Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 72
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dalonso66
Forum: Pro Tools 2018 01-29-2020, 01:31 PM
Replies: 10
Views: 4,919
Posted By dalonso66
Re: Video Window Full Screen Problem

So to be clear, right-clicking in the video window and selecting a smaller size window doesn't work, or have you not tried that?
Forum: Pro Tools 2019 01-18-2020, 12:30 PM
Replies: 8
Views: 435
Posted By dalonso66
Re: Hiding a track Bug?

Random for certain... Today it happened when spotting a SFX clip to a track from a 3rd party app, but then I couldn't make it do it again.

I'm leaning towards a Eucon action trigger as well.
Forum: Pro Tools 2019 01-17-2020, 11:04 PM
Replies: 8
Views: 435
Posted By dalonso66
Re: Hiding a track Bug?

Yes, if I deselect the Edit Window Follows Bank Selection preference the issue goes away. But I like to have the DAW follow the controller.

This a new issue though, correct? I've worked for quite...
Forum: Pro Tools 2019 01-17-2020, 09:19 AM
Replies: 8
Views: 435
Posted By dalonso66
Re: Hiding a track Bug?

I do have Eucon running my PT Dock. I quit Eucon and the issue went away. I don't see a preference that would cause this from within the Dock, any suggestions?

BTW, I have tried hiding my tracks...
Forum: Pro Tools 2019 01-16-2020, 07:19 PM
Replies: 8
Views: 435
Posted By dalonso66
Hiding a track Bug?

Before I officially label it as a bug, has anybody experienced an issue where after hiding a track(s), the edit window scrolls to a new position from where you were when hiding the track?

I can be...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-31-2019, 06:25 PM
Replies: 9
Views: 749
Posted By dalonso66
Re: S1 impressions?

Wow, you mean someone at assembly put the wrong button on?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-19-2019, 09:57 AM
Replies: 43
Views: 3,851
Posted By dalonso66
Re: EuControl 19.12 responsiveness/lag

Awesome. Looking forward to the update.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-13-2019, 09:39 PM
Replies: 43
Views: 3,851
Posted By dalonso66
Re: EuControl 19.12 responsiveness/lag

The lag is making using the Dock as a control surface completely frustrating. It takes Pro Tools a couple seconds to display fader moves on the dock.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-13-2019, 09:35 AM
Replies: 0
Views: 305
Posted By dalonso66
A few Control requests

1. Larger fader value font. The current green font is tiny
2. Control used to display the selected track's fader value in the lower left corner of the iPad screen window. Desperately need this in...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-28-2019, 09:00 AM
Replies: 13
Views: 2,377
Posted By dalonso66
Re: Can't change default format/path order in I/O

The monitor assignment is done in Setup/Hardware/Monitor, not the I/O setup window.

I've attached a screenshot to show what mine looks like.

AnnaMy, it's been a while since I set it up but I...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-21-2019, 08:20 AM
Replies: 13
Views: 2,377
Posted By dalonso66
Re: Can't change default format/path order in I/O

It still has not been fixed.

5.1 Monitoring works just fine nonetheless.

Edit - To be clear, I'm just doing what CygnusX (above) is doing: "... using the Omni analog outs as my surround...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 04-25-2019, 07:21 PM
Replies: 3
Views: 873
Posted By dalonso66
Re: Dock Stopped Working

SOLVED. I get to wear the dunce hat today. Somehow, Enable Eucon became unchecked in Ethernet Controllers. It's been so long since I've visited that setting, I completely forgot.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 04-25-2019, 04:43 PM
Replies: 3
Views: 873
Posted By dalonso66
Re: Dock Stopped Working

To be clear it's the control app. Docks appears responsive to power cycles.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 04-25-2019, 01:14 PM
Replies: 3
Views: 873
Posted By dalonso66
Dock Stopped Working

