Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: JimDC
Forum: macOS 11-27-2018, 05:28 AM
Replies: 0
Views: 1,113
Posted By JimDC
Standard Trim Clip moves remaining portion left on grid

Hello all:

I am trying to trim some clips, and not sure what setting I hit, but now when I used the standard trim clip, it snaps the remaining portion of the clip (and other clips to the right of...
Forum: macOS 05-07-2012, 09:02 AM
Replies: 2
Views: 3,215
Posted By JimDC
Re: Please help! Signal from Instrument Track appears in Aux/Audio Tracks unintention

Thanks. I actually ended up solving the problem by simply deleting the Instrument Track (and MIDI Track) and created new ones. Really strange. But thank you for your reply. I'll keep it in mind,...
Forum: macOS 05-05-2012, 08:52 AM
Replies: 2
Views: 3,215
Posted By JimDC
Please help! Signal from Instrument Track appears in Aux/Audio Tracks unintentionally

Hi, apologize in advance for two things -- I couldn't figure out how to properly phrase a search for this particular issue, without generating tons of results that don't apply, so apologies if this...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com