Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mjr@du.se
Forum: Avid S6 10-25-2019, 03:12 AM
Replies: 8
Views: 7,179
Posted By mjr@du.se
Re: Displaying input/preamp is slow

I just installed the latest version (version 19.9.1) on our S6 M10 and I'm still seeing the same behavior - when switching to Input the loading of parameters from our Avid PREs take several seconds...
Forum: Avid S6 05-27-2019, 05:15 AM
Replies: 8
Views: 7,179
Posted By mjr@du.se
Re: Displaying input/preamp is slow

Great! Thanks Jeff!

Let me know if you need any more information or want me to test anything.
Forum: Avid S6 05-24-2019, 12:53 AM
Replies: 8
Views: 7,179
Posted By mjr@du.se
Re: Displaying input/preamp is slow

Yes, I've turned that feature on but I don't see any changes to performance at all. There is still a noticeable delay when switching to Input.

I've tried both directly after creating the tracks...
Forum: Avid S6 05-21-2019, 12:45 AM
Replies: 8
Views: 7,179
Posted By mjr@du.se
Displaying input/preamp is slow

We're using remote preamps (both Avid PRE as well as Focusrite RedNet) which is working fine when controlling from the Preamp Track View within Pro Tools.

When displaying the Input/Remote Mic...
Forum: Avid S6 05-16-2019, 02:06 AM
Replies: 13
Views: 2,527
Posted By mjr@du.se
Re: 19.5 activation error

I'm seeing the same issue on our S6 M10 after updating to 2019.5 - need to reactivate but the license file isn't recognized as a valid license for M10 even though we have a support contract in place....
Forum: Avid S6 03-29-2019, 03:50 AM
Replies: 15
Views: 4,378
Posted By mjr@du.se
Re: What Happened To 2019.2 ?

Thanks for keeping us updating Eddie!
Forum: Avid S6 01-22-2019, 02:26 AM
Replies: 11
Views: 10,853
Posted By mjr@du.se
Re: Process Knobs Slow to Load

I'm seeing a similar issue with out S6 M10 (16 faders on version 18.3.244) controlling three Avid PRE. Switching all Process Knobs to Input will change 1-2 channels strips immediately, 1-2 channels a...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-03-2016, 04:25 AM
Replies: 12
Views: 10,149
Posted By mjr@du.se
Re: List of third-party Digilink interfaces?

Focusrite RedNet 5 (for Dante networks) uses DigiLink.
Forum: macOS 11-09-2011, 01:15 AM
Replies: 17
Views: 9,554
Posted By mjr@du.se
Re: PT9 incompatibility with Madixtreme 128 in OSX

This thread (http://www.gearslutz.com/board/pro-tools-10-hdx/664341-pt10-ssl-madixtreme-128-still-no-go.html) on GearSlutz indicates that the problem is still present on PT10.

Jim from SSL has...
Forum: macOS 09-11-2011, 11:30 PM
Replies: 17
Views: 9,554
Posted By mjr@du.se
Re: PT9 incompatibility with Madixtreme 128 in OSX

Are you any closer to a solution to this problem?
Forum: macOS 07-25-2011, 01:49 AM
Replies: 17
Views: 9,554
Posted By mjr@du.se
Re: PT9 incompatibility with Madixtreme 128 in OSX

I do indeed experience crashes every time I launch Pro Tools. The splash screen is displayed and everything seems to be okay until "Creating DAE Objects" is shown, where it halts and crashes after a...
Forum: macOS 07-22-2011, 05:52 AM
Replies: 17
Views: 9,554
Posted By mjr@du.se
Re: PT9 incompatibility with Madixtreme 128 in OSX

We are having the same problems with our main control room equipped with a SSL MadiXtreme 128. Pro Tools crash on startup when trying to create DAE objects.

In our secondary control room where...
Forum: Post - Surround - Video 01-12-2011, 12:08 AM
Replies: 1
Views: 3,122
Posted By mjr@du.se
Protools 9 with Decklink Extreme

Hi,
Have anyone got any of the DeckLink Extreme cards working with Pro Tools 9 through XLR?

My DeckLink card shows up as two separate cards, one with 16 inputs and one with 16 outputs. I can...
Forum: Artist Series 01-04-2011, 02:15 AM
Replies: 3
Views: 3,242
Posted By mjr@du.se
Re: Control of DigiDesign PRE

The PRE's don't show up as inserts in Pro Tools but as a seperate "Window View" above the inserts in the Mix window.

I can't find them in the MC Mix by selecting Inserts and entering assign mode....
Forum: Artist Series 01-03-2011, 06:28 AM
Replies: 3
Views: 3,242
Posted By mjr@du.se
Control of DigiDesign PRE

Hi,
I have a Pro Tools 9 HD system using two DigiDesign 192 I/O and three DigiDesign PRE. I control Pro Tools using two MC Mix and one MC Control.

The PRE's har controlled through Pro Tools.
Is...
Forum: Pro Tools 9 01-03-2011, 02:55 AM
Replies: 0
Views: 2,188
Posted By mjr@du.se
Protools 9 with Decklink Extreme

Hi,
Have anyone got any of the DeckLink Extreme cards working with Pro Tools 9 through XLR?

My DeckLink card shows up as two separate cards, one with 16 inputs and one with 16 outputs. I can...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com