Suddenly today, my dock won't populate with mixer/channel info. It says it's connected and shows the foreground app. No fader activity... nada. I'm on latest Eucon, 18.3, latest Mac iOS 12.2.
...
Forum: Post - Surround - Video 11-08-2018, 10:20 AM
Replies: 16
Views: 3,922
Posted By dalonso66
Re: Smooth Video on 3rd Monitor

I think it was an interlacing issue. I did an Mpeg Streamclip transcode using the DNx HD45 (1080/29.97) codec and unchecked Interlaced Scaling, then checked Deinterlace Video. I've attached a...
Forum: Post - Surround - Video 11-06-2018, 03:49 PM
Replies: 16
Views: 3,922
Posted By dalonso66
Re: Smooth Video on 3rd Monitor

Thanks Leverson, I've been doing the way that you mentioned for years, although, I currently don't have an SSD drive installed... that's certainly worth looking into.

I've done several transcode...
Forum: Post - Surround - Video 11-03-2018, 11:25 AM
Replies: 16
Views: 3,922
Posted By dalonso66
Re: Smooth Video on 3rd Monitor

Thank you, I'll look into getting the files sent to me in ProResLT or DNxHD36 or converting them here. The 45 show at DNXHD was over 70 gigs and that's just too big to manage into my workflow. To be...
Forum: Post - Surround - Video 11-02-2018, 10:49 PM
Replies: 16
Views: 3,922
Posted By dalonso66
Re: Smooth Video on 3rd Monitor

Okay thanks, I'll try it with Quicktime X next. It took 70 mins on my Mac to do it using Quicktime 7.
Forum: Post - Surround - Video 11-02-2018, 07:01 PM
Replies: 16
Views: 3,922
Posted By dalonso66
Re: Smooth Video on 3rd Monitor

For 1 hour shows (45 mins actual length) the file size will be way too big for my client to upload to me. How long does it take you to transcode to DNX or Pro Res? I'm doing a test right now, so I'd...
Forum: Post - Surround - Video 11-02-2018, 03:54 PM
Replies: 16
Views: 3,922
Posted By dalonso66
Smooth Video on 3rd Monitor

I've recently upgraded my 3.33 Ghz 6 Core Mac with a Radeon 580X pulse card to support 3 monitors (2) Asus 24" for Pro Tools windows and (1) TCL 43" 4k TV for Video.

With full screen video on the...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-23-2018, 06:02 PM
Replies: 13
Views: 2,377
Posted By dalonso66
Re: Can't change default format/path order in I/O

Yeah, I did and that everything is functioning just fine, but I recall that default path and format used to display, 5.1 and the 5.1 channel order in previous versions.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 08-23-2018, 05:35 PM
Replies: 13
Views: 2,377
Posted By dalonso66
Can't change default format/path order in I/O

Well, I've never had this issue before but I can't change default format or path order in I/O.

Using Pro Tools Ultimate and Omni.
Forum: Pro Tools 2018 08-16-2018, 02:22 PM
Replies: 2
Views: 860
Posted By dalonso66
Re: Pro Tools HD missing from Mac Sound Preference List

Okay, I guess I just didn't remember that. It's been a while since I poked around in the sound preferences pane.

The reason I was even in there today is because a bounced file (my first since the...
Forum: Pro Tools 2018 08-16-2018, 01:04 PM
Replies: 2
Views: 860
Posted By dalonso66
Pro Tools HD missing from Mac Sound Preference List

After a recent update to Pro Tools 2018.7 with the new HD Driver I no longer see Pro Tools HD in my Mac Sound Preferences, only Pro Tools Aggregate is listed. However, Pro Tools is showing HD Native...
Forum: Pro Tools 2018 04-14-2018, 07:50 PM
Replies: 3
Views: 1,582
Posted By dalonso66
Import Session Data Default Setting

Maybe I'm losing it, but didn't the Media Options Box used to remember the last setting used? I almost always use Copy From Source Media, but I'm having to set it manually each time I open Import...
Showing results 1 to 25 of 72

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com