Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 428
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: SPC
Forum: Post - Surround - Video 02-07-2018, 11:50 AM
Replies: 7
Views: 6,724
Posted By SPC
Going from Stereo to 5.1 for a TV Movie

Hi All,

I'll be doing a stereo mix of a 90-minute movie on my stereo PTs setup. Afterwards, I need to create a 5.1 mix from it at a different studio that is set up for 5.1 and I have the following...
Forum: Post - Surround - Video 01-02-2018, 04:41 PM
Replies: 2
Views: 3,293
Posted By SPC
Re: Pro Tools Delayed Playback w/ Video and Out of Sync

All issues solved after going with DNxHD 36.

Thank you!
Forum: Post - Surround - Video 12-29-2017, 07:09 PM
Replies: 2
Views: 3,293
Posted By SPC
Pro Tools Delayed Playback w/ Video and Out of Sync

Hi,

I'm experiencing a 1-3 second delay when I hit play and have my video file online. The video file is a 2.9gb, 85 minutes long mp4 (H264). The video is being displayed on a Dell S2340M monitor....
Forum: Post - Surround - Video 09-27-2013, 04:02 PM
Replies: 3
Views: 5,861
Posted By SPC
Re: Pro Tools 11 Assertion Problem

Okay, just did and now I have it working (in Playback Engine I changed the device to my current interface).

Thank you!
Forum: Post - Surround - Video 09-27-2013, 03:08 PM
Replies: 3
Views: 5,861
Posted By SPC
Pro Tools 11 Assertion Problem

Hello,

I am on a 2.5 GHz Intel Core i5 iMac with 16 GB of ram running version 10.8.5. There's also a USB 1.5TB drive attached that is partitioned by 3 in MS-DOS(FAT32) format. I cross-graded from...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-25-2011, 02:31 PM
Replies: 2
Views: 3,732
Posted By SPC
Re: Required software extensions are missing...

Okay, I think I know what the problem is;

As usual when it was all working, I have my computer connected to the Mbox2 Pro via firewire but NOT with the AC adapter. This never yielded a problem...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-04-2011, 01:21 PM
Replies: 2
Views: 3,732
Posted By SPC
Required software extensions are missing...

... Click on the "OK" button, and you will be transferred to the PACE web site where an installer can be downloaded.

I'm running:
- Mac Pro OS 10.6.6 with 7GB ram
- Mbox 2 Pro with Pro Tools...
Forum: Post - Surround - Video 05-14-2010, 12:30 PM
Replies: 41
Views: 22,639
Posted By SPC
Re: Nuendo

Just chiming in here:

4 years ago I tried Nuendo on a PC and got totally frustrated because after spending 8 hours a day on Pro Tools / Mac, it was too much to try to get Nuendo down in 2 hours, 3...
Forum: Post - Surround - Video 05-14-2010, 11:44 AM
Replies: 6
Views: 3,044
Posted By SPC
Re: Problem with 4 second playback delay

Dear God in heaven, THANK YOU! I is so hard to work with that playback delay!!!

I am so happy right now!
Forum: Post - Surround - Video 01-24-2010, 08:13 AM
Replies: 4
Views: 4,784
Posted By SPC
Re: OT: Transcription for Audio

I wonder if there's anything Mac Based out there that works without me pausing audio and typing things out myself.
Forum: Post - Surround - Video 01-22-2010, 01:54 PM
Replies: 4
Views: 4,784
Posted By SPC
OT: Transcription for Audio

Hi,

Do any of you know if there is some type of software or application that will "transcribe" the narration/VO within a session into words in a text or Word document?

