Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Atlanta Engineer
Forum: Third Party Interfaces 05-28-2018, 10:32 AM
Replies: 2
Views: 3,261
Posted By Atlanta Engineer
Broken 003 Console, What are Replacement Options?

I have a sick 003 console on my hands— (sick like "unhealthy", not like “awesome”) which has firewire issues and is basically unusable at this point. I can test other FW gear on my Mac— hard drives...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-12-2017, 07:45 PM
Replies: 1
Views: 7,876
Posted By Atlanta Engineer
Re: digi 003 firewire not recognized

+1 with basically the exact same problem on a MacBook Pro, so this isn't just an HP issue.

If you have the 1394 light on the front of your 003 switching off for no apparent reason and the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-12-2017, 06:39 PM
Replies: 3
Views: 4,328
Posted By Atlanta Engineer
Re: 003 + PT 12, unstable + no MIDI

Still having some MIDI issues but the primary problem seems to have been tied to the particular MacBook we installed on.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-07-2017, 09:46 AM
Replies: 3
Views: 4,328
Posted By Atlanta Engineer
003 + PT 12, unstable + no MIDI

I’ve been a Pro Tools user since the DIGI 001 came out, but my applications have never been particularly intense. I’m a conventionally trained (analog) recording engineer (yes, from the dark ages—...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com