Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mudman
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-05-2007, 10:44 AM
Replies: 8
Views: 2,850
Posted By mudman
Re: Wait a while on Leopard: A prediction and a short list

I understand that you can copy over Tiger onto an external firewire hard drive and boot from it into Tiger. Has anyone tried this yet so it would allow you to load Leopard on your main drive and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-09-2006, 04:30 PM
Replies: 1
Views: 1,948
Posted By mudman
Converting files from windows to mac

Hi!

I have been using P/T LE 6.9 with original Mbox on windows XP and recording to an external Glyph GT050 drive. I back everything up on DVD-RW.

I just purchased a new Mac Book Pro and and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-29-2006, 09:28 PM
Replies: 10
Views: 3,983
Posted By mudman
Re: Behringer BCF2000

hi!

I just got my BCF 2000 and running with Pro Tools 6.9. Having trouble getting it to work...not sure of all the settings I need to make in Pro Tools. Also, I've read some people talking about...
Forum: General Discussion 08-23-2006, 10:05 PM
Replies: 1
Views: 2,171
Posted By mudman
Windows vs. Mac for Pro Tools LE

I'm looking for opinions/advice from experienced LE users. I've been using LE 6.9 on a pentium 4 3.0 Ghz laptop and I'm constantly running into CPU/Hardware buffer type erros. Even on Bounce to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-29-2006, 10:21 PM
Replies: 0
Views: 1,655
Posted By mudman
Bounce to Disk

I'm using Pro Tools LE 6.9 and now for whatever, I can't bounce to disk. After I set the parameters, and click ok or whatever the command is, the window just goes away and nothing happens. Any...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-05-2006, 11:26 PM
Replies: 2
Views: 2,126
Posted By mudman
Re: CPU usage error in the middle of empty tracks

Plug-ins are D-Verb Room 2 Large and 1 Band EQ3. I have tried to isolate which one it is and unless they are both removed, I still get the error.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-04-2006, 10:17 PM
Replies: 2
Views: 2,126
Posted By mudman
CPU usage error in the middle of empty tracks

I am getting the "Audio Processing Conflicting With Other CPU tasks, Reduce H/W buffer.." error. But the strange thing is that is it only happening at the end of a track where there is no data! I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-09-2006, 08:35 PM
Replies: 7
Views: 2,159
Posted By mudman
Re: Should I upgrade to P/T LE 7.0?

Thanks for the input. I was hoping for more from other users as well. For the hundred bucks to upgrade, I think it is a small price to pay for possibly better performance. I'll let you know how it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-08-2006, 07:09 PM
Replies: 7
Views: 2,159
Posted By mudman
Should I upgrade to P/T LE 7.0?

I'm currently running P/T LE 6.4 on my HP Pavilion ZV5240 which is a Pentium 4, 3.0 Ghz processor. I have Hyperthreading disabled but am getting processing errors when adding multiple plug-ins like...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-22-2005, 02:08 PM
Replies: 7
Views: 4,925
Posted By mudman
Re: Syncing Pro Tools and Roland VS-1880 via MIDI

Hey guys!

I'm sorry that I never posted any further results on here. I ended up using S/PDIF cables and syncing each track that way. It took quite a bit of working to get all the settings right...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-31-2005, 09:35 PM
Replies: 7
Views: 4,925
Posted By mudman
Re: Syncing Pro Tools and Roland VS-1880 via MIDI

Thanks!

I was not using S/PDIF but yesterday the tech from Sweetwater called me back saying that they had been kickin around my issue and suggested a connection with S/PDIF cables. I did not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-29-2005, 07:03 PM
Replies: 7
Views: 4,925
Posted By mudman
Re: Syncing Pro Tools and Roland VS-1880 via MIDI

Well...I checked out the post and I'm still not able to get it to work. I talked with a Tech at Sweetwater and he indicated that Pro Tools LE is not the best at truly syncronizing. He suggested...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-29-2005, 08:20 AM
Replies: 7
Views: 4,925
Posted By mudman
Syncing Pro Tools and Roland VS-1880 via MIDI

I'm a fairly new Pro Tools LE user on Windows. I have several mixes on my Roland VS-1880 that I would like to transfer to Pro Tools with my M-Box. I would like to sync up the 2 with Pro Tools being...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com