Thanks!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-14-2010, 09:32 PM
Replies: 4
Views: 3,344
Posted By SPC
Re: Plugins Jacked Up

Adjusting those settings work but to be specific, I can't seem to find Audio Suite > Other > GAIN or REVERSE (I really need these back!). I also don't see the general PITCH SHIFTER in it's folder...
Forum: Post - Surround - Video 12-16-2009, 01:59 PM
Replies: 0
Views: 2,214
Posted By SPC
OMF & AAF to Avid DS Weirdness

Hi,

I put together audio roughs of a Ka-zillion spots. Sent the editor an embedded OMF and an AAF of the same thing just in case. He used to OMF to build his pix. However, when he sent stuff...
Forum: Post - Surround - Video 12-15-2009, 08:41 AM
Replies: 33
Views: 74,477
Posted By SPC
Re: Best Video File Format for PT

Hi,

This has been an ongoing issue for me. I use to use DV a while back all the time but this was when folks were bringing over the files on a drive. Then in the past year and a half (at one...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-14-2009, 03:25 PM
Replies: 4
Views: 3,344
Posted By SPC
Plugins Jacked Up

Hi,

Seems that my plugins within Audio Suite and on the inserts are not where they're supposed to be For example the Pitch Shift area has the wrong stuff and no Pitch Shift plugs. Any...
Forum: Post - Surround - Video 12-02-2009, 11:16 AM
Replies: 4
Views: 2,386
Posted By SPC
Re: Posting Television Shows - The Process

Back in 2003 before I started doing audio for live action sitcoms, a friend was trying to explain to me that there's "some person" that is hired to come in and "laugh" a show. I didn't understand...
Forum: Post - Surround - Video 12-01-2009, 03:50 PM
Replies: 4
Views: 2,386
Posted By SPC
Posting Television Shows - The Process

Hi,

How have you streamlined the process of doing your television sitcom or drama? In other words, how does your team deal with the following;

1) Set noise like A/C or chatter while only...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-31-2009, 09:16 PM
Replies: 7
Views: 5,968
Posted By SPC
Re: Popping Sound In Speakers

With a USB to FW cable.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-31-2009, 03:21 PM
Replies: 7
Views: 5,968
Posted By SPC
Re: Popping Sound In Speakers

Got cha. However, I just go passed the infamous 6085 error with the original Mac Pro and found that the only way to utilize my FW800 Roc Pro drives was to go USB2 out of the Roc Pro to FW400 of the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2009, 08:51 AM
Replies: 7
Views: 5,968
Posted By SPC
Popping Sound In Speakers

Hi,

In order to get my system working properly (no more 6085 errors) on my original Mac Pro, I plugged from my audio drive to the mBox 2 Pro to the FW400 port on the back of the Mac (no power...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-08-2009, 07:47 PM
Replies: 30
Views: 18,392
Posted By SPC
Re: Audio buffer underflow -6085 error on mac pro

I got it going! Zapped pram, deleted prefs, FW800 9 pin to 6 pin > Mbox 2 Pro > FW400 in Mac Pro rear. Then 9 pin to 6 pin for Video drive > Mac Pro front. Working no problems but slightly jittery...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-01-2009, 11:59 AM
Replies: 30
Views: 18,392
Posted By SPC
Re: Audio buffer underflow -6085 error on mac pro

Yes... this is horrible!!!

Just got me a Mac Pro (original) and for the life of me couldn't get passed the 6085 error! I wonder if there's been an ongoing problem with the Firewire ports on...
Forum: Post - Surround - Video 09-24-2009, 11:36 AM
Replies: 11
Views: 4,658
Posted By SPC
Re: Mojo

Hi,

I've changed the Quicktime Video Offset to 22qf and things seem to be in sync. I've not re-checked Avid Video or been able to do another Sync Check today.

I changed my video drive from USB...
Forum: Post - Surround - Video 09-22-2009, 07:21 AM
Replies: 11
Views: 4,658
Posted By SPC
Re: Mojo

Hi,

I thought I remembered the settings correctly but I apologize... I'm not in front of the particular system until Thursday. I was trying to keep up with this thread and the help you all have...
Forum: Post - Surround - Video 09-21-2009, 08:22 PM
Replies: 11
Views: 4,658
Posted By SPC
Re: Mojo

The offset for MXF files is set to 18qf. For QT video the setting is 4 frames.
Showing results 1 to 25 of 428

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com