Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 110
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: David Wright
Forum: Pro Tools 9 03-13-2019, 09:50 AM
Replies: 2
Views: 1,257
Posted By David Wright
Transferring audio from old SCSI drives

I need to rescue some audio from several old SCSI drives. I've managed to buy an Iomega Dual 1394A SCSI - Firewire 400 adaptor but the SCSI drives are not appearing on the desktop (Power Mac Pro)....
Forum: Pro Tools 9 02-09-2018, 02:21 PM
Replies: 3
Views: 3,195
Posted By David Wright
Re: Pro Tools 9 adding .A1 and .A2 suffixes on import

Solved! Still no real idea why PT is adding those suffixes, but the way to remove them (apart from laboriously renaming the files one at a time!) is to duplicate the files (using 'create individual...
Forum: Pro Tools 9 02-08-2018, 02:38 PM
Replies: 3
Views: 3,195
Posted By David Wright
Pro Tools 9 adding .A1 and .A2 suffixes on import

PT 9 has started adding .A1 and .A2 suffixes to mono file pairs on import. This means the .L and .R suffixes are ignored and the pair are not treated as a stereo pair. I need to process around 200...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-15-2015, 08:41 AM
Replies: 25
Views: 9,741
Posted By David Wright
Re: Can't export as stereo interleaved/stereo only multimono?

I've just had this problem with PT9. Usually I have no bother exporting regions as interleaved MP3s, today it refused.
Then I noticed I'd used a - in the audio filenames, tried removing it, and all...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-28-2012, 01:11 AM
Replies: 2
Views: 2,129
Posted By David Wright
Re: Corrupt waveform overview

Installed the PTLE 7.4sc10 update. ReadMe confirms it addresses this issue. Many thanks indeed.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-23-2012, 12:08 PM
Replies: 2
Views: 2,129
Posted By David Wright
Corrupt waveform overview

I frequently get corrupted waveform overviews, often near the start of a new audio file. I'm using PTLE 7.4, OS 10.4.11, G4 Powerbook, 002R. The same software (even same boot drive) on a G5 doesn't...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-06-2007, 01:49 AM
Replies: 0
Views: 1,681
Posted By David Wright
MBox2 outputs clip

I've noted that both the monitor and headphone outputs on my MBox 2 clip on loud signal if the control is set higher than about 2 o/c. Is this normal?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-06-2007, 01:44 AM
Replies: 0
Views: 1,696
Posted By David Wright
Cursor jumps

Both my PTLE systems (6.9.2/10.4.3 on G4 Powerbook, 7.1/10.4.4 on G5) have the same problem, the cursor jumps across the screen suddenly. I assume it's some background aspect of Mac OSX. Does anyone...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-18-2007, 01:54 AM
Replies: 1
Views: 1,873
Posted By David Wright
Error message on playback

Every so often I get the following error message when attempting to play back within a session: "Assertion in "Mdie.TrackPlayer.cpp", line 518.
If I quite PTLE and relaunch, all is well.
I'm using...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-05-2006, 07:52 AM
Replies: 0
Views: 1,702
Posted By David Wright
PTLE 6.9.2 with MBox2?

The compatibility info for PTLE 6.9.2 and the MBox 2 conflicts. The PTLE 6.9.2 download info says it's not compatible with MBox2, however the MBox2 compatibility info says it's compatible with PTLE...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-12-2006, 01:45 AM
Replies: 0
Views: 1,701
Posted By David Wright
Copied Session gives -9035 error

A PT session copied from a colleague's system opened fine (apart from needing to re-allocate the drive of course) and seemed to work correctly until I attempted to record, when it gave a 9035 error...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-06-2005, 07:14 AM
Replies: 0
Views: 1,558
Posted By David Wright
DAE -9073 error

Just started using PTLE 6.4 on G4 1.5GHz laptop + 002R. While recording 4 tracks with a few plugs and one instance of Altiverb, all was fine for about 40mins with CPU meter showing 40%, then suddenly...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-27-2004, 01:13 AM
Replies: 0
Views: 1,789
Posted By David Wright
SCSI Mode page setting for NuBus systems

