Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.12 seconds.
Search: Posts Made By: graveleye
Forum: Pro Tools 10 05-21-2018, 08:26 AM
Replies: 7
Views: 618
Posted By graveleye
Re: Finally fixed a long time problem

I believe in Win10 you have to uninstall it. Not 100% sure, but that's what I gathered in a quick web search.
Forum: Pro Tools 10 05-17-2018, 01:51 PM
Replies: 7
Views: 618
Posted By graveleye
Re: Finally fixed a long time problem

I just opened it up, and unchecked every box until it was disabled completely. I've turned it on and off every day for two weeks and it hasn't come back on. Not sure exactly what I checked and...
Forum: Pro Tools 10 05-16-2018, 12:11 PM
Replies: 7
Views: 618
Posted By graveleye
Re: Finally fixed a long time problem

I never got an error message. Just a short squeal or two, then audio dropouts. This would go on until I rebooted, so usually when it started, I had no choice but to just stop completely. I found it...
Forum: Pro Tools 10 05-16-2018, 06:12 AM
Replies: 7
Views: 618
Posted By graveleye
Finally fixed a long time problem

I finally fixed a bug that has been plaguing my studio rig for years. Ever since I built my present system, I have had an occasional squeal and audio dropouts. It started off as a rare event, but as...
Forum: General Discussion 01-09-2018, 11:05 AM
Replies: 34
Views: 3,640
Posted By graveleye
Re: How old is your DAW computer?

My main DAW is only about 3 years old, but I still have a completely functioning 001 rig, complete with XP that I built around 2004. The thing still works like a charm, but I only use it for tape...
Forum: Pro Tools 10 08-18-2017, 12:26 PM
Replies: 3
Views: 1,164
Posted By graveleye
Re: DAE error - 1115 was encountered

I don't know, and never encountered that before, but likely it does have something to do with it.

A lot of computer specs have changed since the 001 was around, so it's possible your computer is...
Forum: Pro Tools 10 08-17-2017, 01:03 PM
Replies: 3
Views: 1,164
Posted By graveleye
Re: DAE error - 1115 was encountered

you're running PT 10 with the old 001?
I didn't know that was even possible.
Forum: General Discussion 08-09-2017, 06:14 AM
Replies: 0
Views: 902
Posted By graveleye
EV ND series mics

I was thumbing through the Banjo Center mailer yesterday and saw that EV has the ND series out. It's probably been out for a while but I haven't been paying attention.

Anyway, I have an almost 30...
Forum: General Discussion 08-01-2017, 11:57 AM
Replies: 11
Views: 2,604
Posted By graveleye
Re: Changing metering changes the sound?

I find that I mix after a few beers and it sounds great,
but when I come back and listen to my mix the next day, without changing a thing, it sounds like crap.

Someone call tech support.
Forum: Pro Tools 10 07-29-2017, 02:03 PM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

used to be us dinosaurs had been at it a long time. Nowadays you're outdated before you get it good and set up and a lot of the time you're left out with minimal support. It's not right but that's...
Forum: Pro Tools 10 07-29-2017, 12:08 PM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

solved.:cool:
Don't know how it happened, but in all the confusion, I somehow got waveshell 9.91 when I was sure I was installing 9.6.
This caused all my plugins to upgrade to newer versions not...
Forum: Pro Tools 10 07-29-2017, 10:09 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

I did. He told me to put my licenses on a USB stick. That's not my problem.
Pro tools is not seeing the waves plugins at all. Nothing. Like they are not even there. I'm thinking about reinstalling...
Forum: Pro Tools 10 07-29-2017, 09:16 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

so what now?
I uninstalled all Waves, ran Trasher to remove all of the remaining waves files and whatnot. Reinstalled waves, and PT still does not open them. None of this magical prompts to get them...
Forum: Pro Tools 10 07-29-2017, 08:44 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

ok so I got Trasher, recycled waves database and basically did everything suggested and PT still acts as though Waves are not even there.
I really don't know what to do at this point.
Forum: Pro Tools 10 07-28-2017, 10:08 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

9.6 all the way. At the moment I am at an even earlier rev.
Forum: Pro Tools 10 07-28-2017, 09:41 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

I don't think it's a PT issue either, but I think when I upgraded PT it may have had something to do with it because it started that very day. Coincidence maybe, but I don't think so.

So the...
Forum: Pro Tools 10 07-28-2017, 08:40 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

Oh, one thing. Do you think that I should try to uninstall Waves, then go back to Waves Central v9.6 and reinstall, then run the trasher?
Forum: Pro Tools 10 07-28-2017, 08:27 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

I been worrying for two weeks so what's a little more right?:D
I'll try it again when I get home. Thanks!
Forum: Pro Tools 10 07-28-2017, 07:49 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

Ok, at one point I tried to follow directions to trash the preferences, but I must have done it wrong. I trust guitardom so I'll try that.
When I thought I had manually trashed the preferences, I...
Forum: Pro Tools 10 07-28-2017, 07:21 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
Re: now waves won't load at all.

I honestly don't know what version of waves I have. I don't know how to check that. I do know that when I installed 9.6 of waves central, it said it was updating the plugins. I didn't buy them all at...
Forum: Pro Tools 10 07-28-2017, 05:36 AM
Replies: 30
Views: 6,670
Posted By graveleye
now Waves plugins won't load at all.

Guys, I swear this might be the last leg of my journey with Pro Tools. This last upgrade has had so many problems I don't know if I can do it any more. I'm just depressed about it now even if I have...
Forum: Pro Tools 10 07-24-2017, 11:28 AM
Replies: 11
Views: 3,386
Posted By graveleye
Re: Waves plugins not licensed since upgrade?

by the way, this has not happened since I posted. It happened twice, but not since. I'm hoping it's just a one off glitch.

Funny how what should have been a simple upgrade turned into almost two...
Forum: Pro Tools 10 07-24-2017, 07:57 AM
Replies: 7
Views: 1,271
Posted By graveleye
Re: PT 10.3.10 a new problem

When I installed the new version of 10, the auto input monitoring was switched off by default. I can't for the life of me figure out why it would be set to default that way, but I finally set it back...
Forum: Pro Tools 10 07-21-2017, 11:33 AM
Replies: 11
Views: 3,386
Posted By graveleye
Re: Waves plugins not licensed since upgrade?

sorry, I just updated PT to 10.3.10. That's when it started.
I thought I was up to date with with the Waves License Center. I'll have to check on that.

Even so, why would rebooting PT fix it?
Forum: Pro Tools 10 07-21-2017, 08:15 AM
Replies: 11
Views: 3,386
Posted By graveleye
Waves plugins not licensed since upgrade?

Ever since the upgrade, I get a weird message that my Waves license is not found. I close PT down and reopen it and everything is fine and as it should be.
Any idea why this would be happening?
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com