Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 28
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Ode Man
Forum: Windows 05-24-2018, 02:25 PM
Replies: 7
Views: 1,796
Posted By Ode Man
Re: Pro Tools 11 and Focusrite 18i20

PT keeps telling me the Focusrite ASIO is not configured correctly. I have no clue what to do or why it will work tomorrow and not today. I have tried everything I can think of and all suggestion but...
Forum: Windows 05-24-2018, 02:10 PM
Replies: 7
Views: 1,796
Posted By Ode Man
Re: Pro Tools 11 and Focusrite 18i20

It's not the sample rate that is the issue I don't think. It doesn't change at all. Focusrite works just fine at 44.1, when PT accepts the ASIO which is the problem.
Forum: Windows 05-24-2018, 02:08 PM
Replies: 7
Views: 1,796
Posted By Ode Man
Re: Pro Tools 11 and Focusrite 18i20

PT shows the right interface but it just won't play noting the ASIO is not set up correctly. If I shut down the computer completely it may or may not work..... I'm sooo lost as to why one day it...
Forum: Windows 05-22-2018, 12:22 PM
Replies: 7
Views: 1,796
Posted By Ode Man
Re: Pro Tools 11 and Focusrite 18i20

I am not able to get PT to play anything from my Focusrite interface. It keeps giving me the ASIO error no matter what bit rate I use... I also cannot change the bit rate or I get the error. It just...
Forum: Windows 05-17-2018, 05:14 AM
Replies: 7
Views: 1,796
Posted By Ode Man
Pro Tools 11 and Focusrite 18i20

I am having problems using my Focusrite 18i20 after using my new Presonus Studiolive series 3 board with Pro Tools. No issues prior to using the Presonus. I was getting the ASIO error and seem to...
Forum: Windows 03-26-2018, 08:12 PM
Replies: 6
Views: 3,394
Posted By Ode Man
Forum: Windows 03-26-2018, 08:09 PM
Replies: 6
Views: 3,394
Posted By Ode Man
Pro Tools not initializing Focusrite USB AISO

Done everything on every post I could find. Still the same error msg. No matter what I do Pro Tools will not initialize the Focusrite USB ASIO. It worked great last week. Moved computer and now I...
Forum: Windows 12-05-2016, 11:58 AM
Replies: 2
Views: 2,013
Posted By Ode Man
PTv11.3.1 and Focusrite 18I20 issues

Unable to get PT to initialize the Focusrite AISO drivers on my PC (win 10). Works great on my mac but when I try to transfer files from mac to pc it has all kinds of issues freezing and stating PT...
Forum: Pro Tools 11 11-27-2016, 02:17 PM
Replies: 8
Views: 3,239
Posted By Ode Man
Re: CD made on Mac not readable on PC

I need to make CD's of our recorded songs using my MacBook Pro. Recording the bounced files to CD using iTunes works great for the mac. No distortions or extra sounding reverb (far away sounds) but...
Forum: Pro Tools 11 11-27-2016, 01:24 PM
Replies: 8
Views: 3,239
Posted By Ode Man
Re: CD made on Mac not readable on PC

Finally got it to burn through iTunes... The CD plays perfect in the mac but sounds distorted and far away when I play it on a PC or auto. Any ideas???
Forum: Pro Tools 11 11-27-2016, 08:50 AM
Replies: 8
Views: 3,239
Posted By Ode Man
CD made on Mac not readable on PC

Burned wave files from PT session from my MacBook Pro but it can't be read on any platform except in the MAC... What do I need to do or get to be able to burn CDs from bounced sessons in PT 11.3?
...
Forum: Pro Tools 11 05-11-2015, 09:10 AM
Replies: 1
Views: 2,052
Posted By Ode Man
PC user upgrading from Windows 7 to windows 8 need help

How do I transfer all my Pro tools files to the new computer? Session files and all the necessary support files... Does back up to an external HD do the trick? Migrate between computers via cable? ...
Forum: Pro Tools 11 10-29-2014, 06:43 AM
Replies: 1
Views: 1,958
Posted By Ode Man
Where are the Virtual Instruments in PT 11.2?

VI is not included with the PT 11.2 I upgraded to. Are they not included? Do I have to download them separately?
Forum: Pro Tools 11 10-24-2014, 06:01 AM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Re: Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

Yes, I ran the uninstaller on previous versions. I completely took out everything from Avid, Pro Tools and any other folder on my lap top. Restarted it and re loaded PT's from the Avid web site. ...
Forum: Pro Tools 11 10-23-2014, 02:02 PM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Re: Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

I bet that's it. I just installed PT's 11.2.1, and not the previous installs. Ha, will go to PT 11. as that is what is on my DEsktop and no issues with VI's...
Forum: Pro Tools 11 10-23-2014, 01:40 PM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Re: Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

Did all suggested and still not loading to proper place... Can anyone tell me what folder I need to load the VI's into?
Forum: Pro Tools 11 10-23-2014, 12:23 PM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Re: Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

I keep doing exactly that and VI installs and the wizard says it is installed and to click finish. I do and PT's cannot find the files... I have no idea where they are going. I did it again and was...
Forum: Pro Tools 11 10-23-2014, 05:39 AM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Re: Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

I tried downloading with a different browser. I finally got it to open and the the download wizard opened it but the VI's are still NOT in the plug-ins folder????? I do not know where they were...
Forum: Pro Tools 11 10-22-2014, 11:52 AM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Re: Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

OK! Found I had another instance of VT in a folder I did not see... Opened it up and downloaded it but still not in plug ins folder per PT's. Going to remove VI from computer and try again.
Forum: Pro Tools 11 10-22-2014, 11:40 AM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Forum: Pro Tools 11 10-22-2014, 06:48 AM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Re: Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

My laptop is running Windows 8.1 and I do have my iLok plugged in and updated. I downloaded the VI for windows. Everything fresh and is working except the VI's... It seems its in the download or my...
Forum: Pro Tools 11 10-21-2014, 03:28 PM
Replies: 16
Views: 4,891
Posted By Ode Man
Unable to load Virtual Insturments in PT11.2

Downloaded the Virtual Insturments from Avid as migrating my Pro Tools to my laptop. Keep getting an error message saying error reading setup initialization file... I downloaded the files Virtual...
Forum: Pro Tools 11 10-20-2014, 06:52 AM
Replies: 2
Views: 1,827
Posted By Ode Man
Re: Elastic Audio having issues with iLok in updated Pro Tools 11.2 update

No, just the elastic audio that comes with pro tools, I THINK! It says the AAX plug in cannot be loaded due to the Ilok is not found????????????
Forum: Pro Tools 11 10-16-2014, 07:45 AM
Replies: 2
Views: 1,827
Posted By Ode Man
Elastic Audio having issues with iLok in updated Pro Tools 11.2 update

I am getting error messages saying Elastic Audio is not loading due to Ilok not being loaded? My Pro Tools 11.2 loads without issue except no elastic audio. Any ideas???
Forum: Licensing & Accounts 09-29-2014, 04:13 PM
Replies: 266
Views: 59,967
Posted By Ode Man
Re: Cannot download the 11.2 update

YES.... Tried Firefox and it worked.... Thanks!
Showing results 1 to 25 of 28

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com