I'm having problems using the recent Seagate ST318418N drives on my NuBus ProTools III system. I get occasional corruption and looping audio - however older drives are fine. I suspect that setting...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-06-2003, 10:44 PM
Replies: 11
Views: 2,423
Posted By David Wright
Re: PTIII audio glitching

Hi Russ
The problem occurs relatively infrequently. maybe once or twice a day in normal working, so the only way to realistically experiment is to work with real data and see what happens.
I'll try...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-05-2003, 01:54 AM
Replies: 11
Views: 2,423
Posted By David Wright
Re: PTIII audio glitching

Thanks Russ . . . this ties in closely with something I was told by a colleague but he too was vague as to exactly what to do about it! I'm reluctant to just dabble . . . hopefully someone can come...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-03-2003, 03:39 AM
Replies: 11
Views: 2,423
Posted By David Wright
Re: PTIII audio glitching

Thanks again Russ. I've used various formatting utilities including FWB. I actually use Apple DriveSetup now as I had other problems with FWB. I've also tried a variety of terminators, active and...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-01-2003, 12:14 AM
Replies: 11
Views: 2,423
Posted By David Wright
Re: PTIII audio glitching

Many thanks Russ. The drives I'm currently using are recent Seagate narrow SCSI drives (ST318418N) - they started producing them again last year. I too had reservations about using 68pin drives with...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-31-2003, 04:22 AM
Replies: 11
Views: 2,423
Posted By David Wright
PTIII audio glitching

I'm using PTIII on an 8100 with G3 accelerator PT4.1.1 and OS 8.1 (please don't bother telling me to upgrade!) and I'm getting occasional glitching when reading or writing to the PT drive on the Digi...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-02-2003, 05:56 AM
Replies: 3
Views: 1,712
Posted By David Wright
Re: AMIII Card problem

The AMIII card was faulty! With a replacement installed all seems to be working fine. DigiTest 5.1.1 is fine on the G4 1.25GHz under OS9
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-26-2003, 10:52 PM
Replies: 3
Views: 1,712
Posted By David Wright
Re: AMIII Card problem

Thanks for all this - I'll work my way through it all. The AMIII board is rev QE s/n BK40583 so should be fine.
I did all the settings as specified in the PTLE manual, although I haven't adjusted...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-25-2003, 01:13 PM
Replies: 3
Views: 1,712
Posted By David Wright
AMIII Card problem

Just installed an AMIII card and PTLE 5.1.1 on a new G4 1.25GHz Dual-boot running OS9.2.2. PTLE produces an error message on launching: 'Pro Tools hardware is either not installed or used by another...
Forum: Digidesign Hardware & Software 05-07-2003, 08:30 AM
Replies: 4
Views: 1,470
Posted By David Wright
Re: How to test processor upgrade

I long ago heard that PT doesn't like the Sonnet G3 accelerator. I'm using one (266MHz) fine on another 8100 running Sonic Solutions - it makes a big difference - but for my PT rig I'm using a Newer...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-07-2003, 07:24 AM
Replies: 12
Views: 3,253
Posted By David Wright
Re: need help - writing ISRC codes

I regularly burn CDs with ISRC codes using MasterList CD 2.0.1, so assuming more recent versions haven't lost this function you should be able to do it fine. They are entered in the RH column of the...
Forum: Digidesign Hardware & Software 04-09-2003, 07:45 AM
Replies: 6
Views: 1,538
Posted By David Wright
Re: OS 8.1 compatibility

I thought that too! Actually, both 2.8.2 and 2.8.3 support PCI as well as NuBus, the difference is that the copy protection on 2.8.3 is OS8 compatible. If you attempt to authorise earlier PACE apps...
Forum: Digidesign Hardware & Software 03-30-2003, 07:43 AM
Replies: 6
Views: 1,538
Posted By David Wright
Re: OS 8.1 compatibility

I meant, which version of SDII?
Showing results 1 to 25 of 110

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com