Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 179
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: oreo1
Forum: Pro Tools 10 08-04-2016, 05:44 PM
Replies: 3
Views: 1,957
Posted By oreo1
Re: trying to make PT10 work properly

Hey guys, many thanks for your help. I mostly needed to hear from someone with more experience than me, if my idea of reloading 2nd copies of old plugins onto an old PT installed on a newly...
Forum: Pro Tools 10 08-03-2016, 03:32 PM
Replies: 3
Views: 1,957
Posted By oreo1
trying to make PT10 work properly

When PT 11 arrived with its new plugin format and its subscription payment regimen, I realized it would likely cost me a few thousand dollars simply to upgrade. Now semi-retired after a career of...
Forum: Pro Tools 12 11-13-2015, 09:48 AM
Replies: 7
Views: 2,531
Posted By oreo1
Re: Impossible for me to buy protools 12 online

for anyone here who may be interested on how my sincere plea to Avid sales has progressed.

The news is not good. No one from Avid sales has called me yet. However, someone from Avid has read...
Forum: Pro Tools 12 11-12-2015, 03:22 PM
Replies: 7
Views: 2,531
Posted By oreo1
Re: Impossible for me to buy protools 12 online

Oh I see. Avid regards Apple's Safari to be A second class browser? Who knew?
Forum: Pro Tools 12 11-12-2015, 02:37 PM
Replies: 7
Views: 2,531
Posted By oreo1
Re: Impossible for me to buy protools 12 online

actually, there's one other thing that happened during this process that someone at Avid may find worth fixing.

1. During one of my four unsuccessful attempts to purchase Protools 12 online. soon...
Forum: Pro Tools 12 11-12-2015, 12:36 PM
Replies: 7
Views: 2,531
Posted By oreo1
Impossible for me to buy protools 12 online

I have owned Protools for 20 years. Over the past month I have tried four different times to buy, online, a protools 12 upgrade. Each time I get the same response. First I order the upgrade, then I...
Forum: Pro Tools 10 07-01-2015, 12:56 PM
Replies: 12
Views: 2,661
Posted By oreo1
Re: Cannot see PlugIn/send list

I think there is something very fishy about these recurring and annoying bugs that make it always difficult to use the current version of Protools whenever there is an OS upgrade.

So can someone...
Forum: macOS 10-18-2014, 05:47 PM
Replies: 95
Views: 49,250
Posted By oreo1
Re: Yosemite came out today.

before doing what? I'm just looking for advice. I can only hope that is what your are giving.
Forum: macOS 10-18-2014, 04:57 PM
Replies: 95
Views: 49,250
Posted By oreo1
Re: Yosemite came out today.

Protools 10.3.8 works OK for me on Yosemite. Like others, the only real problem I see so far is that the menus are greyed out until you mouse over them. It's easy to get used to. All the plugins work...
Forum: Pro Tools 10 04-07-2014, 02:57 PM
Replies: 10
Views: 4,823
Posted By oreo1
Re: starts OK, but no menus showing

I wrote originally mostly because I figure that my mac/PT system is nothing special. So i guessed that lots of users must be experiencing this disappearing menu bug. And thinking positively, I also...
Forum: Pro Tools 10 04-07-2014, 12:15 PM
Replies: 10
Views: 4,823
Posted By oreo1
Re: starts OK, but no menus showing

I started this threads several months ago, but still haven't got a fix.

In the interim I made two changes that i was hoping would fix the problem. First was a long shot. I got rid of my very old...
Forum: Pro Tools 10 12-12-2013, 02:53 PM
Replies: 10
Views: 4,823
Posted By oreo1
Re: starts OK, but no menus showing

Hi Craig,

I'd really appreciate it if you'd check out the fix, as you mention, and get back to me, here, so I can change my Preferences and stop it from happening.
Forum: Pro Tools 10 12-11-2013, 10:55 AM
Replies: 10
Views: 4,823
Posted By oreo1
starts OK, but no menus showing

