: Bugs Found in 11.2.1

That has actually been a thing of the past for a long time. AE actually doesn't recommend using the preset index anymore. It's only there for backward compatibility reasons if I remember correctly....
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 01:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com