Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Mick335
Forum: macOS 01-14-2019, 09:17 PM
Replies: 2
Views: 969
Posted By Mick335
I have my folders... but lost ALL the files?

Hi. I know this might seem like a stupid post, but seriously. . . all my folders in a specific directory (of which there are many sessions) are intact, as well as sub-folders (Bounced Files, Audio,...
Forum: Pro Tools 12 04-09-2018, 08:55 AM
Replies: 2
Views: 2,371
Posted By Mick335
Monitoring through headphones with Apollo 8 - when selecting Low Latency Monitoring

Hi. I apologise if this is a stupid question (in other words - I am just missing something obvious) but I have a question with regards to monitoring through headphones, using Universal Audio Apollo:...
Forum: Pro Tools 12 01-08-2018, 02:12 PM
Replies: 15
Views: 9,922
Posted By Mick335
Re: Pro Tools 12 and SSL Nucleus interface issues

Hi folks. One more update. Although I went over to Mac in the end (which resolved the problem) it was an old machine, and now I have Universal Audio plug-in issues (disabling), so... I tried the...
Forum: Pro Tools 12 08-14-2016, 10:49 PM
Replies: 15
Views: 9,922
Posted By Mick335
Re: Pro Tools 12 and SSL Nucleus interface issues

I'm going to try this. Long shot, but worth it! Thanks.
Forum: Pro Tools 12 08-14-2016, 10:48 PM
Replies: 15
Views: 9,922
Posted By Mick335
Re: Pro Tools 12 and SSL Nucleus interface issues

Hi. Thanks for the feedback. Yes... I correctly installed and set up IP midi. I have even tried setting up just ports 3&4 and 5&6. No fix.

I also installed the legacy IP midi....still not...
Forum: Pro Tools 12 05-02-2016, 08:21 AM
Replies: 15
Views: 9,922
Posted By Mick335
Re: Pro Tools 12 and SSL Nucleus interface issues

ANOTHER UPDATE:

Hi. Well, just in case anyone DOES ever have this problem, I have not resolved it yet, but at least I now know that I am not alone!

I went back to SSL, and they ran PT12.4 under...
Forum: Pro Tools 12 04-26-2016, 02:15 PM
Replies: 15
Views: 9,922
Posted By Mick335
Re: Pro Tools 12 and SSL Nucleus interface issues

Update. I still have this issue (driving me crazy! Anyone want to buy a Nucleus?) :(

I rolled back to PT 12.4, and then 11.3, and still have this problem. I also optimized my Windows 7 PC (per the...
Forum: Pro Tools 12 04-19-2016, 04:08 PM
Replies: 15
Views: 9,922
Posted By Mick335
Pro Tools 12 and SSL Nucleus interface issues

Hi. I'm not sure how many people are using a Nucleus with Pro Tools, but recently (since installing 12.5) I lose my HUI connection.

The Nucleus will respond to keyboard and DAW commands (solo,...
Forum: Windows 11-02-2011, 01:24 PM
Replies: 0
Views: 2,130
Posted By Mick335
PT9 sample rate problem when loading sessions

Hi. My first post, so please go easy!! (I just crossed over from Sonar after 15 or so years!! :D)

Missed this in my signature, but running in Windows 7 Ultimate, 64bit

Since installing PT, I...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com