Whenever I start my PT 10.3.7 on a mac, running Lion, it loads just fine. But the PT menus don't show up, and I still see the mac OS menus. When I click the PT icon in my dock a second time, THEN the...
Forum: macOS 10-09-2013, 10:50 AM
Replies: 3
Views: 2,608
Posted By oreo1
Re: Unable to activate my owned Avid software

yah that was one of the problems. I finally got through to Avid customer service, and thankfully they gave me a gratis support code, which resulted in a 30 minute tech support repair. I had no idea...
Forum: macOS 10-08-2013, 01:05 PM
Replies: 3
Views: 2,608
Posted By oreo1
Unable to activate my owned Avid software

My version of Strike 1.5 hasn't been working lately in new Protools sessions. I was getting DAE message 7054. For the past 3 months I have used a workaround by opening an older session with Strike...
Forum: macOS 12-20-2011, 10:31 PM
Replies: 18
Views: 4,686
Posted By oreo1
Re: Want to upgrade Ram in MAC intel machine

another yes to OWC. for years without any problem going back to the days of the audiomedia2 card and SCSI.
Forum: General Discussion 11-15-2011, 01:18 PM
Replies: 2
Views: 2,321
Posted By oreo1
Re: routing a cue out

Hey thanks. i think i can figure that out. i was mostly hoping i wouldn't have add rca to 1/4 adaptors. So it goes.
Forum: General Discussion 11-15-2011, 10:38 AM
Replies: 2
Views: 2,321
Posted By oreo1
routing a cue out

I have a small 4-channel headphone amp that connects to my Digi02 rack's "alt main outputs". If you have a Digi02, you know these are rca connectors. I use this output ONLY because the hard-wired...
Forum: Pro Tools 10 11-13-2011, 09:46 PM
Replies: 0
Views: 1,688
Posted By oreo1
insert buss to a preamp

I recently bought a UA 710 twinfinity preamp. So far, I've only used it as a mic preamp into a non-preamped Digi02 input (input #7). Works good.

The back of the 710 has a line-in as well as a...
Forum: macOS 11-13-2011, 09:35 PM
Replies: 17
Views: 6,755
Posted By oreo1
Re: PT 10 takes long time to open

I keep wi-fi on, always, using PT 10 on a new i7 imac. No problems here.

the solution i found for slow session load times, was cleaning up my Lion sharing preference. See the post above, from Mr...
Forum: macOS 11-08-2011, 09:31 AM
Replies: 30
Views: 22,057
Posted By oreo1
Re: anyone using Protools on an SSD?

OK guys, I fixed it. The fix can be found here (http://duc.avid.com/showthread.php?t=290955&page=2).


Many thanks for Mr Darcy, writing on a related thread, who found the fix. It's all about a...
Forum: macOS 11-08-2011, 09:11 AM
Replies: 17
Views: 6,755
Posted By oreo1
Re: PT 10 takes long time to open

Whoa!! this tip fixed it for me. One thing. At first look, the names of my computer and my account looked correct. But there was a second name i had given for the shared folder. I deleted that.
...
Forum: macOS 11-07-2011, 02:08 PM
Replies: 30
Views: 22,057
Posted By oreo1
Re: anyone using Protools on an SSD?

thanks for your help Bashville. Yah i turned off Spotlight when i first installed PT 10. Never much liked it anyway. The Spotless Utility is not yet adapted to work with Lion.

KSSSD, are you...
Forum: macOS 11-07-2011, 10:15 AM
Replies: 30
Views: 22,057
Posted By oreo1
Re: anyone using Protools on an SSD?

My audio interface is a Digi02 rack. I have the latest driver.

Yes, I have tried loading sessions off an external firewire drive. I get the same 2:30 lag time while loading them.

I do have...
Forum: macOS 11-07-2011, 08:12 AM
Replies: 30
Views: 22,057
Posted By oreo1
Re: anyone using Protools on an SSD?

SSD is the boot drive and holds the PT app. All my sessions are on an internal 2 Tb SATA drive. Both drives came installed from the Apple factory.

As i say, these drive locations are the same for...
Showing results 1 to 25 of 179

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com