Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: cfmfam
Forum: Getting Started 05-16-2013, 06:15 PM
Replies: 1
Views: 2,660
Posted By cfmfam
Input under I/O wont give me any interface options

When choosing my Input under I/O, it wont give me any interface options, therefore I can not record. I have gone to the setup tab, clicked I/O, but not sure exactly what needs to be selected. do you...
Forum: Getting Started 05-16-2013, 06:09 PM
Replies: 2
Views: 7,942
Posted By cfmfam
Re: Pro Tools Express 10.3.3 unable to locate hardware

THANK YOU THANK YOU THANK YOU! I thought I had re-installed the driver for the mbox, or did an update for it, however that had not worked. so I tried the link that you gave me, and now my protools is...
Forum: Getting Started 05-16-2013, 05:42 PM
Replies: 2
Views: 7,942
Posted By cfmfam
Pro Tools Express 10.3.3 unable to locate hardware

Hello!
(SANDRA REPORT AT END OF THIS LONG EXPLANATION)

I am a new user of pro tools in just this past year. I recently purchased the pro tools 10 express with the 3rd generation mbox mini. when...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com