Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Melodic Wave
Forum: Pro Tools 10 07-19-2017, 08:08 PM
Replies: 1
Views: 1,956
Posted By Melodic Wave
PT 10 using resources while in idle?

Hello, my win 7 PC seems to be getting more and more sluggish the past few months for no apparent reason. Now PT is taking longer and longer to boot. I see that while in idle PT is using 12% to 20%...
Forum: Eleven Rack 04-06-2016, 10:02 AM
Replies: 4
Views: 4,149
Posted By Melodic Wave
Re: Does The 11R Do A Decent Job As An Interface For PT 10?

I guess the quad core was on my mind..... it's an i5.... I'm in agreement with you, folks spend thousands on their gear and connect them with $5 cords lol, well I can testify that a quality usb cord...
Forum: Eleven Rack 04-04-2016, 09:12 AM
Replies: 4
Views: 4,149
Posted By Melodic Wave
Re: Does The 11R Do A Decent Job As An Interface For PT 10?

I run my sessions at 256 and 44.1, now this sounds strange, but my PC runs smoother @ 256 than 512 and beyond.... weird I know, but I have 16 gigs of RAM, and a 3.2 GHZ processor. I think it is an...
Forum: Eleven Rack 04-04-2016, 08:49 AM
Replies: 4
Views: 4,149
Posted By Melodic Wave
Does The 11R Do A Decent Job As An Interface For PT 10?

Hello All, I've been using an 003 rack firewire for quite some time. I now use midi drums exclusively so I don't need 8 inputs any longer. Now that the 11R's can be bought new for $300 I was thinking...
Forum: Pro Tools 10 03-30-2016, 07:26 AM
Replies: 4
Views: 1,931
Posted By Melodic Wave
Re: Lost Plugins

I just decided to reinstall all my 3rd party plugs. Worked....
Forum: Pro Tools 10 03-29-2016, 10:34 AM
Replies: 4
Views: 1,931
Posted By Melodic Wave
Re: Lost Plugins

Well that helps....
Forum: Pro Tools 10 03-29-2016, 08:04 AM
Replies: 4
Views: 1,931
Posted By Melodic Wave
Re: Lost Plugins

By the way, they are both RTAS and AXX plugs that aren't loading. I've heard mention of a plug installer, does that really exist?
Forum: Pro Tools 10 03-29-2016, 07:37 AM
Replies: 4
Views: 1,931
Posted By Melodic Wave
Lost Plugins

Hello All, I've searched and searched and can't find anything specific to my problem. I use Win 7, and recently updated my PT 10 to the latest 10.3.10 update. Since then PT will only load factory...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-16-2013, 07:00 PM
Replies: 16
Views: 6,696
Posted By Melodic Wave
Re: 003 Rack+ Front DI Jack

Thanks, I'll try that and see what happens.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-16-2013, 03:41 PM
Replies: 16
Views: 6,696
Posted By Melodic Wave
Re: 003 Rack+ Front DI Jack

Yeah, tried that already, but I can't even get a session started if the sample rate is above 44.1

The Mix Control seems to work fine as I can select and save, but no luck @ 48 or higher.

Any...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-15-2013, 09:03 PM
Replies: 16
Views: 6,696
Posted By Melodic Wave
Re: 003 Rack+ Front DI Jack

I really like my Saffire Pro 40, it seems to work well with my 003+ Rack, and if the 003 rack went down I would simply take the FW out of the 003 and into the Saffire until the repairs were made, the...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-13-2013, 08:06 PM
Replies: 16
Views: 6,696
Posted By Melodic Wave
Re: 003 Rack+ Front DI Jack

I mean on the 003 unit itself. I have a Saffire Pro 40 via light pipe, but what if I didn't? One through jack would have been nice.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-13-2013, 07:14 PM
Replies: 16
Views: 6,696
Posted By Melodic Wave
Re: 003 Rack+ Front DI Jack

Why in the world would Digi not have incorporated at least one channel to bypass the pres? Not good.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-13-2013, 12:38 PM
Replies: 16
Views: 6,696
Posted By Melodic Wave
Re: 003 Rack+ Front DI Jack

Thanks for trying to help, but there is definitely a DI jack on the front. This is an 003 Rack+, you might want to look at some pics.

Anyone have experience with this?
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 07-13-2013, 09:36 AM
Replies: 16
Views: 6,696
Posted By Melodic Wave
003 Rack+ Front DI Jack

Hi all, I was told that the 8 line inputs on the back of my 003 rack+ did not bypass the pres. Is this true?

Also, does the DI jack on the front use one of the pres or does it bypass for true line...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-27-2013, 11:41 AM
Replies: 6
Views: 4,093
Posted By Melodic Wave
Re: Using two 003 Racks Together?

Thanks for trying to help.

I'm running ADAT out of the Saffire into ADAT in on the 003+ via lightpipe cable.

I've set the clock to "optical in the setup/hardware section of PT10.

The 003 is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-26-2013, 09:54 PM
Replies: 6
Views: 4,093
Posted By Melodic Wave
Using two 003 Racks Together?

Hi, I have a 003 Rack+ with PT 10. I bought a Saffire Pro 40 and connected via ADAT. The Saffire unit works, but makes poping sounds in stereo, the pops bounce back and fourth left and right. At any...
Forum: Windows 03-28-2013, 11:19 AM
Replies: 3
Views: 3,352
Posted By Melodic Wave
Re: Avid Channel Strip

Thanks Guys, I'll look for it when I get to the studio.
Forum: Windows 03-28-2013, 09:38 AM
Replies: 3
Views: 3,352
Posted By Melodic Wave
Avid Channel Strip

Hi, I own PT 10 and was wondering where the Avid Channel Strip is located. I don't remember seeing it and was wondering if there was a download available to add it to my PT 10.

Thanks.
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com