Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: BScout
Forum: Pro Tools | S6 05-16-2019, 08:48 AM
Replies: 9
Views: 899
Posted By BScout
Re: Two Things I Can't Get To Work

Just thought of another thing. Not with WS but with Eucontrol, a friend was having a hard time getting it to connect to the Control app. With the latest version, it kept reporting that the Control...
Forum: Pro Tools | S6 05-15-2019, 11:51 PM
Replies: 9
Views: 899
Posted By BScout
Re: Two Things I Can't Get To Work

Do you have the S6 on a dedicated network port directly into the computer running WS or does it go to a general network switch? Doing this from memory since I'm not sitting in front of the S6 right...
Forum: Pro Tools | S6 05-15-2019, 10:06 PM
Replies: 9
Views: 899
Posted By BScout
Re: Two Things I Can't Get To Work

Sorry, we're getting a bit cross-conversation. And the release note issue is something that has always been declared and refers to something else. So I'm seeing a new/different binding issue.

You...
Forum: Pro Tools | S6 05-15-2019, 08:41 PM
Replies: 9
Views: 899
Posted By BScout
Re: Two Things I Can't Get To Work

In the Release notes, there's a known issue with monitoring.

I don't know the Trinnov "restart eucon connection" method but in essence on DADman (MTRX, AX32) and Xmon, you just have to keep...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com